BOYFRIEND LIST

I love you

Vad heter ni? Ellinor & Pierre. So french.

Hur träffades ni? Pierre är DJ och vi träffades egentligen förra året på ett event där han spelade. Han la in sitt nummer i min mobil och fortsatte spela, men det blev inget då. Sen var jag ute och firade min kompis födelsedag i våras och såg honom i DJ-båset. Jag letade upp honom i min kontaktlista och skickade iväg ett sms och sen dess har det varit vi. <3

Är ni förlovade? Nej.

Bor ni ihop? Ja, basically. Pierre har en lägenhet i Malmö som jag är i 24/7 lol. Men vi har ju som sagt fått lägenhet tillsammans nu som vi flyttar in i på början av nästa år!

Har ni barn? Nej. Men så fort vi kan så vill jag ha ett fluffigt barn, if you know what i mean.

Kommer du ihåg er första kyss? Det var i mitten av vår första dejt. Jag blev lite nervös eftersom jag förstod att han ville kyssa mig. Är glad att han gjorde det, då det blev en väldigt fin sådan.

Vem är äldst? Pierre. Han är född 88 och jag 97, så det skiljer 9 år mellan oss.

Vem fyller år först på året? Pierre.

Vem är längst? Pierre.

Vem sjunger bäst? Well, jag. Pierre kan rappa dock, men vill aldrig visa mig :( har hört det under his breath dock and it sounds goooood.

Håller ni i handen på stan? Ja tihihihi. Älskar det.

Kände ni varann innan ni blev tillsammans? Som jag förklarade innan så hade vi ju "setts" en kväll och utbytt några sms, men inte mer än så.

Vad har ni gemensamt? Mycket. Musik, humor, hur vi tänker.

Blev du kär i första ögonkastet? Jag tror ju inte riktigt att man kan bli kär i någon på det sättet, men jag kommer ihåg på vår första dejt att jag bara "WOW, vad är det här för underbar kille???". Så jag visste väldigt snabbt.

Har ni någon speciell låt? Vi har typ en handfull. Aqua Aura och Hon Få Mig av Fricky, samt LUV av Tory Lanez är några.

Har ni stora framtidsplaner? Just nu så är det lägenheten som är i fokus och det ska bli så himla kul!

Har ni gråtit i varandras armar? Yes.

Har ni varit utomlands tillsammans? Räknas Köpenhamn? Haha, nej men vi ska dock boka resa till våren, tror det blir Venedig.

Vilket är ert bästa minne? Har så många fina minnen tillsammans. En favorit är när han överraskade mig på min födelsedagsfest i somras. Han hade sagt att han inte kunde komma, men där stod han i dörren sent på kvällen med en rosbukett i handen. Röda rosor, min favorit. Detta var också kvällen vi blev officiella.

Vem lagar bäst mat? Haha, Pierre. Han är min egna kock ;)) Nej, men han har ett stort intresse av matlagning och det MÄRKS. Han lagar heeeelt fantastisk mat.

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Just nu - laga mat, pussas, kolla Game Of Thrones och pussas lite mer.

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Alltid.

Blir du lätt svartsjuk? Nej. Har man tillit och vet var man har varandra så är det inget problem.

Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer. Tycker inte om att smsa, det tar så lång tid.

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Ögon, speciellt när han skrattar för att då kisar han och man kan verkligen se lyckan i hans ögon.

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Men sååå mysig lista! <3
nouw.com/tiffanykarlsson
ellinorfriman
ellinorfriman,