Söndagar är nog definitionen av mysdag, varit ensam hemma hela veckan då föräldrarna drog till Åre. Lite ensamt imellanåt men har insett att det är rätt skönt ibland. Åkte till Hallarna i fredags efter skolan med Julia och köpte tröjan...funderat länge på att köpa den, så den fick följa med hem tillslut!

Efter en riktig kaosvecka på alla plan så behövde jag verkligen helg, varit den mysigaste helgen på länge och varit så skönt att kunna tänka på något annat än skolarbete för en gångs skull. Vecka 7 kommer bli rena mardrömsveckan och vill inte ens kolla på examinitionsschemat men man får ta det bit för bit. Sportlovet I’m comin for u in full speed!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vaknade upp imorse och kände mig lite gladare och motiverad för första gången på länge. Bara första koppen kaffe för dagen gjorde mig på bra humör. Har bara två lektioner och börjar inte förens 13:30 så idag blev det mysmorgon. Känns även riktigt skönt att vara tillbaka i skolan efter att varit rätt dålig i 2 veckor. Det tar lite tid att komma tillbaka och få in rätt mindset igen för att komma på banan, men har fått så mycket stöd så man blir alldeles varm.

Efter att varit riktigt kass i lederna de senaste 2 veckorna har jag fått en inblick i hur man verkligen ska vara glad över allt man har innan det är borta. Att man ska typ ska ta vara på varje dag eftersom att man inte vet när den möjligheten försvinner. Vet att det låter väldigt klyschigt och löjligt men när det väl händer så förstår man. Brukar alltid tänka att något negativt leder till något positivt i slutändan trots allt, och hoppas att det är så denna gången. Just nu gäller det bara att ta en dag i taget och jobba med förutsättningarna jag har så gott som det går. Hoppas att hjälmen kan åka på snart!

Resten av dagen så blir det inte mycket mer, rätt skönt att ha den känslan och bara ta det lugnt denna veckan, saknar kartingen något sjukt just nu och vill bara att säsongen ska dra igång!

Hadee /Elli

Likes

Comments

Att börja blogga är något som jag funderat på många gånger, men aldrig tagit i det... fram tills nu. Eftersom att jag kanske har varit lite överaktiv på Instagram under senaste tiden, kanske det var dags för en liten blogg som man kan skriva av sig då och då och försöka sprida lite energi samtidigt.

Vi gör ett försök helt enkelt, enjoy!

/Elli


Likes

Comments

Categories