Header

On my mind

Vet ni varför det finns så många dåliga förhållanden?

För att vi inte förstår hur bra vi kan ha det! Vi nöjer oss och tror att vi inte hittar bättre. Vi är rädda att bli ensamma eller ångra oss efteråt. Och så länge man sitter fast i det där halvbra förhållande så kommer man aldrig kunna få ett toppenförhållande. Tyvärr! Så stanna inte kvar i dåliga förhållanden utan inse vad ni är värda.

Jag skall berätta för er att jag var i ett förhållande med en kille i närmare fem år, väldigt många olika pauser medräknat. Det var inte bra ens från första början men ändå fortsatte vi. Jag trodde det var kärlek och jag förstod inte att man absolut inte skulle ha det så som vi hade det. Stundvis kändes det såklart fint men alltså.. Det skall kännas fint hela tiden! Också när det inte är så fint i livet så skall det längst in i hjärtat alltid kännas fint.

Jag lade så mycket energi, tid och tårar på det förra förhållandet. Och jag vet att så många där ute gör exakt samma sak just nu. När ni hittar den rätta, då behöver ni inte sitta och fundera på om ni borde göra slut. Tanken skall liksom inte existera då. Jag säger nu att tänker man ens tanken på att göra slut så då skall man göra det. I ett lyckligt förhållande så behöver man inte sitta o väga för- och nackdelar med sin partner... För när man hittat den rätta så finns den tanken inte ens på kartan.

Det tog mig många år att lära mig det här och jag behövde träffa Nico före jag förstod det helt och hållet. Speciellt när man är ung skall kärleken kännas lätt. När man är vuxen och ett förhållande också handlar om ansvar, lån, barn och hus så tror jag man tänker på ett annat sätt? Men före allt det så skall faktiskt ett förhållande vara lätt och roligt annars är ni nog inte menade för varandra. Redan från första stund skall det kännas lätt, är man kär i varandra så behövs inget spel eller sånt. Då bara fungerar allt eftersom kärleken löser allt. Så avslutar detta med ett citat : är det rätt så är det lätt!Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments