I processen till att bli helt rödhårig igen....

I vissa vinklar var det rätt fint ändå. Längesen jag var blond nu! Har varit rödhårig i 5(!) år. Sjukt haha.

MickAN kom och hjälpte mig o de var så supermysigt att ha henne här <3 det blev fredagsmyyys. tack hjärtat!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, rubriken said it!
10h’s tenta. Aldrig varit med om liknande. 8-18, satt vi, KONSTANT, inte mer än några minuters paus, kisspauser osådär. På riktigt, ändå kände jag mig inte alls klar. FYFAN för denna kurs. Ber till gudarna att jag klarade tentan så jag bara kan lämna det bakom mig!!

Det har varit kaos i vår klassgrupp, i våra mindre grupper och överallt. SÅ tydligt att läraren inte kan göra sitt jobb när hela klassen bara ballar ur pga stress. Illa när man har dåliga lärare på lärarlinjen...jaja. Nu är det lördag och det är dags för namngivning för Livan! Myyyyyyys!

Likes

Comments

Vi har snart varit tillsammans i 4.5 år. Sjukt. Men vi träffades för mycket längre sen, första gången. För ungefär 7 år sen. På en fest här i vår lilla stad. Vet inte hur vi hamnade där eller så men minns att jag var med min vän Ps. Det var ju hemmafester på den tiden. Jag och ps lyckades alltid ramla runt på massa olika ställen och vi hamnade iallafall tillslut på samma fest som Niklas.

Vi börjar prata ganska direkt har jag för mig. Iallafall, det hela övergår till hångel, strul? Åh, strula. Hela kvällen. Vi är inte med varandra hela tiden men så fort vi ses så hånglar vi. Överallt haha. Inne på en toa, ute på en trappa och mitt i trapphuset. Inge mer med det. Går hem. Hör inte av honom. Blir irriterad för han inte lägger till mig på Facebook. Så gjorde killar jämt? Dom försökte ta kontakt på något sätt. Men inte han….Inget mer med det. Jag stalkar upp honom såklart, man är ju tjej. Sen hörs vi aldrig av.

Någon gång senare träffas vi på en ny fest, och hånglar. Tror det var den sommaren vi hånglade ganska mycket. På massa olika ställen. Men vi hördes aldrig emellan eller hade kontakt på något sätt alls. Och det fortsatte så.

Jag fyller 18 och får börja gå ut. Vi träffas på krogen. Minns en specifik kväll då jag hade min pinsammaste stund i hela mitt liv tror jag. Jag går fram till Niklas och säger något väldigt opassande iallafall hahah. Fick väl inte hångla med honom den kvällen eller nåt. Irriterad var jag iallafall. Hjälpte inte……Jaja, det fortsätter såhär.

Sen i början på 2013 träffas vi IGEN ute. Men denna kvällen går vi hem tillsammans. Woho. Och nu är vi tillochmed vänner på facebook.

Alltså, måste bara tillägga att ingen av oss hade ytterligare intresse här. Vi tyckte väl om att titta på varandra och så. Men vi kände ju inte varandra överhuvudtaget. Jag trodde han var en riktig douche, på riktigt haha. Hade en tendens att ”falla” för såna och hade bestämt mig för att aldrig bli något med en sån igen. Därav fortsättningen…

Jag börjar ta upp kontakten med en gammal vän och vi börjar umgås. Hon är tillsammans med Niklas bästavän vid det här laget. Men har en annan kille i sikte åt mig. Bra tänkte jag, jag ville ju ändå inte ha Niklas. Och jag börjar fatta intresse för den här andra killen. Vi pratar lite oså, hånglar osådär….Ni vet.

Iallafall, jag träffar inte Niklas sådär jättemycket nu ändå, trots umgänge med hans kompisar. Men på min bal så hamnade vi på samma efterfest (jag i min balklänning, vad najs) och när vi ska dra ”””””ut”””” så ber jag att få hoppa av påväg dit så jag kan gå hem. Niklas säger till taxichauffören att jag ska med, men jag vägrar, HALLÅ hade ju balklänningen på mig. Så jag går hem. Byter om och sitter och fyllekäkar i köket när jag får ett meddelande ”ville ju gå hem med dig” eller nåt sånt. Toffel som en är så möts vi upp och går hem till honom.

NU börjar det. Haha. Morgonen efter när vi vaknar så pratar vi jättelänge. Här blev Niklas ”kär” i mig, har han berättat efteråt. Och jag kände mig lite pirrig men NEJ. Han är en douche fortfarande för mig. Har siktet inställt på den här andra killen som var ”så mycket bättre och snällare” o blabla. Förstod inte alls varför jag gått hem till Niklas när jag inte ens var intresserad (var man så korkad på riktigt?).

Vi börjar ses oftare eftersom jag som sagt börjar hänga väldigt mycket med hans ”gäng”. På midsommar fattar jag att han faktiskt tycker om mig. Men fortfarande nej. Någon vecka senare berättar han att han är kär i mig. Min respons är ”nej det är du inte” och jag slänger ur massa anledningar till varför han faktiskt inte är kär i mig. Han blev så ledsen haha plutten <3 Men jag är fortfarande inställd på den andra killen. Tog aldrig Niklas seriöst eftersom han aldrig hörde av sig på vardagar eller försökte ta kontakt på något annat sätt.

