Header

God morgon!

Jag har precis vaknat och ska strax kliva upp har knappt sovit någonting inatt, har vaknat typ hela tiden och mellan kl 03 och 07 var jag klarvaken så låg och kollade på film på mobilen.
Nu är jag iaf vaken igen och varje morgon innan jag kliver upp och gör mig i ordning så ligger jag kvar i sängen och går igenom min mail och idag blev jag lite extra glad när jag kollade för jag har fått mer info om min Orlando resa! 👏🏻
Det är bara 6veckor kvar tills jag ska åka och jag kan knappt fatta det..
Här är lite bilder på hur jag kommer att bo sen har jag fått veta lite om veckans upplägg.
Jag ska på 3 stora kurser som är uppdelade på dagar och det här kommer dom att innehålla.

KURSDAG 1.

MATRIX Global Trend
- Se de senaste trenderna i stil, färg och skärning.

Advanced Cutting
- Avancerade tekniker och metoder som tar dig och din sax till nya kreativa mål.

Advanced Color
- Skapa fantastiska färgmöjligheter med ny kunskap och nya Idéer.

KURSDAG 2.

Styling
- Implementera konstnärliga element som hjälper till att forma, bygga och strukturera en balanserad frisyr.

Men's Cutting
- Modern herrklippning med moderna tekniker. Från skinfade till längder med textur och manlighet.

Social Media
- Integrera din unika varuverksamhet och fånga dom perfekta före och efterbilderna.

Creative Color
- Från dom senaste trenderna till experimentella tekniker. Expandera din färgpalett.

KURSDAG 3.

World Trends
Se hur internationella trender förflyttas och suddar ut gränserna. MATRIX Artisterna från Ryssland, England och Australien presenterar världstrender i hårfärg, klippning och styling.
--------------------------------------------------
Det här är en del av det som jag kommer att få lära mig sen fick jag även veta att under dessa tre dagar kommer TABATHA COFFEY som är en av frisörvärldens största ikoner vara med och hålla i utbildningen. Jag dör! Alltså jag har kollat på hennes tv program sen jag va liten och nu kommer jag få träffa henne.. Omg, ser så fram emot det här! ✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon!

Det är dags att kliva upp och göra sig i ordning till jobbet. Jag skulle egentligen ha varit ledig igår men fick lov att hoppa in och jobba några timmar endå så det här blir min 7e dag i rad.. 😅 Det är tur att jag älskar mitt jobb så jag inte lider av dessa mertimmar. ✨

Nu ska jag fixa mitt hår och sminka mig sen är jag fit for fight! Hoppas ni får en fin dag alla! 🌸

Likes

Comments

Detta hämtade jag ut från posten igår! Massa tillskott från Kostbolaget.se! 👏🏻

Jag har fått WHEY i två olika smaker, Chokladdoppade Skumbanander och Mars-Choklad, MUMS! 😍Sen BCAA i smaken Strawberry/Kiwi, proteingodis och en tränings T-shirt.

Nu har jag så jag klarar mig i några veckor till! 🙏🏻
Dags för frukost och såklart måste jag prova min nya Strawberry/Kiwi smak! ✨

Likes

Comments

God morgon allihopa!

Hör och häpna, jag har klivit upp 05.45 för att ställa mig och göra matlådor. Det är typ mer troligt att korna börjar flyga än att jag ska gå upp och laga mat så här tidigt på morgonen!!
Det va så att igår fick jag lov att jobba över så kom hem ca 22.30, maten var slut och jag hade bara en matlåda kvar... Jag så himla trött så jag la mig i sängen, varvade ner och försökte sova. Konsekvensen blev ju att jag står utan mat idag så då fanns det inget annat alternativ än att gå upp tidigt för att göra alla matlådor. Jag har möte kl 09.00 och jobbar hela dagen till ca 21.30 så då fick jag helt enkelt gå upp nu.
Jag kan faktiskt knappt fatta att jag gjort det själv för jag är såå morgontrött, alltså att gå upp innan 09.00 på morgonen är döden för mig så en klapp på axeln till Ellinore. 💪🏻
Nu ska jag fortsätta med matlagningen sen ska jag passa på att slänga i en tvätt göra mig i ordning till mötet.
Hoppas ni får en fin fredag! ✨

Xx.E

Likes

Comments

Hej på er!

It's time! Äntligen kan jag gå ut med min andra hemlighet, allt är påskrivet och klart och jag får nu berätta att jag kommer åka till USA i Januari!
Alltså jag kan inte fatta att det är sant! Jag har fått möjligheten att åka till Orlando Florida tillsammans med Matrix/Nikita för att gå på visningar, event, kurser och jobba i USA. Det är helt sjukt, kan knappt fatta att det är sant och detta är tack vare hårt jobb och mina fantastiska kunder!
Jag kommer uppdatera er genom hela resan, ha en fortsatt fin dag alla! ✨

Xx.E

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu sitter jag på tåget igen hem mot Stockholm. Denna helg i Dalarna har varit magisk! Jag har hunnit träffa familjen och umgåtts med mina vänner och nu är jag uppladdad för några veckors jobb igen. Förkylningen som bara flög på mig från ingenstans är också över och nu är det 100% på träningspassen igen!
I morgon börjar jag med ett nytt kostschema, det är lite annorlunda mot innan men det är framförallt mängden mat som ändrats. Vi får se hur det går! Hoppas ni får en fin kväll. 🌸

Xx.E

Likes

Comments