Header

Mycket energi har det så inte funnits i min kropp denna måndag, ingen superstart på veckan. Ändå tog jag mig till gymmet strax innan middagen. Så glad att jag gjorde det, tror det var det som behövdes för att jag skulle bli lite piggare. Väl hemma igen vakandes det tacos till middag, LOVE.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Avslutar denna veckan på bästa sätt - mys med mina tjejer. Vi har ätit och druckit gott och bara snackat i timmar.

Likes

Comments

Såg inte alls fram emot denna dagen när jag vaknade imorse. Sista dagen innan det är tillbaka till verkligheten - skolan som gäller. Har 2 prov och en väldig massa glosor redan nu första veckan...får ägna tid åt det idag. Sedan om några veckor sätter de nationella proven igång. Har fram tills nu inte känt att det varit så jobbigt då jag hela tiden haft en lov framför mig. Men nu när lovet är över och jag är hemma från Österrike så börjar ångesten och nervositeten komma...

Likes

Comments

Strax innan 7 landade vi i Göteborg efter en timmas försening. Hatar sådant, speciellt på hemvägen när man inte har mycket annat att se fram emot än sin egen säng. Just i den har jag spenderat en stor del av min kväll, bara tagit det lugnt, kollat serier, läst bloggar och bara myst själv. Ett bad har jag också hunnit med. Ett ganska långt ett faktist. Blev minst sagt förvånad när klockan visade midnatt. Men nu ääntligen ligger jag i sängen och är redo för att sova. Ska bli alldeles för skönt!! PUSS på er!

Likes

Comments

Sitter just nu ensam på rummet i sängen med Sverige - Tyskland på tvn. Var en sväng uppe i backen imorse men insåg ganska snabbt att det inte var ett väder som passade mig. Backarna var alldeles gropiga och dimman gjorde att man inte såg mycket alls. Väl nere i byn igen gick jag iväg till Burger king för att hämta med mig lunch till rummet. Måste ju säga att tanken av att äta nuggets i sängen framför tvn var bra mycket bättre. Tur att colan var god iallafall...

Ska nu kolla klart matchen och sedan vet jag inte hundra vad som händer i eftermiddag. Ikväll är det iallafall sista kvällen innan hemfärd imorgon. Fin dag på er<3<3<3

Likes

Comments

Kom alldeles nyss tillbaks till hotellet efter en fonduekväll på ett hotell lite längre bort. Två förrätter, följt av fondue med massa såser, grönsaker och pommes och sedan efterrätt. Otroligt gott men kan lova er att jag nu har matkoma, deluxe.

Annars har dagen rullat på som de andra här nere. Solen har skinit från morgon till kväll vilket givetvis varit underbart. Speciellt när vi kom tillbaks till byn i eftermiddag och satte oss på en uteservering i solen med varsin dricka, så enormt härligt.

Likes

Comments

Jahop, då kan jag bocka av mitt första fall i backen. Trillade strax innan lunch i mitten av en backe och rullade sedan ner en bra bit medan skidorna blev kvar, lunchen därefter var ju god iallafall. Annars har vi åkt på som vanligt, varit en sväng i Schweiz även idag. Stannade där på ett super mysigt ställe för en choklad och fika, i källaren hade dem lite oväntat en shop med massa smink och parfymer. Imorgon vankas soligare väder, ska bli super najsssss.

Två av kvällens sju rätter ser ni nedan. Middagen här på hotellet är verkligen så otroligt god.

Likes

Comments