Enklaste hallonsmoothien:
​2 dl vaniljyoghurt
​ca 2 dl frysta hallon
​1 banan

Topping:
Banan
Blåbär
Jordgubbar
Chiafrön

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

idag jobbar jag hemifrån. Så skönt att slippa gå utanför dörren! Är verkligen tacksam över att jag har min online business vid sidan av mitt andra jobb. Eftersom jag jobbar som vikarie är det så bra att kunna kombinera de två jobben. Dessutom är det ganska mysigt att sitta hemma och lyssna på musik, dricka te och jobba i lugn och ro! 

Ha en fin kväll!


Likes

Comments

I somras flyttade vi till våran lägenhet. Det känns fortfarande som att vi är nyinflyttade, men vi har bott här i över ett halvår nu. Tiden går fort.. Det känns mer och mer som ett hem för varje månad som går. Älskar att se hur det växer fram. Känner mig fortfarande inte helt klar men som sagt, det tar sig hela tiden!

Här nedan finns lite bilder från delar av våran lägenhet.

Ha det så bra!

Likes

Comments

Nu till helgen kör vi de tre sista föreställningarna med revyn. Det är både tråkigt och skönt på samma gång att det är sista helgen. Vi har levt i den här bubblan i flera månader nu och helt plötsligt tar det bara slut. Det är en tomhetskänsla! Men samtidigt ska det såklart bli jätteskönt att äntligen få ha en ledig helg!

Eftersom jag inte har vart ledig eller hemma en enda helg på tre månader så får vi lyxa till det när tiden finns - kolla på film och äta gott.

Nu ska jag ladda upp inför helgen. Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Hej! Jag har tänkt ett tag nu att det skulle vara roligt att börja blogga lite igen. Men hur börjar man? Vad ska första inlägget handla om?

Jag utgår från att inte alla känner mig, så jag tänkte det kunde vara kul att börja första inlägget med att berätta lite om mig själv. Så jag har skrivit ner några punkter om mig och mitt liv:

1. Jag är sångare och musiker
Jag har varit med i 10 musikaler och är just nu med i Mariestads nyårsrevy. Jag spelar och sjunger även ihop med min sambo under namnet Ellen & Brandon.
2. Får jag en idé, då ska det hända NU!
Detta gäller egentligen allt, men ett exempel är när det kommer till inredning. Jag kan få en idé om att jag ska göra om något och några timmar senare är det fixat. Jag är ganska spontan och vill att allt ska hända med en gång!
3. Jag har en katt och 3 hamstrar
Jag har alltid älskat djur! Just nu har vi en katt och tre hamstrar. Som mest hade vi under en period 14 hamstrar samtidigt, då vi fick bebisar. Tidigare har jag haft allt från kaniner och marsvin till hund och vandrande pinnar.

4. Jag älskar att skriva
Jag har alltid tyckt om att uttrycka mig i skrift. Redan när jag var liten ville jag skriva en bok. Så att blogga kan nog passa mig!

5. Mitt drömyrke är att bli artist, polis eller socionom
På gymnasiet studerade jag musik och förra året läste jag en polisförberedande profil. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för att hjälpa andra och i framtiden vill jag kunna kombinera musiken ihop med ett arbete där jag får hjälpa andra som är i utsatta situationer.

Nu vet ni lite mer om mig. Ha det bra!

Likes

Comments

Instagram@ellenviiola