BILDERNA SOM INTE KOMMER MED PÅ SOCIALA MEDIER - INGEN ÄR PERFEKT

Real life

Jag har länge funderat på att göra detta inlägget, då jag tycker det är väldigt viktigt att lyfta. Speciellt i dagens samhälle. Vi ser alla de "perfekta" flödena på instagram och de "perfekta" bilderna, men inget och ingen är perfekt. Det är så mycket som ska till för att få den där fantastiska bilden. Jag såg ett inlägg av en annan bloggare tidigare i år, vars namn jag tyvärr glömt, som gjorde ett inlägg om just det här och jag blev så inspirerad och fick mig en tankeställare. Det är ju verkligen så att ungefär 9/10 av bilderna man tar till sing blogg, instagram etc. är bilder där man blundar, har hår i munnen, you name it.

Jag var ju i Köpenhamn i helgen och där knäppte vi lite outfit-bilder. Här är några helt oredigerade bilder från samma plåtning. Skratt är tillåtet.

Trots att man vill visa de fina bilderna så tycker jag det är viktigt att visa att vi alla är bara människor och bjuda på sig själv emellanåt. Så här ser det oftast ut när jag själv tar bilder och det beror på så många olika saker. Fel ljussättning, vinden eller att man blir obekväm när folk går förbi och stirrar. Hur som helst så ville jag bara ge en liten inblick i hur det iallafall ser ut när jag tar bilder och kanske ge er en tankeställare eller få någon av er att inse att det man ser online är inte verkligheten.

Ha en fin torsdag!

Gillar

Kommentarer