Hey, var på en snabbvisit i Stockholm tisdag till onsdag i veckan. Var där med skolan för att gå på möbelmässan i Stockholm, åka till nordiska museet och inte minst få en guidad visning på Svensk tenn. Åh woow blev verkligen så inspirerad av svensk tenn, så mycket fin inredning. Fick också en känsla av vad jag i framtiden vill arbeta med :)). Han som hade den guidade visningen och berättade om svensk tenn och deras historia kändes verkligen så kunnig och han var så intressant att lyssna på så det gjorde jätte mycket av upplevelsen. Synd att det kanske inte är i den prisklassen man handlar i när man flyttar hemifrån heh.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

We heart it finns alltid där vid brist utav bilder. Det får mig alltid dessutom att vilja resa.

Shit verkligen känt mig seg i början av denna veckan och haft dålig motivation till det mesta. Det är något av det värsta jag vet när jag känner att jag har dålig motivation känner mig så dålig då. Så får hoppas det vänder snart. Ändå torsdag imon åh snart helg. Ha de toppen ses.

Likes

Comments

Hej hej, haft en så skönt och lugn helg med bio, lite fotande,,en sväng till Ikea och idag lite längdskidåkning.

Insåg idag hur svårt det verkligen är att åka längdskidor, var så längesen jag åkte. Höll på att ge upp där ett tag haha men slutade med att jag blev rätt taggad på att verkligen lära mig att åka så får väl se vart det hela slutar. Sjukt bra träning på köpet också.

ska försöka vända söndagsångesten till måndagspepp nu ses!

Likes

Comments

Ska jag vara helt ärlig så har jag inga speciella planer för bloggen än heh. Men jag kommer som sagt att dela med mig av min vardag och vad jag hittar på och inte hittar på. Vad jag vill hitta på, outfits och mycket där emellan. Anledningen till att jag kände att jag ville starta en blogg var framför allt för att jag tänkte att 2018 kommer att bli ett händelserikt år. Då jag bland annat tar studenten om några månader och har massa roliga saker som kommer framöver. Tyckte att det kunde vara kul att dela med sig utav de och även kul att kolla tillbaks på senare.

Har haft någon blogg för något år sedan och kommer ihåg att jag tyckte att det var väldigt kul när jag väl bloggade men det gick ju som det gick med den uppdateringen haha.. Men denna gången kör vi på riktigt. Tycker vi kör en skål på de, ses!

Likes

Comments

Hey, jag heter Ellen, är 18 höstar och bor i Borås. Jag går sista året på inredningsprogrammet. Är en spontan och glad tjej. Denna bloggen kommer förmodligen att innehålla allt mellan himmel och jord. Hoppas ni gillar det, fortsättning följer!

Likes

Comments