New

WHITE BLAZER

MALLORCA VIBES

SEPTEMER WISHES

NR. 4 // PARIS

FLOWER PANTS // OUTFIT

THE SILK DRESS // OUTFIT

HELLO FROM PARIS // PARIS #1

FIVE GUYS // LONDON #5

NEW BOOTIES // LONDON #4

LONDON #3 // OUTFIT

LATELY SNAPSHOTS #6 // LONDON #2

LONDON #1 // OUTFIT

TOP N TEE // OUTFIT

INSTAGRAM INSPO #2 // JANNI DELÉR

8PM // OUTFIT

Header

blazer, LC WAKIKI // shirt, HM // pants, ZARA // shoes, ALEXANDER MCQUEEN

Hey loves,
Så er jeg hjemvendt fra Mallorca, hvilket er ærgerligt, da jeg allerede godt kunne bruge ferie igen... men nu er det helt seriøst tilbage til virkeligheden og så kan jeg jo se frem til en kommende efterårsferie hvor den står på arbejde.

Jeg ville lige vise jer et outfit, som jeg helt havde glemt at ligge op, men det er sådan et lækkert basic outfit, som man kan have på til en lidt finere lejlighed <3

Lige nu er jeg faktisk på vej til min anden teori time og så skal jeg på manøvrebane i morgen - så jeg får lidt at se til i de kommende uger..

Jeg håber i kan lide det! <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey loves

Lige et lille stemningsindlæg her fra Mallorca, hvor jeg har været siden onsdag!
Der er så lækkert vejr og jeg nyder lige at få sommeren lidt tilbage <3 Jeg er her nede sammen med min familie, så vi hygger rigtig meget!

Jeg håber i har det godt <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey Loves,
Nu er vi i slutningen af september, hvilket vil sige at jeg er meget forsinket med mine september wishes... MEN nu er de altså kommet op!
Jeg har i anledningen af vejret også taget en så lækker sweater med fra GANNI, som i sikkert har set alverdens steder, men den er så lækker, prisen er jeg dog ikke heeelt tilfreds med - jeg leder stadig efter et godt alternativ,
Begge halskæderne er så fede og jeg overvejer stærkt at købe hornet her når min næste løn kommer ind på fredag! Det er så simpelt, men samtidig et lækkert halssmykke. Angående skoene har jeg virkelig ikke kunne fordrage dem, da de kom ud, men lige for tiden synes jeg de er så fede - dog ville jeg så gerne have dem i helt grå, men de er desværre udsolgt...

Jeg håber i kunne lide mine september wishes og så håber jeg i har lyst til at læse med i løbet af ugen <3

Likes

Comments

shoes, BALENCIAGA // skirt, TOPSHOP // t-shirt, TOPSHOP // bag, - // jacket, BLLACK NOIR

Hey loves
Så er det blevet tid til 4 og sidste outfit fra Paris og hold op hvor er jeg personligt glad for dette outfit, da støvlerne går super godt med den sorte denim nederdel!
Jeg tror vist nok i har set tasken på et par instagrammere før, men jeg har ikke lige formået at spørge mine dejlige veninder hvor den er købt, da jeg fik dem af dem til min fødselsdag (hvilket jeg ikke føler jeg har vist jer nogen billeder fra!). Jeg synes virkelig de ser cool ud, dog er de meget upraktiske, da man ikke kan have sin kortholder og nøgler i, da det jo falder ud af hullerne...

Forresten så har jeg sat en masse tøj til salg på min Tradono "Ellen Bitterhoff", som jeg synes i skulle gå ind og kigge på og der kommer også mere op senere i aften! bl.a. har jeg besluttet mig for at sætte min elskede læderjakke som i ser på billedet til salg, så hvis i er interesseret, så hop ind og kig!

Jeg håber i alle har det dejligt <3

Likes

Comments

SEPTEMER WISHES

NR. 4 // PARIS

FLOWER PANTS // OUTFIT

THE SILK DRESS // OUTFIT

HELLO FROM PARIS // PARIS #1

FIVE GUYS // LONDON #5

NEW BOOTIES // LONDON #4

LONDON #3 // OUTFIT

LATELY SNAPSHOTS #6 // LONDON #2

LONDON #1 // OUTFIT

TOP N TEE // OUTFIT

INSTAGRAM INSPO #2 // JANNI DELÉR

GET PERSONAL AND FOLLOW ME ON

INSTAGRAM - @ellenpelby