Någon helg senare berättar han igen att han är kär i mig och jag säger att han faktiskt får höra av sig nykter om han nu är så himla kär. Och några dagar senare gör han faktiskt det. Vid det här laget har jag och den andra killen brutit kontakten och jag inser att jag ju visst är intresserad av Niklas. Vi började träffas lite försiktigt tills jag insåg att han inte var nån douche. Det blev intensivare och intensivare tills vi blev vi på riktigt <3 Tog bara nästan 2.5 år för oss att förstå att vi var meningen, och nu är vi inne på vårt 5e år. 

Är så glad att han tvingade ner min mur, gjorde så jag vågade öppna mig och inte brydde sig om att jag kanske snart skulle iväg, eller alla andra anledningar jag hade till att inte få någon att komma för nära. Han har lärt mig att älska på riktigt och att våga låta någon älska mig. Han har fått mig att förstå mitt värde och visat mig så många gånger att kärleken mellan oss aldrig kommer kunna förstöras. Han är min klippa. Hela mitt jävla liv.

Fyfan, nu vart det blödigt ändå……Det var väldigt kul att minnas iallafall. Hade glömt hur vi faktiskt höll på, haha. Tänk ändå att jag bara var 19 när jag träffade mannen i mitt liv?! Så liten.

Likes

Comments

Alla hjärtans dag. En känslig dag för alla våra singlar. Vilket jag aldrig kommer förstå eller har förstått. Jag har endast dom senaste åren haft en partner att fira dagen med. Vilket ju är fint såklart. Men jag har alltid uppskattat dagen, för det är så mycket kärlek i luften. Det är fint tycker jag. Sen är jag en kärleksfull person över lag och visar/ger mina nära mycket kärlek varje dag, men tycker ändå det är fint att det finns en speciell dag då vi får visa vår kärlek för världen.

Jag lyssnade iallafall på Alice och Biancas podd (älskar den), där dom berättade hur dom träffade deras partner denna dagen till ära. Det tyckte jag var roligt och kände att det kan jag också dela med mig av här. Istället för ett inlägg där jag bara skriver om hur mycket jag älskar min sambo och mina nära. För det gör jag ju och det vet dom redan om.

Så, jag tänker iallafall berätta för er hur jag och Niklas träffades. Det är en ganska trasslig och rolig berättelse faktiskt. Lite känsligt och privat, men vafan. Vi kör!

Lägger upp inlägget lite senare idag. Puss

Likes

Comments

Finns inte ord för hur mycket kärlek jag känner för dessa människor. Gråter bara av tanken. Haha. Tack för en fantastisk helg!!

Likes

Comments

Alla som känner mig vet ju att jag har min fristad i Uppsala, hos mina kusiner. Emelie och jag åkte hit idag och jag orkar inte, MÅR SÅ BRA MED DESSA MÄNNISKOR. Skrattfest har vi haft. Ujuj. Vi sover över hos Mickan och Robin, och har planerat in frukost ”hemma” (i grundhemmet. Vi växer ju upp och bor utspridda) imorgonbitti. Älskar det här såå mycket. Puh. Ser ni hur många vi är då? Familjen bara växer o växer <3 Min egna man saknas dock.

Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Känns som jag har en identitetskris, som är väldigt långvarig. Känns som allt bara är upp och ner. Den här kursen i skolan håller på att ta kål på mig samtidigt som vi lever i ett vakuum här hemma. Bara väntar på att få flytta.

I söndags när vi var påväg till kalas bröt jag ihop i bilen för att jag kände mig så ful och tjock. Alltså, det här med vikt. Jag har alltid och kommer alltid vara emot våra jävla ideal och all jävla kroppshets. Men visst fan blir man ju påverkad själv. Jag kommer inte i några gamla kläder och jag känner mig som en jävla flodhäst. SÅ trött på det. Har börjat på LCHF nu. Känner mig som den största fake'en i världshistorien som hela tiden pratar om att man ska lära sig att älska sig själv. Men jag mår inte bra i min kropp just nu. Min mage är kaos och allt känns bara i obalans. Jag behöver få ordning på kosten. Vilket känns otroligt skönt nu. Känner att jag behöver ha kontroll över något, och just nu är detta något jag kan kontrollera. Puh. Får väl se vad jag gör härnäst. Man vet aldrig.

Imorgon ska jag skippa allt som har med plugg att göra iallafall och åka till min syster. SÅ längesen jag var hos henne och jag känner att jag verkligen behöver vara med henne just nu. Bara komma bort hemifrån en stund, vilket jag ju gör hela tiden när jag åker till Gävle, men nu är det för att MÅ BRA och inte för att plugga. Får separationsångest till mannen och hunden bara, hehe, men det får gå. Förhoppningsvis ska vi till kusinerna också. Åh vad jag behöver detta just nu.

Hoppas ni mår bra!! Jag mår ju okej, har bara lite kris i huvet för tillfället.

Likes

Comments

Såhär ser det ut när Xavi och jag försöker koncentrera oss på föreläsningar. Haha. Älskar att plugga distans ändå.

Likes

Comments