​Nu är det mindre än 50 dagar tills vi tar studenten. Det känns helt sjukt men samtidigt alldeles underbart. Tänk att i ettan var det vi fyra som gick i samma klass. Idag är vi 3 av en helt annan kompott. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ikväll var det tredje eller fjärde gången jag var med i Uman Puls. Superbra grupp ifall om du vill komma igång med löpningen inför sommaren. Annars händer det ofta att man springer 2-5 gånger där man tar ut sig helt. Det slutar med att man inte orkar fortsätta med träningen (hänt för mig nästan varje sommar). Däremot på springträningarna nu blandar vi styrkeövningar med löpningen för att bygga upp en bra grund. Inser nu att jag gillar lagsporter mycket mer eftersom om jag ska ut och springa själv kommer det inte hända någonting. Hoppas att den inställningen ändrar på sig när jag kommit igång ännu mer med löpningen.

Ikväll sprang vi 200 meters intervaller 10 gånger. Var helt död de 5 första men efter en lite längre vila gick de 5 sista väldigt bra!

Likes

Comments

Det första som hände idag var att besöka sjukan. Blev tvungen att ta två blodprov, vet inte riktigt varför men.. det slutade med att jag var supernära på att svimma. Har aldrig känt mig sådär snurrig förut, snacka om att jag blivit mer känslig för sprutor de senaste åren.

Justnu sitter jag på skolan och ska försöka att göra lite svesnka. Vädret verkar vara väldigt fint där ute!


Likes

Comments

Sitter justnu och tänker på hur mycket roligt som kommer att hända framöver. Vet inte riktigt vad jag ska tagga till först. Men det första blir nog att få träffa Jimmy igen på onsdag sen blir det Brännbollsyran på fredag och lördag. Är så sjuuukt taggad på att se Dada Life, hoppas det blir bra tryck under kvällen! 😄

Lite smakprov från Dada Life:

Dada Life - Kick out The Epic Motherfucker

Dada Life - Rolling Stones T-Shirt

Dada Life - Feed The DadaLikes

Comments

Hola me llamo Elvira y voy a hablar sobre Tamela Hedström con su canción MEZCLA.

Halloj!
Håller nu på med lite spanska, ska ha en redovisning om Tamela Hedström i morgon. Lite fakta om Tamela är att hon föddes i två kulturer, en svensk från hennes pappa och en spansktalande från hennes mamma. Det gör att när hon skriver egna låttexter blir de väldigt speciella eftersom hon tar det som är bra ur varje kultur och skippar det dåliga.

Tienes un buen día! Likes

Comments

Nu äre äntligen helg och det innebär att Jimmy propro kommer! :D

Likes

Comments

Idag har det varit den hemskaste saken som hänt i mitt liv, säger bara att det var värt ändå...

Lite bilder från dagenLikes

Comments

Beställde nyss en kupong på en Yummyfrutti, det nya från Risifruttui. Alla tre ser hur goda ut som helst! Vill smaka, vill smaka!!

För att på en egen kupong behöver du:
1.  Dela med dig av #risifruttimoment på instagram
2. https://www.facebook.com/risifrutti?sk=app_3864299... (fylla i det här formuläret på facebook)
3. Klart!

Likes

Comments

Igårkväll blev det ett enkelt träningspass med cykeln till Storuman och tillbaks. Efter det blev det raggning med klassen och lite bilkurragömma eftersom Vattenfall av nån anledning skulle stänga av strömmen, arrrg...
Blev en väldigt mysig kväll iallafall.

Likes

Comments