Header

Jag kom på och tänka på mina matrutiner och varför jag äter vegetariskt. Jag har varit vegetarian i runt 4 månader. Ett val jag är väldigt glad över att jag tog! I början var det svårt och jag åt mest spenat och pasta vilket inte höll i längden. Men efter ett tag lärde jag mig mer och mer. Förutom att jag slutat stötta köttindustrin osv. Så ger det så mycket mer. Jag har en sundare relation till mat och jag har fått lära mig så många olika nya recept.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Igår var det en lugn midsommar för min del. På förmiddagen åt jag gott med familjen, super mysigt! Efter det åkte jsg in till stan för att möta upp Issa. Vi lagade och fixade till mat och åt på balkongen, en välbehövlig stund. Efter det tog vi det mest lugnt och åkte till Sara sen och lekte lekar. En lugn men mysig midsommar.

Kram!

Likes

Comments

Hej!

(Följ gärna min instagram, Ellenryd heter jag där)

Long time no see. Efter sommarlovet har jag inte varit aktiv och det beror nog mest på min olust till att blogga men sen tar skolan också sin tid. Därför här jag inlägg när jag känner för det och det känns bra så.

Just nu sitter jag på bussen påväg till l'ecole för ett 3 timmars lektion. Efter skolan ska jag följa med en vän hem och senare på kvällen kommer det en del till. Vi ska la vara ha det skoj och så. Jag ÄLSKAR fredagar, då kan msn slappna sv på riktigt och släppa skolångesten en sekund.

Sen vill jag också berätta att jag har börjat dansa modern dans igen! Det var så himlands kul att komma tillbaka till den dans stilen då jag alltid känt att det är min typ av dans stil. Det var en ny grupp dom jag aldrig gått i tidigare och allting är stålande bra där. Läraren är sjukt bra, det är tempo och man lär dig mycket, nivån är både utmanande och känner att det passar mig mer, en stor grupp med en massa sjukt duktiga dansare haha. Jag bara älskar allt med det.

Hoppas nu ni får en bra fredag vänner, hugs

Likes

Comments

Mina härliga companjoner sov hos moi inatt, så vi åt frulle vilket var gott haha. Ville mest uppdatera en snabbis

Haregötthaj

Likes

Comments

Hallå!😊😊

Jag gör ett inlägg dedikerat till min syrra endast för att hon läser min blogg varje Dag o jag aldrig uppdaterar, sååååå hej syrran, hur e läget jao?

Hejdå

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå peeepz (nejmen usch vad töntigt, ge dig ellen)


Sitter påväg hem efter en ananasig dag i skolan, förstår ni hur jag menar? Nej, alltså jag är ju inte direkt en bra jävel på att förklara, jaja, I at list try (stav) , vi har hälso vecka på min skola satt vi hör massa aktiviteter och får typ lära känns nya i skolan, o det uppskattar jag! Lätt.

Vet dock inte vad dethär var för flummigt inlägg men bättre lycka nästa gång.

Huuuugs

Likes

Comments

Hade minsann sovmorgon idag och började 12:25, såå skönt! Efter skolisch åkte jag o några andra och åt pizza på american take away, det har verkligen Uppsalas godaste pizzor!

Ja och nu är jag hemma och dricker te (som alltid) och checkar in Idol

Ha en GRYM fortsatt bra kväll

Likes

Comments

Några bilder ifrån då vi såg Hov1 och Mares❤️

Likes

Comments

Har fått riktig bloggtorka men jag försöker vara aktiv så fort jag har lust. Men en snabb uppdate. Skolan går finfint och vi har (nästan äntligen) fått uppgifter och jag mår bra bra.

Hugs

Likes

Comments