TIPS TILL ALLA TRÖTTA MAMMOR DÄR UTE

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina ni!

Är det något jag lärt mig som nybliven förälder, så är det att man är konstant trött och man kommer att se trött ut. I början efter födseln när man levde på endorfinerna visste man inte vad trötthet var, men några månader in slog den till. Och nu är påsarna under ögonen konstanta. Jag känner mig skitgammal när jag tittar mig i badrumsspegeln haha!

Och ärligt talat, jag förstår inte hur andra mammor har orken eller tiden till att göra sig i ordning varje dag. Jag menar, Vilja är inte stilla för fem sekunder. Vänder jag ryggen till i två sekunder står hon plötsligt upp på andra sidan utav rummet och flinar, busunge!

Så i hopp om att slippa se ut som en halvdöd zombie beställde jag hem en ansiktsrengöring, olja och en ögonkräm och jag kunde inte varit nöjdare. Jag använder alla tre i kombination, morgon och kväll.
Och det bästa utav allt? Det tar ingen tid!

Jag börjar med att rengöra ansiktet med cleansern och sköljer av med ljummet vatten. Sen applicerar jag ansiktsoljan. Just den är en stor favorit! Det behövs endast några droppar för att återfukta ansiktet hela dagen. Efter oljan applicerar jag ögonkrämen runt ögonen. Det kan vara inbillning, men jag upplever att påsarna blir mindre ”påsiga” och ögonen inte ser lika trötta ut som innan.

Så för er som är precis som jag och inte heller känner att ni har varken ork eller tid men ändå tycker det hade varit trevlig att se hyfsat pigg ut så kan jag varmt rekommendera ansiktsoljan och ögonkrämen ifrån Aco. Riktigt bra produkter! Jag såg dessutom att apoteket har en kampanj på Aco för tillfället, den hittar ni här. Puss 🤎


Innehåller affiliate-länkar

Gillar

Kommentarer

sofilagerback
sofilagerback,

Åh måste testa!! Har börjat fått så dålig hy efter graviditet och amning så måste börja ta mer hand om den, och även som du tröttheten tar över så måste gör något åt detta ansikte.. Bra tips!!

nouw.com/sofilagerback
ellenwiklund
ellenwiklund,

Ja gör det! Jag kan verkligen rekommendera dessa! Kram 🤎

nouw.com/ellenwiklund