¨Har världens besluts ångest, ska snart boka tid för klipp&färg och jag har ingen aning om hur jag vill ha det!! Funderar väldigt mycket på att göra håret ljusare ett tag igen men samtidigt vet jag att jag kommer färga tillbaka till mörkt efter en stund så är det jämt, men jag kommer ångra mig satan om jag inte gör det ljusare haha. oherregud får la se vad det blir haha


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

den här veckan har gått sjukt snabbt, det är redan fredag imorgon och fredagar är korta dagar! börjar 9 och slutar tjugo i 11 vilket är hur skönt som helst. Kom hem från min älskling för inte alls så länge sen, har sovit hos han igår och i tisdags haft det jätte mysigt med hjärtat. har inte så mycket mer att skriva haha. så HADE


Likes

Comments

En dokumentär ni måste se är avicii's!. Kollade precis på den och det får mig verkligen att längta tillbaka till den 1 mars 2014 då jag såg avicii live. Han är helt jävla grym och att få se hur han jobbade och hur mycket han gör för fansen och att han dominerar pengar till mat för barnen i afrika. Visste att han var fantastik men inte så här fantasik. Ni måste verkligen kolla!

http://www.swefilmer.com/avicii-pa-turne-2013/avicii-pa-turne-2013-video_394143e58.html


Likes

Comments

halloj bloggen, jullovet är slut och imorgon börjar skolan och som vanligt kan jag inte sova.. Känns som lovet har varit i en evighet, inte alls gått lika fort som det brukar göra. Har gjort en hel del på lovet faktiskt, firat julen, nyår med mina vänner och pojkvän, bara umgåtts och gjort massa roliga saker med dom.
Snön har ju kommit nu, vaknade imorse och kolla ut genom fönstret och det var helt vitt ute, rätt så skönt faktiskt att det blir lite ljusare och snö är ju alltid kul på olika sätt. Var och åkte pulka idag med en massa vilket var super roligt och jobbigt för den delen med. Att gå upp för en brant backe typ 5 gånger är inte något jag gillar haha. Är skit sugen på att dra till sälen eller något liknade och åka snowboard, får la se vad som händer. Har pratat om det iallafall så vi får se vad som blir av. Måste ta och försöka sova nu iallafall så natt, HADE!

saknar min tovaaaaa:(​

Likes

Comments