Gick upp kl 7 frivilligt imorse, åt frukost i lugn o ro o åkte till gymmet o körde ett benpass i ca en timme, morgonträningen är nog den bästa! Sedan åkte jag o hämtade Sandra, så åkte vi till Edblad i gåsvik o kollade runt o fikade, sedan tog vi en spontanare till Täby C, där de blev lite mer shopping! Fått så mycket energi idag som jag alltid får när jag är med sandris! Är få människor som ger en härlig positiv energi när man är med dom har jag kommit fram till - mer sånt tack!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det blev visst en utgång i lördags endå, blev bara mer o mer taggad! Men det var ingen hit att gå ut, de bara sög allting helt ärligt, så nu kommer jag förmodligen inte att gå ut på hur länge som helst! Känns skönt! I söndags blev de verkligen en sånhär ligga i sängen/soffan hela dagen dag med god mat hela dagen. Idag har jag varit på gymmet o kört ett benpass, gick väldigt bra! Sen lagade jag mat o kollade på orange is the new black, är helt fast i serien! Hoppas på att få börja jobba lite snart, blir uttråkad av att gå hemma såhär!

Likes

Comments

Äntligen är jag frisk efter en hel vecka sängliggandes! Igår träffade jag Kia för en runda på stan, sedan blev jag bjuden på en Tapas kväll på Gökvägen hemma hos Emme o Tomas! Jätte gott o mysigt, så blev det idol o lösgodis då de var lösgodisets dag igår!👌 idag blev det en PW i solen o ikväll väntas det vin med tessan o kia. Ingen utgång för mig, har ingen lust o gå ut längre, sabbar bara hela dagen efter osv! Föredrar hemmakvällar med en flaska vin o sen är jag toknöjd o så mår man bra dagen efter!

Likes

Comments

Imorse fick jag ett glatt samtal från Kläppen - att jag har fått jobbet där i vinter! Så mellan 11 december o 10 april kommer jag att befinna mig i Kläppen uppe i toppstugan! Känns jätte roligt men samtidigt väldigt skrämmande, att vara borta så länge hemifrån men samtidigt är det precis dethär jag behöver - komma ur min komfortzon o bara göra något helt annorlunda och roligt! Gör jag det inte nu, kommer jag aldrig göra - så känner jag om detta och jag skulle ångra mig något otroligt om jag inte gjorde det! Så det är mer än dags!

Likes

Comments

Efter dagarna på Kläppen har jag hängt med Kia o tränat! Nu har jag åkt på en förkylning, ligger med feber o fryser som tusan! Usssch. Men men finns inget att göra än att vila vila vila o proppa i mig c-vitamin!

Likes

Comments

Är hemma efter två dagar i Kläppen, kom dit igår o då blev det företagspresentation samt avdelningspresentation som avslutade med middag! O idag har vi gått rundvandring på Kläppen o haft intervjuer! Intervjuen kändes jätte bra!! Är helt slut efter att ha kört så länge, blev totalt 80 mil, ensam, jag är faktiskt lättad över hur bra de gick o hur enkelt de var endå. Nu orkar jag knappt hålla mig vaken, o framför mig har jag en oplanerad helg o de känns riktigt skönt!

Likes

Comments

Blev en spontan middag med Kia o Sandra i lördags, vi åt rökta räkor, västerbottenpaj o vitlöksbröd o hade en riktig myskväll! Älskar att hösten är här, mysmiddagar, biokvällar, höstpromenader, te,äppelpaj, ljus o serier ska det bli mycket av denna höst!

Likes

Comments

En månad i cypern blev till en vecka. Tråkigt nog, praktiken funkade inte bra för Malin och sen vart det såklart sandstorm i cypern som skulle pågå en vecka.. så vi beslöt oss för att åka hem. Bättre att åka hem o göra någon nytta än att inte ha något o göra där mer än att spendera pengar, de har vi gjort tillräckligt!
Borta bra men hemma bäst - Har skaffat gymkort på friskis o är back on track med träning o kost. De är då jag mår som bäst! På torsdag ska jag åka upp till Kläppen o gå på intervju samt övernattning o aktiviteter! Håller tummarna att komma bort till fjällvärlden i vinter!

Likes

Comments

Sommarn snurrar på, jag jobbar mesta dels, tränar när jag slutar o sover ut varje dag. Vistas i solen så fort den är framme o försöker njuta av sommaren in i de minsta! 21 dagar till Cypern, kan inte förstå, det är snart!!!!

  • Everyday
  • 404 Readers

Likes

Comments

Har haft en underbar ledig dag idag. Började med en god frukost ute i solen, bästa sättet o börja dagen på! På förmiddagen kom Sandra hit för blåbärsplockning o kaffe i skogen. Sedan dess har jag solat, sprunigt en runda och lagat mat! Nu är jag trött i hela kroppen, tog ut mig jäkligt hårt. Så de blir nog lite frukt o chill resten av kvällen innan läggdags!

Likes

Comments