Tjenis!!
Nu var det längesedan en uppdatering skedde men nu har jag tagit tag i det och sitter här i soffan framför kockarnas kamp och planerar morgondagen.

En bra app som jag har börjat använda nu är headspace där man varje dag har mental träning i 3, 5 eller 10 minuter beroende på vad du känner för. Den funkar perfekt för mig som vet att jag lätt blir stressad och mår bra av att sätta mig ner och koppla bort stressen en stund varje dag.

~Fotografering med laget (såklart måste bilder tas)~

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halloj igen !!
Nu har jag FAKTISKT städat hela nedervåningen och tar mig en välförtjänt vila innan sista lektionen för dagen börjar. Inställda lektioner är sega men nu kändes det skönt.

Det är så himla kul, vi har 3 utbytesstudenter i klassen från Italien, Österrike och Frankrike och nu har jag inte bara vänner från Sverige. Det känns så himla kul att integrera sig och skaffa nya vänner från andra delar av världen.

Ah det var väl det jag hade att säga, jag önskar en fortsatt trevlig dag !! Btw imon är det fredag och helgen närmar sig;))))

~OOTD~

Likes

Comments

God kväll!!
Sen uppdatering vad gäller helgen men den var supermysig med både tjejkväll och familjemys, även en hel handbollsdag fylld av massa roligheter.

Onsdagkväll och veckan vänder wihoo. Plugget är nu verkligen igång. Även fast det känns som lugnet före stormen så har vi rätt mycket i skolan nu men det är väl bara att vänja sig. Tyvärr känner jag redan av min stress men jag försöker lugna mig med mental träning och bra balans mellan träning, vila och mat.
Nu väntas bara träningspasset som blir hemma med styrka och yoga. Sedan blir det MAT.
Ha en trevlig onsdagkväll!!

~bilder från helgen~

Likes

Comments

Tjena!
Gårkvällen bestod av mysigt bubbelbad och tjejmys. Inget slår ju mysiga kvällar då man bara tar det lugnt och pratar. Lyckad kväll helt enkelt enligt mig.

Planerna för idag existerar inte och det är så himla skönt. Men jag antar att jag måste plugga lite och sen tänker jag mig en låång promenad med musik i öronen eller en pod.

Ha en härlig lördag!!

~spakväll~

Likes

Comments

BEYONCÉ
Min inspiration och förebild. Denna människa kommer alltid få min fullaste respekt i allt hon gör och säger. En sån stark kvinnlig individ är något jag suktar efter att bli.
All den tid hon har lagt på arbete är helt otroligt, jag älskar det uttrycket hon har att "att sova är waste of time för inget arbete går framåt av att sova".
RESPEKT till den mest powerfull Woman i världen.

~boy bye~

Likes

Comments

Tjena!!
Igår började dagen med ett gympass sen vidare till jobb och därefter stressade jag ner till handbollshallen där det skulle vara herrmatch men icke. Den blev inställd och där stod jag o Wilma och ångrade att vi stressade dit.
Vi åkte istället till Ica och köpte frukt och kesella, väldigt gott. Filmkväll blev, så att säga.

~SUNDAY~Likes

Comments

Tjena!

Idag har det varit en rolig dag fylld med handboll. Tre matcher spelade varav en vinst.

Inköpet för dagen var lösgodis på 80 hg, inte bra Ellen!! Det där med hälsosam skjuts bort på helgen och återkommer på Måndag igen.

På bilderna FÖRSÖKER jag vara lite inspo men lyckas inte så bra men men jag bjussar på dem. Frågan är ju vad som är instagram vänligt och vad man ska skriva för text till bilderna man lägger upp, alltid samma problem. Man vill ju inte låta för bitchig men inte heller mesa till det med ett långt citat. Jaja tur att det är mitt största problem just nu.

~but first...let me take a SELFIE~


Likes

Comments

Tjena!
Nu ligger jag här i min nybäddade säng och tycker lite halvt synd om mig själv. Dock är jag glad för nu har veckan vänt och det är endast 2 skoldagar kvar till helg. Det är ju bra att man redan är skoltrött och räknar ner hur många dagar det är till helg och lov. Men men nu försöker jag göra massa äckliga hälsoshots som jag hoppas på förbättrar mitt immunförsvar och gör mig frisk. Vet inte om jag lyckas så bra med det eftersom det bara blir värre och värre. Dock kan det bero på att jag har tränat även fast jag har varit sjuk för jag har tänkt att det kanske blir bättre då det ibland blir det men det verkar som att det tyvärr inte blir bättre den här gången men men jag får fortsätta försöka trycka i mig mina hälsoshots och hoppas på det bästa.

Stress har lett till att min mage har kollapsat och jag försöker nu lägga om min kost och äta mer raw food och mindre socker. Det går också sådär eftersom rawfood inte innehåller alls mycket socker och allt smakar bara avokado blandat med banan. Usch men jag tror man vänjer sig. Jag testade en gröngurt häromdagen och idag testade jag en glassig milkshake (nyttig) asså hur bra, men som sagt inte det godaste än så länge.

~gårdagens avslappning med drömmig view~

Likes

Comments

Tjena tjena!!
Nu är jag tillbaks med blandade känslor för helgen som precis passerat.
Min fråga är ju verkligen hur en annan människa ens kan tänka tanken att ta sig friheten att ta på en annan människa utan tillåtelse. Men anmälan är gjord och förhoppningsvis blir det rättegång(nu låter detta jättedramatiskt, det var inte så dramatiskt vad jag kommer ihåg men det som hände är långt ifrån okej).
Vissa tycker att tjejerna i samhället måste ta på sig mer och inte visa och "locka" killar att vilja ta på dem men jag tycker mer att killar måste lära sig hur man behandlar tjejer och hur man inte behandlar tjejer. Om killen har växt upp i en kultur och ett samhälle där det är okej att använda kvinnan som ett objekt då är det tyvärr svårt att få dem förstå rätt och fel.

Aja i övrigt var det en underbar helg med massa dans och härligheter. Magnus Uggla, Norlie & kkv, vigiland, Jens Hult, Linnea Henriksson, miss Li var några av de artister som kom till eksjö stadsfest 2017.

~eksjö stadsfest~

Likes

Comments

Tjena! Nu är skolan i full gång och plugget är igång. Kantareller var gårdagens fångst på den lilla återhämtningspromenaden efter loppet. Även handbollsträningarna är i full gång;)

Nu sitter jag i soffan och kollar på idol och undrar hur domarna tänker ibland och hur vissa människor inte har någon självkänsla överhuvudtaget haha.

Recept bananpannkaka:
-2 ägg
-1 banan
-1 msk keso

~bananpannkaka~

Likes

Comments