MIN FÖRSTA LÅT

Hej finisar! Vet ni vad? Idag har jag skrivit klart min första låt! Jag måste säga att jag ändå är stolt över mig själv. Så klart finns det rum för finslipning, men den är i princip klar. Utöver den här så har jag så himla mycket material som jag skrivit i ungefär 6 månader och nu gäller det bara att få ihop några låtar till.

Från musik till nackspärr. Idag känns det bättre, men det gör fortfarande väldigt ont... Jag är liksom låst längs ner mellan nacken och axeln, så det värker och trycker hela tiden. Idag har jag testat att vila för att se om det hjälpte, men jag vet att man också behöver röra sig för att det ska släppa. Så imorgon ska jag vara lite mer i rörelse, tänkte ta en promenad och njuta av det sista höstvädret. Sen har jag försökt hålla igång med lite rörelser jag fick lära mig av en sjukgymnast sist jag fick nackspärr. Så förhoppningsvis känns det bättre på lördag!

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Men wow, vilken grej Ellinor! Stort grattis, klart du ska vara stolt😍 Får man möjligt någon tjuvlyssning så småningom? <3
nouw.com/myjjohansson
Tessjohans
Tessjohans,
Åh men så spännande! Du måste hojta till om/när vi får höra! <3
nouw.com/tessjohans
Elin
,
så fin! vad använder du för att locka ditt hår?