Summer of ´69 (eller våren -18)

Hejsan alla!

Ja. What to say... No literally, vad ska jag ens skriva. Jag har haft lite skriv-blockage på sistone, därför har det inte kommit ut något här. Och jag har givetvis mycket att tänka på nu. Nedräkningen är i full gång och snart ska jag alltså på riktigt flytta till en ö! Japp, den 27:e April gäller det. Jag är i total denial. Nja, kanske inte riktigt. Men jag tycker det är väldigt svårt att visualisera fram saker jag aldrig gjort förut i mitt liv. Jag kan ju inte gissa mig till hur den här sommaren ska bli. Men det här året har varit ganska shitty from start än så länge, om än väldigt, väldigt lärorikt. Så jag tänker väl att jag satsar på THE BEST SUMMER EVER denna sommaren. Men livet händer, saker händer. Nothing´s for sure.

Så jag känner mig lite tom just nu. Jag ska försöka vara så ärlig som möjligt här ändå. Jag är taggad och exalterad på what´s to come. Men jag är också osäker och rädd. Jag ska göra något alldeles nytt för mig och change is scary.

Jag har haft en väldigt härlig vecka den här veckan. Jag tror att de flesta runtomkring blir glada av solen och jag blir glad när andra blir glada. Jag har gjort mycket härliga saker. Sucked the juice out of life, så att säga. Träffat mycket vänner och familj. Ätit mycket gott. Haft a good time. Men samtidigt som jag har haft det väldigt trevligt och gjort saker så har jag inte direkt gjort saker som har varit väldigt värt att nämnas. Men idag söndag så har jag faktiskt gjort något som kan vara kul att skriva lite om.

Idag gick jag nämligen upp tidigt för att köra ändå till Jönköping. Jag vaknade kring 6-tiden och började göra mig i ordning och sminka mig, åt lite frukost. Åkte och tankade och hade sedan najs roadtrip med mig själv och go musik. Jag kom fram till Jönköping ungefär kl 8. Och ställde mig i en kö. Till en casting för en tv-serie som SVT gör som ska börja spelas in i höst. Den ska heta Eagles och handla om hockey och den jämförs med "Skam". Jag stod i kön till ungefär halv tio, då fick vi gå in i byggnaden. Det var kanske 50 pers där som jag såg. Men det kanske kom fler sedan. Jag fick nr 370 och jag tror att de första fick typ 362 eller något för jag fick gå in ganska fort. Anyways, vi gick in, fick våra nummer och fick fylla i ett papper och så fick vi vänta tills de ropade upp vårt nummer. Jag hann fylla i min lapp, gå på toa och få lite smått panik och sedan var det dags för mig att gå in i rummet. Jag gick in och där satt en kvinna som hade en kamera bredvid sig. Jag fick ställa mig framför kameran och så sa hon åt mig hur jag skulle improvisera/agera. Jag skulle låtsas att hon var min bästa killkompis och att jag hade blivit kär i denne och nu skulle killkompisen på dejt med en annan tjej och så körde vi en monolog baserat på detta. Det var jättejättekul förstås att få skådespela lite, men det var och så it. Jag fick vara där inne i säkert ganska exakt fem minuter. Efter monologen fick jag hålla upp min nummerskylt och sedan var det klart och jag fick därifrån.

Men det var najs att få göra! Härligt att göra något som man blir nervös av ibland. Dom skulle höra av sig om man går vidare.

Nu har ju jag faktiskt varit på en casting innan. Men det var faktiskt tio år sedan, när jag var med i Annie-musikalen här i Eksjö. Så med det i ryggen så gjorde det dagens upplevelse mycket lättare. Då fick jag sjunga Bä Bä Vita Lamm, haha.

Oh, well. Nu är det dags för mig att sova. Hoppas ni hade en trevlig söndag!Gillar

Kommentarer