Nu är sista dagen i San Fran avklarad. Sista dagen gick vi på Alcatraz! En riktig upplevelse faktiskt. Vi fick lurar som guidade oss igenom fängelset. Det häftiga
med det var att rösterna var gamla fångvaktares och gamla fångar!
Efter Alcatraz satte vi oss i bilen och körde dom 8 timmarna till LA. Så nu bor vi på ett jättefint hotell här! Vi har hunnit med en sightseeingtur igenom Beverly hills och Hollywood. Där har vi varit på Rodeodrive, hotellet där Pretty woman spelats in och såklart walk of fame.
Idag blir det då Disneyworld!😬

Walk of fame

SF sett från Alcatraz

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Första dagen här är nu avklarad. Vi startade dagen med en supergod pannkaksfrukost. Mätta och glada tog vi bussen ner till fyr 39, där vi shoppade lite. Sedan tog vi en hop on hop of buss med guide, vi åkte igenom Chinatown ner till The Golden Gate.
Efter det åt vi lunch på ett fiskställe. Där hade alla fiskarna fångats samma morgon, det var så gott! Jag åt en Fettuchini med räkor.
Macys stod näst på agendan. Kom in och blev sminkad och köpte en klocka! Helt slut efter dagen tog vi en taxi hem och gick och lade oss efter en bra dag!

Det fick bli en Guess klocka från Macys!

Här är portionerna så stora att jag knappt orkar hälften!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg mot Köpenhamn. Först ska vi käka lite frukost på flygplatsen, sedan flyger vi till Heathrow. Väl där måste vi springa till planet mot San José, Las Vegas. När vi kommit på det planet får vi ju dom skärmarna på sätena! Skärmarna är lätt det bästa med att flyga långt! Sedan får vi vad jag tycker är jätteäckligt, flygplansmat.
Vi kommer fram på EM lokal tid efter totalt 14h i bara planet. Då äter vi iaf middag i Las Vegas och sedan går vi nog tillbaka till hotellet!
Vi hörs senare:)

Likes

Comments

Även kallad Clover eller Klövan.
När vi köpte Clover så skulle jag egentligen inte köpa henne! Jag åkte dit för att hon behövde filmas då hon stod på ett försäljningsstall utan ponnyryttare. Så jag åkte dit, red, filmades och blev kär. Hon var otroligt sned, skänkeldöv, hård i munnen och stel som en pinne. Dock hoppade hon som en gud och fick följa med oss hem!
Med hennes förra ryttare har hon gått upp till LA, dock har dom endast kommit runt några få. Nu har vi tävlat upp till LA med placering!
Klövan är en speciell dam, väldigt stoig. Ena dagen kan hon komma springande i hagen och bara vilja gosa, andra dagen får jag jaga henne i 20 min... Hon är dock otroligt snäll och modig som ett lejon. Men hon är också ganska seg! Så fort jag inte ridit henne på ett tag så får jag liksom börja om, få henne framåt och böja igenom henne.
Målet med henne är att faktiskt starta lite fälttävlan nu i vår (som hon älskar!) Sedan rida en massa LB/LA nu i vår!

Likes

Comments

Halloj! Jag mår äntligen lite bättre från hjärnskakningen och har kunnat rida idag!
Väldigt lugn ridtur, men ändå. Det var Neon som fick ridas idag och hon var supertaggad på att arbeta. Med henne jobbar vi mest med att få bort underhalsen. Nu är den i princip borta, men det har ju tagit 9 månader (så länge jag haft henne.) Idag var hon stadig och fin i formen!
Nu väntas lite smörgåstårta, då mamma fick med sig en hem från en begravning hon jobbat på. Supersmaskigt!
Sedan ska jag sätta mig ner för att skriva ett inlägg om Clover:)

Förresten, glad alla hjärtans dag! Är inte själv så glad i dagen, tycker att det är roligare att kanske spontant få en bukett blommor... Men ändå!

Likes

Comments

Super Suzie, eller Sezzan som hon kallas, är en Dponny f. 2008. Hon har stått hos mig i 4 veckor nu. Innan har hon inte haft speciellt bra resultat, men hon har haft det bra ändå. Då tävlade hon upp till LB. När vi tävlade red vi en LC med 4 fel.
När Sezzan inte är nöjd med något eller bara har mycket energi bockar hon ofta, men aldrig när det är ett hinder framför henne! Att få hoppa älskar hon och hon har en superfin inställning.
Målet med henne är att ha starta en LB innan sommaren, sedan får vi se. Tanken nu är att utbilda henne och se vad det blir av henne. Det var en vild chansning att köpa henne, men jag tror att Sezzan kan bli något!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så blev det en flygtur igår. Det var absolut inte Sezzans fel, utan ett missförstånd då jag trodde att hon skulle hoppa av ett språng tidigare.
Iaf skadade sig inte Sezzan men jag fick en rejäl smäll i huvudet. Förmodligen hjärnskakning. Att jag landade på huvudet och blev trampad gjorde inte så mycket, men när jag såg att min GPA hjälms skärm var knäckt kom tårarna haha!
Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och vila lite, inga skärmar med hjärnskakning..😒

Likes

Comments

Denna helgen är faktiskt ganska så lugn!
Alla hästarna ska såklart trimmas & stallen ska fixas. Utöver det kanske jag följer med en tjej i helgen på tävling (som åskådare.) Sedan ska det också packas, för att om exakt en vecka sitter jag på ett plan påväg till USA! Vi flyger ner till Las Vegas och kör sedan en roadtrip till LA, som jag längtar efter värmen!
Trevlig helg😃

Likes

Comments

Namn? Elleonore Hammargren

Var bor du?
Skåne

Favoritlåt just nu?
Skulle nog säga IDGAF med Dua Lipa, grym power!

Favoritkaraktärer i serie?
Saga Norén från bron! Kan känna igen mig en del i henne, tycker om konkreta frågor och svar. Sedan även Rachel i vänner, varför vet jag inte men tycker hon är så bra!

Vad får du oftast komplimanger för?
Hmm... I utseende sammanhang är det nog mina ben. Men annars är det nog mest att jag är så målinriktad och för att jag jobbar hårt!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Good idea!

Är du blyg?
Ja, det är jag faktiskt!

Är du bortskämd?
Inte med pengar. Här får man det man behöver, men skulle man T.ex vilja ha ett par fancy benskydd får man själv jobba ihop dom pengarna.
Men annars med tid med tanke på alla träningar och tävlingar mina föräldrar får köra på ;)

Jag hoppas att ni nu har fått lära känna mig lite bättre!

Likes

Comments

Så blev även jag med blogg då!
Denna blogg kommer mest handla om hästar, men även ett och annat åsiktsinlägg kan dyka upp ibland! Hoppas även att ni ska få ta del av min vardag, som handlar ganska mycket om hästar den också!
Jag heter då Elleonore (Ellie) & äger fyra tävlingsponnyer. 3 av dom går LA och den andra är precis nyinköpt! Ponnyerna ska få presenteras i vars ett inlägg tänkte jag, ett av inläggen får komma upp i veckan!
Enjoy😃

Likes

Comments