Det vackra med hösten

God morgon<3

Länge sedan jag postade ett inlägg nu, och inte för att jag känner att jag behöver förklara mig men det beror främst på att jag har otroligt mycket att göra i skolan för tillfället.

I veckan ska jag bland annat göra följande i skolan:
- Boksamtal
- Matte prov
- Gymnasiearbete - muntlig presentation

Jag känner mig inte helt redo än för allt detta tyvärr. Det hade vart skönt om man kunde skjuta fram det en vecka... men de går ju såklart inte. Aja, det är bara att göra sitt bästa!

Jag är inte så pepp på hösten om jag ska vara ärlig. Jag tycker de e lite jobbigt med allt regn och rusk (jag önskar att det blir fina höstdagar framöver)... men WOW va vackert det blir med alla färgstarka löv! Det är verkligen de vackra med hösten enligt mig<3 Sen kan det såklart vara väldigt cozy när de regnar, men då vill jag helst stanna inomhus hehe. 

För att inte prata om tråkiga saker som plugg, så har min helg varit väldigt bra. Jag dansade både i fredags och i lördags... och nu känner att jag egentligen vill ha helg igen för att bara få chilla hahah. Det var iallafall skönt att jag kunde ta det lugnt nästan hela söndagen. På söndags förmiddagen hjälpte jag nämligen till med att byta till vinterdäck på bilen, samt var iväg en sväng för att köpa en lampa till bilen som var tvungen att bytas ut. Det känns riktigt bra att det är avklarat nu!

Höstlovet börjar även närma sig och jag ser verkligen framemot det! Ska bli så otroligt skönt att få vara ledig en vecka. Man kan ju då passa på att samla lite ny kraft inför slutet av höst terminen. När jag tänker efter är det helt sjukt hur snabbt tiden gått... jag har alltså gått i skolan nästan lika länge som sommarlovet själv är. Jag har nog aldrig känt att tiden sprungit iväg så här fort när det är vanliga skolveckor, men det är ju bara positivt enligt mig. Tiden går ju fort när man har kul, eller va säger man ? ;-)

Hoppas att din helg också var bra, och att din vecka bli kanske ännu bättre? KRAM KRAM

Gillar

Kommentarer

Event - Crownstudent

- I samarbete med Crownstudent -

Tjenixen finisar!

I söndags var jag och Steph på ett event som Crownstudent skapat! Crownstudent är ett företag som man kan använda sig utav för att designa sina studentmössor, och jag lovar de blir så drömmigt vackra. Nu har de lanserat sina nyheter för studenten 2020, och wow vilka stora framsteg de gör varje år.

Lanserings eventet var så otroligt fint fixat, och låg verkligen på den perfekta platsen! Vi befann oss på Bockholmen i Stockholm. Jag hade aldrig vart där tidigare, men kände igen platsen eftersom Bianca Ingrosso hade sitt lanserings event där under sensommaren förra året.

Det var så otroligt vackert dukat. Man ser verkligen hur mycket engagemang och tid dem har lagt ner på att fixa deras lansering för hur magiskt blev det inte??!! Jag tycker verkligen att det blev idylliskt.

Bilden till vänster är på Crownstudents nya kokarder! Jag älskar verkligen båda så mycket och har verkligen svårt att säga om "Queen" eller "Princess" är min favorit. I asken ligger queen, och kokarden som ligger högst upp i vänstra hörnet är en utav de färger som princess finns i.

Nu är jag nyfiken på att veta vilken som är din favorit?

Vilken ny kokard är din favorit?

Mmmm så gott!!!

Jag ska vara ärlig jag har inte haft den lättaste skolgången, men egentligen vem har ens haft det? Alla stöter ju någon gång på motgångar, och jag har aldrig mött någon som sagt att skolan har vart det enklaste dem varit med om. Jag har haft flera motgångar, och en utav dessa var att jag alltid ville prestera bra.. eller egentligen nöjde jag mig inte bara med bra för det var bäst som gällde. Idag är skolan väldigt inriktad på betyg så för mig var det alltså betyget "A" som jag satsade på i ämnena jag läste. Jag har kämpat med min prestationsångest länge, och jag kan erkänna att jag fortfarande ibland måste tänka på att jag behöver sakta ner tempot och vara nöjd med det jag presterar. Det är ju faktiskt okej att inte alltid vara på topp så att säga... men ibland är det svårt att acceptera det när man själv sätter för höga krav på sig själv. Jag vill än idag prestera högt, och jag satsar fortfarande på betyget "A" i kurser som jag läser, men till skillnad från förr så har jag idag lärt mig att se mer rimliga mål. Idag kan jag förstå att jag inte kan nå A i alla kurser för det är inte rimligt för mig, men jag vet att det fortfarande finns många kurser som jag kan satsa "A" i eftersom jag vet mina starka sidor och hur mycket jag kan kämpa. Jag tror nog att min vilja att prestera högt alltid kommer finnas med mig för det är en del utav vem jag är. Däremot så vet jag idag att det inte är värt att stressa för mycket, samt att man inte ska vara för besviken på sig själv när det inte alltid går som det är tänkt. Jag vet att det är många som sätter för höga krav på sig själva, men som jag fått höra "så länge man gjort sitt bästa ska man vara nöjd med det". För det är ju utifrån sitt bästa som man ska utgå ifrån, har man gjort sitt yttersta finns det ju inget mer man kunnat göra. I sommar när jag tar studenten kommer jag iallafall vara så otroligt nöjd och stolt över mig själv, för att jag vet att jag kommer ha gjort mitt allra, allra bästa!

Jag har fått äran att dela ut en rabattkod till er finisar så om du uppger rabattkoden: ELLINOR , så kommer du att få 15% rabatt på ditt köp på crownstudent. Denna rabattkod gäller t.o.m den 31:a oktober. Så in och designa din dröm crown nu<33

Jag hoppas att din helg var lika bra som min, och att du är stolt och nöjd över dig och dina prestationer för det ska du vara! Till er som också ska studenten 2020, skååål för oss<3

Hoppas ni får en fin kommande helg nu, PUSS PUSS!

Gillar

Kommentarer

Massa fina sommar bilder<3

Hejsan på er!

Som rubriken lyder vill jag med detta inlägg bara sprida massa fina sommarbilder som jag tagit under mitt sommarlov. Hoppas ni får lite sommarkänsla nu när hösten börjar titta fram här i Sverige.

Här fyllde min vackra, vackra vän 18 år! (Kan ju även berätta då att jag lyckades beställa den äckligaste drinken jag nånsin druckit hehe, tyvärr minns jag ej vad den heter... men jag hoppas verkligen att jag inte lyckas beställa den igen Hahah). Annars hade jag verkligen en toppen härlig dag och kväll<3

Självklart har jag fotat mina älskade katter denna sommar, för hur söta är dem inte?!?!! Jag är till 100% en riktig kattmänniska.
På en liten badstrand i Norge. Det är verkligen så vackert där<3
Här ovanför ser ni en av de godaste cheesecakes jag någonsin ätit! Det är med smak av lime, vit choklad och hallon. Den är verkligen så somrig och smarrig.

Njut nu av dem sista varma dagarna vi får nu!

Ha det bäst, och ta hand om er och varandra nu när mörkret kommer allt närmare. PÖSS

Gillar

Kommentarer