Hej det var ett tag sedan!!
Jag tänkte göra en Q&A så skriv frågor det kan vara från min favorit mat till hur gammal jag är!!
Detta gör jag för att vi har nåt över 20 följare! Och för att ni ska lära känna mig bättre. Eftersom jag inte delat med mig om hur gammal jag är eller något liknande!!

Kom-ihåg du är bäst Ilysm💦💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår va jag på Victorias Secret och det va en enda stor besvikelse!!! :(
Men jag hade iallafall super kul. Jag köpte två saker det va ett par skor som jag inte kan visa just nu för att det blev inte några bra bilder. Och så köpte jag lösnaglar det är dom på bilden. Bilden blev inte bra eftersom jag tog kort med mobilen men det får gå.

Kom-ihåg du är bäst Ilysm<3

Likes

Comments

Hej det va ett tag sedan jag blogga men känner att jag inte hinner lägga up typ 1-2 bilder om dagen. Det kommer nog komma mer 2-3 blogginlägg i veckan. Men nu äntligen har jag höst lov det känns skit bra men det är ju bara i en vecka. Men aja bättre än inget. Idag ska jag till Göteborg men mamma pappa och en kompis som heter Maja. Jag har hört att Victorias Secret har öppnat där så jag är super taggad.

Ni är bäst Ilysm <3

Likes

Comments

Hej det är snart halloween!!
Är väldigt taggad men också väldigt rädd att jag och mina kompisar ska bli jagade av clowner. Men jag tror nog att det kommer gå bra!!

Veckans fråga?! Vad ska ni va på halloween?

Kom-ihåg du är bäst Ilysm <3

Likes

Comments

Hej det va ett tag sedan. Det är inget med skolan eller något som har hänt bara att jag har glömt och att jag inte orkat att blogga!!
Imorrn så är det måndag och det känns inte bra :(
Men vad ska man göra?! PS det är bara 59 dagar kvar till Thailand!!!

Kom-ihåg ni är bäst Ilysm<3

Likes

Comments

Adidas!!
OMG rosa adidas!!
Jag funderar på att köpa men vet inte om det kommer matcha mina kläder. Så om ni har sånna skor kommentera om dom matchar era kläder.
Eller något som ni tror kommer matcha till skorna<3

Kom-ihåg du är bäst Ilysm PS tack till 11 följare ni är bäst<3 <3

Likes

Comments

God morgon!!
Vet vi vad jag älskar?! Varm choklad. Det är så mysigt på morgonen och ligga i sängen och titta på Netflix samtidig som man dricker varm choklad!!

Kom-ihåg ni är bäst Ilysm<3

Likes

Comments

Hej
Vi är snart uppe i 10 följare det är så kul tack. Jag börja blogga igår och har redan snart 10 följare.

Gant tröjan är jag super nöjd med fick den i namnsdags present. Och jag älskar verkligen färgen baby rosa. Om någon är intresserad att köpa den eller undrar hur mycket den kostar så vet jag inte eftersom jag fick den i present.

Vad tycker ni om att jag lägger ut 2-3 blogg inlägg är det för mycket kommentera isåfall hur mycket jag ska lägga ut per dag!!

Kom-ihåg att du är bäst Ilysm<3

Likes

Comments

Jag älskar verkligen klockor dom piffar upp hela outfiten så bra och det blir så snyggt. Men jag hatar dock klockor som tikar det är så störande. Denna klocka är min favorit från DW (Daniel Wellington)

Dagens fråga till er👇🏻

Vad tycker ni piffar upp eran outfit kommentera gärna skulle vara super kul att veta. <3<3

Likes

Comments

Det är "äntligen" höst!!
Jag saknar sommaren men är ändå ganska glad att hösten är här. Det är så mysigt att krypa ner i sängen och titta på en film och dricka varm choklad!
Ni kan gärna skriva vilken eran favorit årstid är. Kom ihåg du är bäst ly!<3

Likes

Comments