Som jag tidigare nämnt kommer jag lämna denna blogg, nu är denna dag inne! Jag bloggar nu mera på Spotlife! Följ mig och Antonia på http://stilguiden.spotlife.se/ 

Hoppas vi ses där istället!  

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tre dagar på "landet" och jag har sprattel i benen.. Ja eller redan iförrgår faktiskt. Träffar barndomskompisar hela tiden, när jag tänker efter är det så otroligt att jag har kvar så många och hur länge vi faktiskt känt varandra. Livet går ju vidare, tar en till andra vägar, träffar på andra, men när man är här ute så är det alltid så mysigt att träffa dessa, göra samma saker som man gjorde när man var yngre. Blir liksom en nostalgi resa varje gång man är här.

Jag är rätt bra på att leva kvar i det förflutna och samtidigt tänker jag mycket på framtiden, det svåra för mig är nog att leva här och nu. Ibland undrar jag var den spontana tjejen tog vägen, som inte brydde sig om något skulle bli största fiaskot ever, som kunde träffa vilka som och bara ta allt som det kom. Inte bry sig vad andra tycker, gå med näsan upp i vädret och glömma saker lika fort som de kom.. Jag saknar det där, jag antar att det försvann någonstans på vägen...

Likes

Comments

Vill bara informera att den blogg kommer inom snar framtid att bli borttagen och raderad. Har hållt igång en del i några månader nu men känner för något nytt. Mer info kommer!

Är iallafall på Djurö nu. Lär hålla mig på Värmdö i några dagar iallafall. Ska snart över på kaffe hos grannen.

Här är en bild från idag när vi var på Vindö och kollade grabbarna när dom åkte cross, fyrhjulning och snöskoter. Och allt vad de hette. Kim vågade köra några varv men jag avstod såklart.

Likes

Comments

Igår kollade jag på en film som faktiskt nog är min favoritfilm åtta månader tillbaka. "VERONIKA bestämmer sig för att dö" eller "VERONIKA decides to die"

Den handlar om en kvinna som har allt och lite till utåt sätt, men en dag bestämmer hon sig för att dö. Filmen handlar om att hitta sig själv, sin själv och lyckan. Otroligt fin i det trasiga.

Sen spelas Lisa Ekdahls låt "Vem vet" i en scen, lite underligt när filmen är amerikansk så kommer helt plötsligt en svensk låt! :)Likes

Comments

Pappa har köpt hem semlor från bageriet så nu blir det fika! Mums!

Likes

Comments

God Morgon allesammans,

Är på Djurö nu, länge sen, säkerligen 6-7 veckor sedan sist. Kramar extra hårt mina bröder , #jobbig #syster

Gårdagen slutade upp såhär innan jag vingla hem,
Likes

Comments

Vill önska en glad Alla Hjärtans Dag! Hoppas alla haft en trevlig och mysig dag! Tankar till alla, men speciellt till alla ensamma! Själv firar jag med två fina vänner!

Likes

Comments

Kollar igenom mina album på Facebook, får tillbaka blickar från stunder som man på snudden hade förträngt, livet går ju vidare. Men så slår mig tanken, "Var jag så mycket lyckligare då?" "Eller gladare?" För ibland kan jag få för mig att så mycket var så mycket förr, (haha nu lät jag som en pensionerad bitter kärring, ursäktar) men att allt skulle ha varit så mycket enklare, roligare och bara så jävla mycket bättre men när jag tänker efter, slår mig tanken, att det kanske var precis som det är just nu, bara ett år yngre, med en liten annan men kanske snarlik miljö, folk har kommit och gått, sagt Adjö till vissa och Hej till andra.

Kanske tror jag ibland att allt var så mycket bättre förut för att det är något som jag aldrig kommer gå igenom igen, något jag har gått förbi, vissa människor jag aldrig kommer träffa igen och vissa som kommer vara med på min resa en stund till. Kanske tror jag att jag var lyckligare för att det är något som jag faktiskt inte kan förändra idag? Hur glad, ledsen,arg, lycklig, ensam, älskad jag än var, är den tiden förbi, någonstans i det förflutna och bara i mitt minne. Något jag aldrig kommer få uppleva igen. Inte för att jag kanske vill det, men bara tanken av att man inte kommer det, får kanske mig att tro det ibland.

För att svara på min egen fråga om jag var så mycket lyckligare då? Skulle jag nog vilja svara nej, den tiden hade sina problem, jobbiga stunder, fina stunder, mycket skratt, kanske lika mycket tårar.. Precis som nu. 😊 En tid jag aldrig någonsin kommer få uppleva igen och lika bra det, annars hade det varit lite tråkigt, lika tråkigt som att läsa en bok man redan läst.

Man växer mycket som människa på ett år, att man förändras, tankar, åsikter och idéer förändras eller kanske utvecklas ,365 dagar går snabbare än vad det känns, nästintill att man inte hinner känna. Det skrämmer även mig det lite... Men som man alltid får höra " Njut idag för man vet inte vad dagen imorgon har att erbjuda"

Likes

Comments

Godnatt hörni,

Har precis tittat på The Bucket List och ätit massa frukt. Mums! Mina närmaste tycker nog jag tjatar men Gud vad nyttigt jag börjat äta sedan jag flytta in här! En månad nu, dock skulle jag nog kalla att mitt hälsosamma liv började redan för fyra månader sen. Inget är perfekt, mycket kvar att förändra och en lång väg kvar. Men på god väg and I'm on the right track!

För övrigt har jag haft en rätt mysig dag i skolan, som sluta med lite fika hos mig med Lydia och Marija.. Sen över till en middag.

Här är mina matbilder, kanske borde skaffa en matblogg istället, haha.


Likes

Comments

Vill göra något med mitt hår.. Funderar på dip dye.. Var ju rätt populärt förra året , och en våg av tjejer gjorde det samtidigt.. Har tyckt att det är rätt.. Fult. Men det var mest för alla fula jävlar med grönt, rosa och gult och såg ut som troll, iallafall de jag såg! Men dip dye med de jordnära färgerna kan ju vara mysigt speciellt när jag har så tjockt och långt hår! Vem vet..
Likes

Comments