Halloj!

Idag har jag hunnit göra mycket. Jag började min dag klockan 7 och klockan 9 var jag hos min kiropraktor, har nämligen lyckas sabba min rygg lite hehe. Men det gick bra och ska tillbaka om 2 veckor och ska då se om det sket någon förändring. Sedan bar det av till skolan, satte mig och plugga så det var ca 2 timmar kvar tills jag skulle börja. Men det var skönt för jag fick lite gjort.

Dagen gick snabbt, hann även hämta min studentmössa och lite andra saker jag beställde. Jag är verkligen super nöjd med min mössa, lägger in lite bilder där nere. Kom på att jag inte fick med baksidan, men på baksidan står det "Pellan" vilket är ett smeknamn på mig inom familjen och nära vänner till familjen. Beställde även en tröja där det står "Ellan Pellan" vilket också är ett smeknamn. Kärt barn har många namn som man brukar säga.

Med andra ord är jag mycket glad över det jag införskaffat.

Imorgon är det skola som vanligt men sedan blir det jobb...

Ska nu ta och lägga mig ner för har så satans ont i ryggen :(

Kram

/Ellinor

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej hörrni!

Herregud vad denna helg har gått fort och vad mycket som har hänt. 

Det är så att min extra pappa har fått hjärncancer och har tyvärr inte långt kvar här i livet, och just denna helg har det varit extra jobbigt. Han blev i fredags placerad in på ett palliativt boende där han nu ska bo. Det jag önskar är att han skulle kunna bo hemma men tyvärr är han inte tillräckligt stark för det.  

Så i helgen har vi mest tagit hand om varandra, i sådana här situationer är man tacksam för ens vänner man har. Ett par vänner till familjen kom med middag och efterrätt som dom lagat. 

Men idag gjorde lagade jag Pad Thai för första gången och det blev såå gott. Har ni gjort det?

Men imorgon är det tillbaks till skolan, vet inte om jag ska skratta eller gråta. På ett sätt ska det bli skönt att komma tillbaka till skolan fär att få komma bort från allt stök här hemma. Men vill ändå vara hemma med familjen i dessa svåra stunder, då det känns som att man ska bryta ihop vilken sekund som helst. 

Jaja, nu ska jag sova. Ska ta och kollapå några Sex and the City avsnitt, har snart sett alla säsonger. Den serien kan man verkligen kolla på när som, det spelar ingen roll att den är nästan 15 år gammal. Den är fortfarande lika bra i dag.


GoodNight People <3

Ellinor 

Likes

Comments

Gud va skööönt att det snart är helg, har längtat så mycket. Med andra ord är jag lycklig, fast det är fortfarande en skoldag kvar innan jag kan välkomna med min stora famn.

Imorgon ska jag ha prov i religion och om jag ska vara ärlig har jag knappt övat någonting, får plugga på t-banan imorgon. Som vanligt...

Men nu ligger jag i alla fall och kollar på tv och har precis pratat med några kompisar i telefon. Men måste ta och gå och lägga mig, ska kolla lite på nyheterna sen blir det taco hej!

Ska bli bättre på att skriva lite längre inlägg :)


Kram Ellinor 


Likes

Comments

​Namn: Ellinor Ammer Johansson

Född: 10 Juli 1999

Bor: Stockholm

Singel eller upptagen: Upptagen... med att vara singel 

Mobil: Samsung Galaxy S8

Rädd för: Ormar, jag avskyr ormar ¨

Vad gör du om dagarna? Jag pluggar på gymnasiet (sista terminen) på Kungsholmens Västra Gymnasium till undersköterska. 

Favorit artist: Mm, det måste vara Dua Lipa just nu.  

Favorit låt: IDGAF med Dua Lipa 

Då vet ni lite mer om mig :)


/Ellinor 

Likes

Comments