Födelsedagsfirande

Hej allesammans!

Hoppas ni har en fin torsdag! Själv har jag en väl uppskattat torsdag med fokus på att göra nästan ingenting. Så skönt. Jag är nämligen mitt i en väldigt händelserik vecka. Den mest händelserika veckan på länge. I måndags fyllde min kollega och vän Mathilde år och vi har planerat detta under en tid, så det var en dag fylld av händelser planerad bara där. På morgen så vaknade jag till ljudet av regn. Det känns ju helt sjukt. Det är verkligen inte ofta som det regnar på Mallorca, och därför planerar man aldrig utefter att det ska bli regn. Ja, så vi var ju beredda på att ligga och sola vid en pool. Nåja, regnjackan tog jag på och tog mig till födelsedagsbarnet med fina blommor och en födelsedagspresent. Så mysigt.

Vi fortsatte dagen med att skjutsa en kollega till flygplatsen och därefter tog vi oss till Santa Catalina i Palma, där mitt favorit brunch-ställe ligger. Och så beställde vi in en massa gott till att äta på och fota, hehe. Väldigt mysigt ställe. Och eftersom vi hade beställt in så mycket mat så tog det väldigt lång tid att äta upp maten och herrejisses vad mätta vi blev. Nästan så att vi sprack.

Därefter åkte vi för att köpa ballonger och tårta, och även saker för att göra slime. Vi hittade en fin lite red velvet-tårta. Och sedan var det dags för att åka och sola. Det hade, precis som vi väntade oss, spruckit upp och mer eller mindre strålande sol sträckte sig över Mallorca. Så vi tog oss till ett hotell och låg oss och solade och badade i poolen där. Men det blåste upp och verkade som att det skulle börja regna igen. Men vi hade i alla fall vårt moment av att sola oss. Check.

Så åkte vi hem och duschade oss och beställde sushi och började förbereda oss för att ha lite födelsedagsfirande i parken. Ballonger var uppblåste, vi tog med filtar och ljusslinga, tårta, plasttallrikar, ljus till tårta och så begav vi oss mot parken som ligger alldeles i närheten av där vi bor. Snart anslöt några kompisar och vi myste på med cava och tårta, trots att vi verkligen, verkligen trodde det skulle bli riktig storm och börja regna närsomhelst, men nej. Det blev bara mysigt.

I tisdags så var det jobb och därefter en middag med Mathilde då hon skulle åka hem ett tag och sedan så har jag semester så då passade vi på och åt på en härlig italiensk restaurang.

Igår var det också jobb, och rätt så kaosigt jobb, och därefter gjorde jag mig iordning och så åkte vi ett gäng till Magaluf. Hängde med lite fler som jobbar på ön. Vissa har inte jobbat här så länge så jag hade mer eller mindre inte träffat dem. Och ja, sen gjorde vi Magaluf. Stack hem kring två, för jag var riktigt trött.

Idag kunde jag som sagt äntligen passa på och göra ingenting. Så det är precis det jag har gjort idag. Kollat youtube, sovit länge, badat. Ringde även ett litet hemligt samtal som jag kommer prata mer om längre fram. Men om ni tror att jag är ledig idag så tror ni fel. Nejdå. Jag jobbar natt. Så strax ska jag börja göra mig iordning och knata mot jobb. Det blir förhoppningsvis lugnt och det brukar ändå vara ganska mysigt att jobba natt.

Imorgon kommer min pappa på besök och då blir det ett nattpass till och sedan jobb 15-21 och därefter har jag semester! Då ska jag äntligen lämna Palma och inte jobba på någon vecka. Just nu känner jag att det ska bli så fruktansvärt skönt. Vi tänkte besöka lite olika delar av Mallorca och hitta på lite olika. Det blir nog bra.

Önskar er en härlig torsdag och helg. Ha det fint!

Gillar

Kommentarer