Träning

Har haft någon virus och inte kunnat träna det gör mig tokig men nu äntligen imorgon söndag ska jag köra mitt första pass och jag är laddad till tusen jag vet att kroppen inte är lika stark som innan men det man inte dör av blir man bara starkare av så här ska svettas och kommer köra för allt jag har för jag har gjort mitt val att kämpa mot mitt socker knark och jag vet att det kommer göra mig tokig och ont i huvudet och vilja ha men måste stå imot så dags att kriga mot hjärnan och mitt sug att vilja ha! I dag lördag var min första dag så nu bara kriga vidare

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

24 augusti 2014 var första dagen jag satte mina skakiga ben innanför  och en mage som jag trodde skulle vändas ut och in men efter 2 månader hade jag gått ner 12 kg och hade ingen rädsla kvar alls utan gick ditt med glädje och eftersom gymmet inte är så stort så fick jag snart folk som kom fram och gav mig komplimanger och tyckte jag var så oerhört duktig och så motiverad och peppade mig att fortsätta med samma glöd och målriktning det var oerhört kul att höra! Dagarna rullade på och jag fick ett stort intresse inom detta så jag började söka på nätet och gav mig själv utmaningar! I år ska jag göra 2 mycket stora saker jag ska springa 50 km och jag har knappt sprungit nått men har bestämt det får gå och i mål ska jag! Helgen efter så ska jag köra Tough Viking och det är jag livrädd för men allt går om man bara vill så i maj smäller det!  

Likes

Comments

Rädslan för gym har varit stor hade aldrig trott att jag skulle ringa eller mindre sätta min fot innanför dörrarna på ett gym! Helt plötsligt så gjorde jag ett val att jag inte ville vara stor och tjock och må som jag gjorde! Kommer aldrig glömma mötet med platschefen på gymmet! Första dagen jag tog mig ditt och skulle bytta om var jätte osäker och rädd satt en lång stund i omklädningsrummet och med skakiga ben tog jag mig ut och började på cykeln och kändes inte ok men jag gick ditt nästa dag och så rullade det på för jag hade gjort mitt val och jag var beslutsam att jag skulle greja detta!

Likes

Comments