ellenrunemark.tumblr.com ellenrunemark.tumblr.com ellenrunemark.tumblr.com ellenrunemark.tumblr.com ellenrunemark.tumblr.com ellenrunemark.tumblr.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​helt plötsligt blev det sommar. jag har fått jobb i stockholm och har varit i Grekland med mamma. jag och adina umgås mest hela tiden och dricker bubbel för att fira både det ena och det andra. 

Likes

Comments

idag tar jag min kånken på ryggen och åker till stockholm. hejdå för en liten stund. det känns mycket bra. älskar stockholm. och snart flyttar jag dit igen!! heja heja

Likes

Comments

okej vet ni vad. ibland vill jag skratta mitt högsta, ha jättemycket mascara skoja om precis allting och prata högst av alla. ibland vill jag inte ha något smink alls, vill bara le lite grann och på sin spets berätta en kul anekdot. men vet ni det får man inte. för jag ska vara rolig men inte skämta för mycket, jag ska skratta men absolut inte för högt, jag ska ha på mig något snyggt men självklart inte för genomtänkt, jag ska vara öppen men gärna lite mystisk. fyfan va en ska vara lagom hela tiden. JAG VILL INTE VARA LAGOM. orka vara så balanserad, lite av allting. orka vara lagom snygg. orka vara lagom rolig. orka prata lagom mycket. jag tänker aldrig mer vara lagom. jag ska alltid skratta lite högre än alla andra, jag ska alltid ta lite mer plats än vad som anses lämpligt och jag ska alltid bli lite för full bara för att det är härligt.

jag är så jäkla trött på att bli dömd för allt jag gör hela tiden. fan ni ska alltid sexualisera oss, men gud nåde oss om vi är nöjda över våra kroppar. vi ska va så jävla snygga jämt men ändå ska ni göra narr om vi har ett intresse för smink, som om det vore mindre värt än en jävla fotbollsmatch. ni ska berätta för oss vad ni tycker är finast på oss som om vi är intresserade av eran jävla åsikt? 

kan ni inte bara låta oss vara i en jävla sekund

Likes

Comments

saker som jag tänker på precis just nu

varför fyllan får en att ta knäppa beslut. om man tränar sämre när man har mens. varför världen faller samman. att jag är så jävla rädd för att falla tillbaka i min ångest igen. att jag tycker det är mysigt att höra brummandet från tvättmaskinen när allt annat i huset är knäpptyst.

att jag får krupp på mig själv när jag bara är hemma. att jag vill jobba mer men inte kan. att jag tänker på allting alldeles för mycket alltid. jag längtar tills jag flyttar till stockholm. att jag saknar och hatar samtidigt. hur svårt det är att bara vara i nuet. hur dålig min sömn är när jag har mens.

om jag har pms eller ångest idag. hur vet man ens skillnaden på det. att jag inte vet någonting om pms och att jag hatar att vi inte fick lära oss något om det i skolan bara för att pms är ett alla-som-har-livmoder-ting.

Likes

Comments

heeeeeej

vill bara först säga att Svante är min favokille i världen. han är den roligaste, knasigaste och snällaste lilla varelse jag känner. vi har precis samma humor och jag skrattar så himla mycket när jag umgås med honom. han pratar till mig som om vi var exakt lika gamla, ibland känns det som att han är äldre än mig. speciellt när han kollar allvarligt på mig och säger "ellen idag ska vi inte leka med vatten" med en såndär pekfingret-i-luften-ton ni vet. som om det är jag som vill leka med vatten, och det kanske det egentligen är. 

det andra jag vill säga är att jag ska till stockholm imon. wehoooo. alltså jag fick av adina att vi ska till Yasuragi. tillåt mig skryta, men jag har nog den bästa vännen i världen. gud va härligt vi ska ha.

och precis på pricken just nu fick jag reda på att Little Jinder ska vara med i så mycket bättre???? Alltså kan det vara det bästa någonsin. GUD. 

Okej hejdå

Likes

Comments

jag vill ha en röd bikini glitter på ögonlocket och en baddräkt med en fin rygg. jag vill gå i träklackar och saronger jag har fyllt 20 och lyssnar på jonathan johansson mest hela tiden.

ibland känns allt som på moln det är fint

men också läskigt. det kan komma så plötsligt allt. ni vet. det där som gör ont. fast det egentligen inte gör ont.

allt är bra och det är så fint. 

pang. så låter det nästan. det kommer som ett slag. fast sen är allt bra igen.

som när det kommer svarta moln en sommardag och man tror att det kommer bli oväder. men så plötsligt är molnen borta. frid och fröjd igen.

Likes

Comments

​Detta är det enda jag har att visa från helgen. Fina blommor från Majas hotellrum och Jonatan och Majsan innan spelningen. Jag har haft en bra helg. En väldig bra helg till och med. Nu dricker jag kaffe i min favoritkopp och lyssnar på Jonathan Johansson. Två fina ting. Hej då hjärtan. Hoppas ni tar hand om varandra och kramas mycket. 

Likes

Comments

Hej hjärtan! En vecka sen vi senast hördes, allt går så fort och fastän jag egentligen inte har något för mig tycker jag att tiden springer iväg. Idag blev jag bjuden på en brakfrukke hos Emma, och efter en liten tripp till Allum åkte vi hem och åt lunch. Jag tror inte att det finns något mysigare än dagar som en bara myser med en bra person<3<3 Och idag sken solen så och den värmde till och med och jag fick ett sånt där vårpirr i magen ni vet. ÅH

Förresten så har jag glömt av att berätta att jag ska jobba mitt första pass hos Polarn O. Pyret imon. Håll era tummar för mig!! Hoppas allt är bra med er och att ni tar hand om varandra. Kram

Likes

Comments