Måste ta en paus!

Hej! Det var ett tag sedan jag skrev. Hade planer på att göra en veckans bästa o sämsta idag men så kommer det inte att bli! Jag har vart på sjukhuset nu i tre dagar fram och tillbaka pga smärtor på vänstersida vid livmodern. Vi har tagit massor av blodprov och ultraljud. Först var det prat om att bebisen där inne kanske började växa fel ( alltså i en äggstock eller i äggledaren ). Men i föregår så kunde man se en rund ring på ultraljudet i livmodern. Dom tror att det är ett foster i den runda ringen men dom vet inte säkert än men med största sannolikhet. Jag ska dit någon gång i veckan igen på nytt prov och nytt ultraljud så får vi se då. Jag har såklart mått rätt dåligt över detta tills dom sa igår att dom tror mestadels på att det är en bebis som växer rätt.
Jag känner att jag skulle behöva en liten liten paus tills mycket här har ordnat upp sig! Hoppas att ni förstår det. Kommer antagligen få reda på hur det ligger till nu någon gång i veckan och hoppas verkligen med allt jag har att fostret växer rätt! Jag vet inte hur lång pausen blir men ett litet tag i alla fall. Det är väldigt mycket som händer just nu som jag inte är beredd att prata om och kanske aldrig kommer bli beredd att prata om det heller.
Som jag skev ovan så hoppas jag att ni kan förstå mig. Kommer att göra ett inlägg då när jag känner att jag orkar igen! Ni är underbara läsare och skriver super fina kommentarer.
Kram på er

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Vad jobbigt att du har haft så ont :/ Hoppas att allt är bra med bebisen 😊
CheerSarah.devote.se
ajeerf
ajeerf,
Men åh fina du vad jobbigt! Hoppas på det bästa. Rätt att ta paus, du behöver tänka på dig själv nu. Kram ❤️❤️
nouw.com/ajeerf
charlottelinden
charlottelinden,
Ja, det är såklart att du skall ta en paus! Vi finns kvar här när du kommer tillbaka! <3
nouw.com/charlottelinden
Kamilla,
Åh vad jobbigt för er att inte veta. Tänker på dig. All lycka till.
kamillaskamera.com/
Ullie,
men åhh rara du förstår in stora oro såklart hoppas allting löser sej på bästa sätt så att ni alla kan känna er trygga och må bra . stor kram
weberskold.blogg.se
Yela,
Åh förstår att de måste vara en jobbig känsla med ovissheten❤️ Inshallah allt blir bra fina du & det är bara att skriva om du känner för att prata💕 Skickar dig en massa styrkekramar!
beautyela.se
Lexochlogan
Lexochlogan,
Ja självklart förstår vi och klart du skall ta en paus allt annat kommer ju i andra hand och du och bebos i första. Hoppas allt går bra nu och att deg gör mindre ont
nouw.com/lexochlogan
Amandizan
Amandizan,
Låter helt rätt att ta en paus förstår att det måste vara mycket att ta in. Hoppas allt löser sig! Ta hand om dig
nouw.com/amandizan
Hannas krypin,
Men nej fy vad tufft! Håller tummar och tår att allt är som det ska. Ta en paus du. Finns kvar när du vill och skriva igen. Kram <3
hannafialotta.blogg.se
Annica,
Oj! Jag verkligen hoppas att allt är som det ska och att det släpper, det där onda. Kram på dig och ta en paus om du behöver det. Ibland är det det enda rätta.
mamaannica.com