Hej! I veckan så fick jag äntligen min vilja igenom. Igår åkte nämligen jag och min pojkvän till Ullared! Åh, sist jag var där var i höstas, alldeles för längesen om du frågar mig. Både jag och C slutade jobba vid 12:30 och efter det åkte vi till Ullared. Vi var hemma vid 18-19 tiden vilket var perfekt. Vi grillade på kvällen och drack lite. Vi hade det hur bra som helst med andra ord. Jag var otroligt nöjd med dagen! 

På bilderna nedan så kan du se vad jag balnd annat fick med mig hem igår.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag vart ledig, underbart skönt! Jag har verkligen inte gjort någonting idag, endast slappat! Jag har tittat på Hart of Dixie bland annat. Det är min nya favorit serie och det kommer nog bli några avsnitt utav serien innan jag går och lägger mig. Förut att jag tittat på serien så har jag också tränat lite hemma, jag tränade magen, rumpa och lår idag. Känns väldigt skönt att ha gjort något vettigt idag i alla fall. 

Imorgon är det jobb igen, dock så jobbar jag endast från 07:30 till 11:45 så det blir ett kort pass imorgon. Efter jobbet så har jag planerat att åka till gymmet och förbränna lite kalorier där innan jag åker hem till min älskade C.

Likes

Comments

Hej! 

Idag är det måndag och det innebär att det är en ny vecka och nya tag. Denna veckan blir väldigt lugn för mig. Jag har jobbat idag och kommer jobba onsdag, torsdag och fredag. Endast fyra dagar denna veckan, vilket är hur skönt som helst. Jag får passa på att vila upp mig de dagarna/veckorna som är lugnare för veckan efter kan bli tuff. 

Jag jobbar inom äldreomsorgen på ett äldreboende. Jag har jobbar där sen i höstas och jag trivs hur bra som helst. Igår jobbade jag dubbel-pass vilket innebär att jag jobbade 07:30-21:00. Sov inte speciellt bra natten till söndagen så det blev ganska tuff om jag ska vara ärlig.  

 

 

Likes

Comments

Snart ska jag iväg och träna! Det ska verkligen bli hur skönt som helst att få förbränna lite kalorier. Jag tror inte att jag är den enda som har ätit lite för onyttigt de senaste veckorna. Idag ska jag stå 40 minuter på crosstrainer, får se  om det blir mer. Efter det ska jag köra rumpa. lår och mage hade jag tänkt. 

Jag har inte direkt mycket energi men vi får se hur mycket jag orkar. Det jag ska fokusera på idag är att stå så länge som jag klara på crosstrainern. Jag brukar stå 30-40 minuter men eftersom jag haft uppehåll nu några veckor så får vi se hur jag klarar det ;D Är det någon mer än jag som har lite smått panik över all onyttigheter som man stoppat i sig! :O

Här får ni en bild från höstas.

Likes

Comments

Yes, som rubriken lyder. Jag tar mig en liten paus nu från allt pluggande. Jag pluggar som bara den inför ett prov som jag har på tisdag. Det är i hälso pedagogik som jag har provet och det kommer vara ett väldigt stort pros som jag verkligen måste få bra betyg på. Jag kan inte säga att jag endast nöjer mig med ett Godkänt eller E som det heter nu. Jag vill ha höre betyg i denna kursen. Jag ska plugga till ca 22:00 och sen ska jag faktiskt lägga ifrån mig det och ta resten imorgon. 

 

Likes

Comments

Idag är det söndagen den 9:de december och det betyder att det är den andra advent idag. Tider går verkligen sjukt snabbt. Snart är det julafton och jag har inte köpt några julklappar än. Det börjar bli lite stressigt med det. Iår så känns det som om att dagarna i december går fortare än vad de brukar göra innan jul. Kanske är det för att man är äldre nu och att det inte är lika speciellt med jul som det var när man var liten.

Jag tycker att julafton är den tradition som jag gillar bäst. Jag skulle kunna skippa alla traditioner som finns och endast ha kvar jul. Jag gillar jul bäst av alla traditioner som finns och de dagar som man "hyllar".

 

Likes

Comments

Min pappa försov sig idag och det är egentligen bara bra för mig, men dåligt för min fader. Jag kommer till att vara i skolan mycket tidigare än vad vi börjar men jag har en hel del att göra. Idag slutar jag klockan 11:40 vilket är hur skönt som helst. Jag kommer då åka hem till Christopher och PLUGGA. igår när jag kom dit så somnade jag... I alla fall... Efter han slutat så hämtar han mig så kör vi rygg och axlar idag på gymmet. Ska bli riktigt skönt faktiskt!

Btw! För några dagar sedan så var jag hos läkarn men fick ingen hjälp. Nu har jag fixat det så ska till en läkare nästa fredag alltså om precis en vecka.

Likes

Comments

Nu har jag pluggat klart för idag känner jag. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv, bland annat på julkalender. Sen ska jag prata med min älskade innan jag ska sova för att orka med morgondagen! Detta blir mitt sista inlägg för denna dagen och jag hoppas att eran dag har vart bra och att ni kommer sova gott!

Likes

Comments

har precis provat ett par "termobyxor" som jag ska låna utav mamma imorgon. De är mycket mer diskreta än vad termobyxor är, vilket jag tycker känns bättre xD Det är 15 minus hemma hos oss och imorgon ska det bli sjukt kallt så imorgon ska jag ha varma kläder på mig.

Om jag hade fått välja så hade jag verkligen inte haft på mig dessa byxorna, men vad ska man göra. Jag vill inte frysa som en gnu.. Jag har ju en pojkvän så jag behöver inte bry mig om att andra "killar" ska tycka jag ser bra ut, vilket är väldigt skönt!

I stan så är det inte många som har på sig dessa varma kläderna, jag tror det har och göra med att det är inne i centrala Göteborg. Om man kommer ut på landet så är det nog ingen som bryr sig.

Likes

Comments

Godkväll! :)

Kom precis hem. Nu på kvällen så har jag vart och tränat med Christopher och vart i kungsmässan för att köpa vinterskor, och gissa! Jag hittade ett par. Dock så vet jag inte om jag ska använda dom eller om jag ska lämna tillbaka dom... Ni får se skorna imorgon. Snart ska jag lägga mig i sängen och plugga innan jag ska sova. Imorgon blir det en tuff dag. Skolan, träning och sen hem och plugga, då jag har ett stort prov på fredag!

På bilderna så kan ni se det nya linnet som jag köpte igår när jag fördrev tiden på Kungsmässa. Det är ett vinrött linne från H&M. faktiskt väldigt nöjd med köpet! ;D 

Likes

Comments