Header

Jag bloggar inte riktigt längre men eftersom jag sitter hemma och är sjuk så kan det vara kul. Det har inte hänt så mycket i mitt liv men jag har börjat andra terminen i åttan. Det är bara tre terminer kvar av grundskolan, och jag har knappt börjat tänka på gymnasiet.Jag har lite ångest över det men har tänkt att söka estetisk linje. Har alltid tyckt att det är kul att måla, fota och annat i den stilen. Det har varigt lite tråkigt att inte blogga men har inte haft suget men framförallt tid.

​Drömplatsen just nu!!!!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det har ju nu blivit höst/vinter och då kan man väl börja diskutera mode. Och då är det ju höstmodet som gäller. Jag skulle iallafall säga att hösten är kvar än. Men, även lite annat än mode.

Något väldigt populärt i år att pälskragar, det har hållit sig kvar från förra året. Vissa väljer att ha med äkta päls medan andra hellre bär fuskpäls. Jag har bara fuskpäls, eftersom jag inte vill gå runt med ett djur på mig. Jag har Uggs dock. Dom tänker jag därför använda till dom går sönder. Men tillbaka till jackor! Det kommer hålla hela vinter eftersom att många är ordentligt varma och sköna.

Jag har själv jackan nere i västra hörnet, från Belle Shoes. Den är skön, snygg och den funkar både på hösten och på vintern. Något annars som kommer nu, som egentligen är mer vinteraktigt är Starbucks nya latte smaker. Det finns i smakerna: Gingerbread, Toffee Nut och sedan en varm choklad med smak av Honey & Almond. Jag testade Gingerbread latten och den var suuupergod!!

Men det bästa av allt är nog...

​Knästrumpor!!!!

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på typ tre månader eller nåt men jag kände bara för att skriva något. Mest för att jag nu har en fungerande dator. Jag har liksom bara fokuserat på skolan och så för att jag i år vill kunna prestera så bra som möjligt. Jag får varje vecka statistik på bloggen och då ser jag att det typ alltid är någon som läser inlägg och så. Vilket är kul. Jag fyll år imorgon och jag fick en överraskning i förväg. Det ringde på dörren och in kommer min storasyster som jag inte träffat sen i augusti. Det var lite galet. Jag stod bara där tyst och skakade. Till lunch åt jag på en vegetarisk restaurang med pappa. Jag har nu bestämt mig för att vara vegetarian. Det har jag varigt i två och en halv vecka nu. Det är ett av de bästa valen jag har gjort.

Det här blev ganska långt men det var så mycket jag vill skriva, och då skrev jag det här.

Likes

Comments

Jag har tänkt på att blogga men jag har noll inspiration. Jag har en kamera så det blir kanske en vlogg, det enda problemet är att jag har ingen fungerande dator. Det blir förhoppningsvis fixat innan skolstarten. Just nu har jag bara en dator som laggar och en med virus.

  • Tankar

Likes

Comments

Idag ska jag och Ester till sickla för att vi kände för det, men vi bestämde os för att ses klockan tre som är nu istället😂
Nu måste jag springa så, ha det😊

  • Dagen

Likes

Comments

Imorgon ska vi antingen åka till Ingarö och bada eller kolla på ny bil. Pappa måste skaffa en ny innan syrran flyttar få då tar hon med sig Saab:en. Jag hoppar att det blir en BMW (The love of my life)!!🙈

Jag vet inte varför men jag gillar bara den där bilden…😂

Likes

Comments

Nu blev det en oväntad middag hos farmor och farfar. Det blir jättemysig!!😊

De är så fina!😊❤️

Likes

Comments

Nu under sommaren har jag lagt bloggen åt sidan men nu är jag tillbaka.

Just nu ligger jag på en klippa och solar på Saltarö. Vänrmdö har värkligen de bästa badställena!😊

Det är jättefint väder idag❤️

Likes

Comments

Den där känslan man får när man ser den där personen man verkligen gillar. Det gör ont, men just den där känslan är så bekväm. Det är en smärta som är värd att känna för en specifik person. Att hålla händer känns onödigt, kyssar behövs inte. Det viktigaste är att vara i närheten av just den där personen.

  • Tankar

Likes

Comments