Jajamän snart bli man häst ägare igen kommer att bli riktigt skönt :) Ska upp till aneby på hoppträning sen ska vi åka hit med henne ochodå får min syster ta ett stort farväl från henne för då är hon min :D nä men kommer såklart få komma hit och kolla och ta hand om henne då jag inte är hemma :) ¨Så längtar verkligen nu :)

Likes

Comments

Har inte bloggat någonting på senaste jätte långa tiden . men jag kan ju inte blogga från någon mobil eftersom jag inte har någon än och min dator har varit sjukt seg så nja det har inte gått något bra för mig :) men nu har vi fått tillskott i familjen en ipad och en macbook och min egna sega dator så nu kan jag troligt viss blogga :) 

Imorgon kommer min älski hit . min ponny lisa som ska bli min :D för min syster har inte tid till att rida henne och det funkade bra med mig och lisa på vedbände så då sa vi att jag ska ta hand om henne ist :) så kommer stå i samma stall som salsa stog i men i lilla stallet för det fanns inte plats i stora  och hon trivs mer i ett litet stall:)

Hoppas att ni kommer att följa min blogg igen ! // ellen

Likes

Comments

Hoppade Lisa idag och det är det högsta som hon har hoppat :D <3

Likes

Comments

Idag har det varit en bra och dålig dag det bra var att Lisa hoppade det högsta han någonsin gjort<3>
Men det tragiska var att det fattades ett får i flocken och jag och mamma gick och letade efter den vi hittade den och den mådde inte alls bra . Den hade fått ljuver inflammation vi ringde veterinären och hon sa att det bästa var att avlida den så slipper hon lida . Det känns bra men det känns ändå i hjärtat . Rip min vän :*

Men andra tankar imon blir det att gå upp äta och sedan rida en sväng ska nog träna mer på små hinder och kombinationer så snart är jag och Lisa redo för vedbände om 19 dagar. :D
Bjuder på två bilder på mig och Lisa mamma vågade inte gå in i hagen så staketet kom med min aja:)Likes

Comments

Idag var jag uppe me tuppen för att släppa ut hästarna som har ståt inne inatt för att torka i hovarna :) ska vänta till de andra vaknar så äter frukost med dom och sedan så rider jag . Hoppning på schemat och ska utbilda Lisa vidare eftersom att hon har varit en skogsmulle förut och nu börjar vi lite utbildning för henne :)

Vad händer för er då?

Likes

Comments

Har inte bloggar på några dagar för jag har inte haft tillgång till mobil eller dator .
Men jag bloggar när jag kan så det kan bli när som.
Men jag är ju hos min syster och tar hand om hästarna . Det går jättebra och Jennifer har varit här och ridit fina golden :)

Likes

Comments

Jag har inte skrivit nått i helgen eftersom jag inte har varit hemma och inte haft någon tillgång till dator.
Men i lördags åkte jag hem till min pappa där grillade vi och lite sen åkte jag ner till Alice för att ta ett kvälls dop och sova över :) och i går åkte jag hem till Frida min syster för att vara här och ta hand om hästarna :) och idag har jag tråkigt ska snart ner till stallet och mocka . Men om det är någon som vill ta en lång ritt idag så kan ni ju bara skriva på kik :D

Likes

Comments

idag blir det genast bättre dag jag är på bra humör och är taggad till en ritt på lisa fisa.

Likes

Comments