Nu är jag tillbaka (igen)! Jag hade tänkt att börja igen. Ska försöka blogga minst 4 ggr i veckan! Hoppas det kommer hålla länge nu! Ni vet ju redan vem jag är så behöver inte presentera mig direkt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som dom flesta vet går jag i skolan. Jag går i sjuan. Skolan är rolig ibland. Men ibland är det jättestressigt.

Jag är inget A-barn direkt men i är inget F-barn heller. Jag är inte smartast i klassen, jag kommer heller aldrig bli det.

Innan jag började i sjuan så var jag rätt duktigt faktiskt jag hade 5 C. Nu har jag 2 C. Vad hände? Har jag dåliga lärare? Dålig fokus på lektionerna? eller vad är det?

Jag har rätt mycket läxor faktiskt. Minst 3 i veckan, säg inte att det är lite för att gå från 1 läxa i veckan till 3 läxor i veckan är rätt jobbigt. Sen måste man ändån hålla igång med att röra sig. jag spelar innebandy 3 gånger i veckan och två matcher på helgen, det är inte så mycket. Det jag vill nå ut med är att skolverket har förstora krav på oss. Alla är inte A-barn och alla kommer aldrig bli det.

Likes

Comments

Äntligen har jag ny snygga gympa skor. Köpte dom idag på väla. Dom kostade 999kr. Dom är väldigt lätta, dom väger inget nästan. Jag tycker nog dom är snygga till blå jeans. Köpte dom på Intersport btw. Men nu ska jag plugga spanska, så bye

Likes

Comments

Idag är det måndag... Men idag har jag tränat Innebandy och innebandy är ju roligt.

Efter skolan cyklade jag och bokade klipptid till imorgon. För vi som bor här i min kommun har faktiskt studiedag imorgon så då passar jag på att sticka till frissan. Jag ska klippa av rätt mycket faktiskt, jag ska klippa av typ 3 decimeter för att det behövs. Jag har haft det så kort innan men jag tyckte att det var rätt skönt. Jag kan göra ett inlägg imorgon kväll på för och efter bilder.

Likes

Comments

Hej.

Här är jag igen. Jag är tillbaka för att gå all in. Jag har så tråkigt så ofta men så kom jag på min blogg jag hade så jag bah vi kör. Jag menar det är ju najs haha. Ja men jag lovade mamma att plugga så jag måste göra det men,

HA DET GÖTT HAAJ


Sociala medier

Snapchat: ellenvendela


Instagram:

Likes

Comments

Äntligen! Idag är det Lördag. Jag sitter i bilen påväg till växjö till min storasyster och hennes kille. Jag tror att vi först skaäta på Pinchos och någon timme ska han spela match. Sen kanske vi ska hem igen, jag vet faktiskt inte.


Igår var det Fredag den bästa dagen på hela veckan även fast man går i skolan och att man jobbar, men man har ju hela helgen framför sig. Men sen blir det Söndag och det är lite tråkigt faktiskt men jag har sovmorgon på Måndag och det är gött. Man önska nästan att det far freda alla dagar ni veckan.


Sociala medier:

Instagram: ellenlaaarsson

Snapchat: ellenvendela

Ask: ellenlarsson03

Likes

Comments

Ska jag vara helt ärlig så är inte uggs särskilt snygga men jag vet den är jävligt skönt. Men om jag hade fått välja mellan ett par uggs och ett par jhonny bulls, så hade jag valt ett par jhonny bulls.

Det finns ett par uggs som är snygga och det är dem gråa låga. Man kan ha dem till allt. Jag gillar inte de bruna alls specielt inte de ljus bruna. Men de kan inte vara så bra för fötterna heller.

Kommihåg om du tycker uggs är snyggt använd det då. Men jag säger vad jag tycker men du tycker säkert något annat och då får du det.


Sociala medier:

Instagram: ellenlaaarsson

Snapchat: ellenvendela

ask: ellenlarsson03

Likes

Comments

Veckan startar som vanligt med måndag som är så sjukt tråkigt. Idag är det extra tråkigt för jag har feber. Men jag hoppas jag är frisk imorgon för imorgon har vi studiedag och jag vill gärna göra något roligt då men så blir det inte. Men jag blir nog bra snart och då är det bara att upp och hoppa som vanligt.

Sociala medier:
Instagram: ellenlaaarsson
Snapchat: ellenvendela

Likes

Comments

1. Jag fyller år den 16 september

2. Jag har nummer 86 på innebandyn

3. Jag älskar kalla färger

4. Jag försöker alltid leka healthy

5. Jag suger på att sminka mig

6. Jag vill bli polis när jag går ut sklola

7. Jag hatar när bäbisar gråter

8. Mitt rum är svart, vit, silvrigt och gråt

9. Jag läser spanska

10. Jag använder en IPhone 6

11. Min favorit färg är marinblå

12. Jag har 3 syskon

13. Jag älskar REA

14. Jag hatar färgen röd

15. Just nu vet jag inte vad jag ska skriva


Sociala medier:

instagram: ellenlaaarsson

snapchat: ellenvendela

Likes

Comments

Nu hade jag tänkt berätta om när jag blev drabbad av Diabetes typ 1.

Allt började jättetrevligt en kväll i Helsingborg på "kul i juli" som är typ som allsång på Skansen fast mycket mycket mindre. Jag, min lillebror och en av mina storasystrar skulle gå till en lekplats. Efter vi hade varit där ett tag så kände jag mig törstig så jag gick och drack. Sedan gick jag tillbaka till lekplatsen. Efter ett litet tag kände jag mig törstig igen så jag gick tillbaka igen och drack. Detta upprepade jag typ 5 gånger till.

När vi åkte hem så hörde jag mamma och pappa snacka om något med namnet Diabetes. Jag hade aldrig hört talas om namnet. När vi var hemma så stack mamma mig i fingret och mätte mitt blodsocker. Det stod att jag hade 21 i blodsocker. Det var jättehögt. Mamma ringde till barnakuten. De tog prover på mig och de visade ungefär 21 de med. Det var då jag blev inlagd i en vecka. Jag hade dropp i armvecket. Under natten så hade mitt blodsocker sjunkit till 15. Mitt blodsocker fortsatte sjunka och till slut planade det ut. Efter en vecka så blev utskriven.

Nu mår jag bra och lever som vilken diabetiker som helst.

Sociala medier:

Instagram: ellenlaaarsson

snapchat: ellenvendela

Likes

Comments