Halloj!

I förra helgen var det otroligt fint väder så jag och familjen satt och åt i Västra hamnen samtidigt som vi njöt av den fina solnedgången. Jag har varit statist i en ny serie som spelas in i Lund. Vet inte hur mycket jag får berätta men serien är en humoristiskt deckare och kommer förmodligen att släppas på Youtube i höst. Hade det jättekul iallafall och ser verkligen framemot att få se resultatet.

I denna veckan har vi haft våra sista teoretiska lektioner i hela trean. Efter påsklovet kommer vi bara ha teaterperiod och arbeta med vår slutproduktion. Nu har man påsklov och det är så härligt! Ser framemot teaterperioden men är ledsen över att det är sista teaterperioden jag kommer att ha med min klass.

I fredags var jag på intervju inför ett sommarjobb som jag har sökt. Tyckte att intervjun gick bra och nu är det bara att vänta på beskedet om jag har fått jobbet.

I fredags hände det något fruktansvärt, vårt land blev utsatt för terrorattentat! Ingenting kommer längre bli som förr och jag känner att friheten och tryggheten som funnits innan inte är där längre. Mina tankar går till alla de skadade och deras anhöriga!❤❤😭

Bye Bye❤



Likes

Comments

Bilder från i helgen då jag var i Stockholm och äntligen fick träffa mina bästa vänner igen! ❤

Likes

Comments

Halloj!

I söndags åkte jag och mamma till Göteborg för att jag dagen efter skulle göra prov till Scenskola. Trotts att jag tidigare hade sökt i Malmö så var jag även denna gång nervös men väldigt taggad och förväntansfull. Efter uppropet satte auditionerna igång och efter ett tag var det äntligen min tur. Jag framförde det jag skulle till juryn och allting gick enligt planerna så jag kände mig jätteglad och stolt när jag gick ut ifrån juryrummet.. Efteråt kunde jag äntligen slappna av och ta det lugnt, dock var man fortfarande lite spänd eftersom att man efter några timmar skulle få reda på om man hade gått vidare till andra provet eller inte. Efter lång väntan så kom äntligen listan på de ansökningsnummer som hade gått vidare till andra provet. Jag läste på listan och plötsligt såg jag mitt nummer och jag kunde inte fatta att det var sant Jag var först tvungen att fråga mig själv om det var mitt nummer som jag hade sett och även kolla listan igen för att förstå att mitt nummer verkligen var med. När alla hade fått se listan så sammaldes de som hade gått vidare i väntrummet igen innan det var dags att gå in en ytterligare gång till juryn. Andra provet som jag gjorde gick också enligt planerna och jag är så stolt över mina prestationer. Nu väntar jag spänt på att få besked i nästa vecka om jag är vidare till tredje provet eller inte. Hur det än går så är jag otroligt stolt över mig själv och att komma till andra provet är så stort för mig så det går inte att förklara med ord över hur lycklig jag är! :)


Bye Bye <3



Likes

Comments

Tjena!

I onsdags gjorde jag något som har varit min dröm i några år. Jag sökte nämligen Scenskola i Malmö. Vet om att det är svårt att komma in på Scenskola men jag vill verkligen bli skådespelare och kände att detta var värt ett försök i alla fall. När jag kom till Teater Högskolan var det inte bara jag som sökte utan det var över tusen andra som hade samma mål och drömmar som jag själv, så man kan inte komma ifrån att det finns en konkurrens. Eftersom att det är otroligt många som söker så tar det såklart tid innan man får gå in till juryn och framföra texten som har valt. När jag satt i väntrummet innan jag skulle in till juryn var jag såklart nervös men även taggad, kände att jag måste ta vara på denna chansen och därför gå in och ge allt vad jag bara kan. Jag är så stolt över mig själv! När jag var inne hos juryn levererade jag texten på de sättet som jag ville och hade övat på. Är alltid nervös innan jag ska framföra något men när det väl är dags så försvinner nervositeten och jag kör bara på så om jag inte har gjort något annat. Hoppas verkligen att juryn gillade det jag framförde och att jag nu i veckan får beskedet att jag är vidare till andra provet.

