Just nu är jag inne i en rätt konstig period. Eller jag vet faktiskt inte riktigt hurjag ska beskriva den, för konstig är nog inte rätt ord. Jag menar, vad klassas som normalt och vadsom konstigt?
Jag är inne i en annorlunda period kan man säga, befinner mig på ett ställe somjag inte är van att befinna mig på. Detta ställe gör mig så otroligt stressadvarje dag, och faktiskt tynger mig lite.

Trots det har jag verkligen av hela mitt hjärta försökt att inte tänka såmycket på det, inte lägga onödig energi på det och speciellt inte låta detsynas här på bloggen. Men sen kom jag på att, det är ju min blogg? Varför ska jag behöva dölja vad jag känner,egentligen?

Vill bara säga att jag verkligen inte går runt och mår dåligt ellernågot sådant, nej verkligen inte. Har alltid varit och kommer alltid vara, hoppas jag, den där gladatjejen som går runt och skrattar och sprider glädje.

Men när jag är ensam, då övertänker jag allt. Jag har alltid varit en sån somtänker mycket, för mycket, men på senaste tiden ärdet nästan läskigt mycket.

Det jag har insett, är att det jag är så stressad över, är framtiden.

Likes

Comments