hei hei kesä


Hei hei kesä ja tervetuloa syksy ja uudet opinnot.

Tuntuu hurjan lyhyeltä ajalta tuo kesä”loma”.
Onneksi lämpimiä kelejä on vielä jäljellä, vaikka kesä hujahti taas niin nopsaan. Mun kesä oli tavallista rauhallisempi, keskityin lähinnä töytuntien haalimiseen ja itselle tärkeihin juttuihin.

Kesän kohokohtia oli juhannus, mäkkisapuska piknik, timppa reenit, mökki viikko, palaneet etureiskat ja vadelma-salmiakki irtojäätelö!Aloitin opinnot viime viikolla tuttuun tapaan täällä Kuortaneella ja nyt lukujärjestyksen mukaan ollaan jo hieronnan ammattitutkinnon toisella kouluviikolla, eli musta tulee mahdollisesti ensi keväänä urheiluhieroja.

Ensimmäiset kirjahankinnat opintoja varten on jo tehty. Opiskelu on mielenkiintoista ja innolla odotan että taidot karttuvat ja päästään joskus hieromaan aivan oikeita asiakkaita. Pakko myös hehkuttaa näitä mun päheitä pörröläpsyjä (kuva ylhäällä), jotka ostin asuntola elämää ajatellen, nyt ei tarvitse sukkia liata asuntolan käytävillä.Ville on tällä hetkellä intissä ja itse keskityn kouluun ja treeniarkeen, sekä pyrin tekemään iltavuoroja mahdollisuuksien mukaan uimahallilla.


Ihanaa viikon alkua toverit <3.

Tykkää-merkinnät

Kommentit