På söndag ska jag och mamma åka till Göteborg eftersom jag även ska göra prov till Scenskola där. Jag hoppas att det kommer gå bra där också och att jag kommer vidare på någon av skolarna. Om jag inte skulle komma in på någon av skolarna så ska jag ändå inte ge upp min dröm! <3

Bye Bye <3

 

Likes

Comments

Tjena!

I onsdags var 130 dagar tills vi treor tar studenten! För att fira detta så hade elevkåren på skolan hyrt en bar till alla treor. Det blev en sen och mycket rolig kväll, dock var man inte så pigg dagen efter då man tyvärr var tvungen att gå till skolan hahaha :)

På fredagen blev det bio med mamma. VI såg den Golden Globe vinnande filmen La La Land. Tyckte att denna musikal var väldigt bra med duktigt skådespeleri och härliga sånger som satte sig i huvudet..

Idag har jag varit på Emporia med några tjejer som jag spelar med på tennisen. Alltid lika kul att ses och vårt prat tar aldrig slut hahaha:) Mitt inköp idag blev en klänning och en tröja, mycket nöjd.

Bye Bye <3


Likes

Comments

Tjena!

Den här helgen har verkligen inte varit bra utan har istället varit en mardröm för mig och familjen. I fredags fick vi reda på att hemtjänsten hade hittat min farmor avsvimmad i sin lägenhet och man trodde då att hon hade fått en Stroke. Hon fördes direkt till sjukhus och min pappa och farbror åkte så snabbt de kunde till sjukhuset. När man hade undersökt henne på sjukhuset så kunde man hitta en Hjärntumör. Vi blev såklart jätteledsna och chokade och man ville nu ta in henne för operation. Operationen gick väldigt bra och det visade sig att tumören var godartad vilket var en stor lättnad. Operationen gick nu som tur var bra men innan man får reda på detta så är det såklart tusen tankar som går runt i huvudet. Farmor är kvar på sjukhuset och blir nog där ett tag framöver, hon måste först återhämta sig och sedan måste hon träna så hon förhoppningsvis blir i bättre form. Vi fick besöka henne efter operationen vilket var väldigt skönt, det var så härligt att bara få se henne och höra hennes röst. Det jobbiga är att vi inte vet om hon kan klara sig själv och återgå till det liv hon har levt tidigare efter detta. Vi får ta ett steg i taget helt enkelt, vi får hjälpa henne så gott vi kan och finnas där när det är tufft för henne. Har besökt henne två gånger på sjukhuset och det kommer som sagt bli mer sjukhusbesök. Jag ska stötta henne så mycket jag kan och vi ska BANNE MIG ta oss igenom detta tillsammans!

Från något hemskt till något roligt! I veckan såg jag och mamma Karl-Bertil Jonssons julafton på stadsteatern. Tyckte att föreställningen var väldigt bra och är otroligt glad över att jag fick biljetterna i julklapp.

I måndags började jag skolan igen! Vill alltid vara ledig mer men är faktiskt taggad för att komma i gång igen. dessutom är det sista terminen och sedan är det STUDENTEN som väntar!

Känner mig ändå helt ok trotts omständigheterna. Fast att jag vet att farmor just nu är ok efter operationen så finns det ändå en oro som ligger i magen. Är även lite trött och det känns som att hjärnan fortfarande försöker bearbeta det som har hänt under denna helgen.

Bye Bye<3


Likes

Comments

Halloj!

Gott nytt år på er! Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton i lördags. Själv var jag först hos min familjs kompisar och sedan stack jag på nyårsfest hos en klasskompis. Kvällen blev väldigt lyckad och jag ser verkligen positivt på detta år!

Idag var jag och lillbrorsan ute i stan och kollade affärer och fikade, jättemysigt! Dessutom tog jag även hål öronen. Har haft hål i öronen två gånger tidigare. Fösta gången fick jag utslag och förstod efteråt att jag ej kan ha nickel, andra gången glömde jag emellanåt att sätta i örhängen vilket lede till att hålen tillslut blev igenväxta. Men nu har jag varit utan länge och kände att jag verkligen vill ha tillbaka hålen öronen.

Bye Bye❤️❤️

Likes

Comments