Fick ett nytt jobb igår. Alltid lika spännande med saker och ting som händer runt hörnet. Jag har även börjat spana efter lägenheter i Stockholm då jag verkligen vill flytta till något ställe som är mer tillämpat för mina drömmar. Det är först nu detta året som jag börjat ta tag i saker och ting och inte försätta mig på botten, jag vill se möjligheter och lösningar som gör att jag bara kan börja bygga upp ett nytt JAG.

Jag har alltid till exempel älskat Stockholm, nu kanske ni tänker STRESS. Så är det inte för mig, jag känner mig trygg där, jag gillar atmosfären och jag älskar att strosa runt i kungsan. Sen så är Stockholm mer eller mindre ett ställe för mig att kunna fortsätta att ge milstolpar åt mina drömmar.

Pratade med en nära vän igår som sa att hon tyckte jag borde bli livscoach. Det råder det delade meningar om, men jag är ALLTID mån om mina nära och kära. Alla ska alltid komma i första hand, inte jag.

Nu måste jag rusa till affären och handla lite.


Hörs! / E

Likes

Comments

Hej! Som ni säkert läst i min beskrivning av bloggen så kommer denna blogg handla om att få sig själv att förstå att man duger som man ÄR. Vi har allt för många som kämpar med psykisk ohälsa. Jag själv lider av panikångest och har varit deprimerad.

Jag har inget bra självförtroende alls, men det är det jag har fått hjälp att få jobba upp nu. Alla är vi olika och vi drabbas av olika saker som gör att vi inte är den andre lik, jag vet hur jobbigt saker och ting i livet kan vara. Jag har själv varit ett mobboffer - det gör ont av orden fortfarande även fast jag inte vill känna paniken av allt som hänt.

Jag ska försöka göra detta till något bra, för jag måste tro på mig själv. ~

Iallafall - V ä l K o M m E n 🌸

Likes

Comments

Vi har alla här någon sin närhet som dagligen utsätts för mobbning på olika plan, det kan vara psykisk/fysisk mobbning, utfrysning (besläktat med psykisk mobbning) och nätmobbning.


Nätmobbning är otroligt vanligt det har blivit mer eller mindre en "trend" på sociala medier, folk hänger ut människor i sin omgivning skriver hemska ord genom en skärm till andra människor dom ser som mindre värda.

Jag har varit i den sitsen.
Jag blev nätmobbad första gången när jag var 13-14 år gammal, minns att jag blev otroligt stum och försökte att inte visa mina känslor men mina föräldrar och syskon såg väl att jag var otroligt nere. Främst min mamma och mina syskon.
Det är alltid dom som har funnits där för mig när jag blivit illa behandlad det är alltid dom som sett till att jag ska trivas och må bra.
Jag är tacksam att jag har dom familjen är det viktigaste för mig, hade jag inte haft dom hade jag inte stått här idag.


Tänk er att av all mobbning som sker inom alla kategorier vare sig skola eller internet/sociala medier så blir 60.000-70.000 runt om i Sverige utsatta för någonting som man kan försöka få ett stopp på.

Vi är starkare tillsammans om vi frågar personen som sitter ensam om den vill hänga på vårt gäng och göra något roligt, än att vi ska sitta och döma ut hon/han/hen för ens kroppsspråk, utseende eller bakgrunden.


Alla är lika mycket värda. 🌸


  • 10 Readers

Likes

Comments