Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Något vi alla har, något som finns i varje människa här på jorden, är drömmar. Oavsett om planen är att vinna ponny sm, få A i matte eller träffa sin pappa som man aldrig tidigare träffat. Alla har vi drömmar, och det är de som får oss att fortsätta kämpa. Drömmar är sjuk vikitgt.

Vissa drömmar är större en andra, vissa är lättare att uppnå och vissa är näst in till omöjliga. Men, för att nå sin största dröm, har ett mål att nå. Har man uppnåt det målet har man nått sin dröm. Och för att nå sina mål, behöver man ha delmål och innan delmålen planer. Man får liksom sätta ut milstolpar.

En annan sak kring drömmar, är att inte behöva kämmas för sina drömmar. Hålla sina drömmar lite hemigt är ju en sak, men att vara orolig för vad någon ska tycka eller säga är en anna sak. Drömmar ska man inte behöva skämmas över, och inte behöva ändra på för att någon anna vill det. Dina drömmar är just DINA drömmar. Drömmar är det man ska kunna tänka på och hitta lite ljus i en lång mörk tunnel. Right?

Och, drömmar & mål är inte något man behöver ge upp för att det ibland går trögt. Ni vet, om man ska kunna ta två steg frammåt, behöver man iblad ta ett steg bakåt.

Likes

Comments

Godmorgon. Har precis satt mig vid matbordet för att få i mig lite frulle. Trött är bara förnammanet, och jag känner mig lite som en radiostyrd zombie. Idag är lovet slut, och skolan drar igång igen till 110%. Känns segt. Idag är min längsta dag, går i skolan till 3 ungefär. Oftast lite senare......

Men, trots allt känns det bra att komma igång igen. Jag gillar vardagen, även om jag vissa skoldagar sitter och trånar efter helger och lov.

Detta blir alltså en helt vanlig måndag. Ganska lång skoldag, sen bussen till stallet. Troligvis väntar en uteritt, om det inte hinner bli alltför mörkt. Känner inte för att rida själv i mörkret, även om jag har min lilla pannlampa. Men planen är iallafall uteritt. Efter stallet har jag inget palnerat, förhoppningsvis endast myskläder och serier. Kankske klämmer in lite plugg också.

Det är denna lilla filurer som lyser upp sånna här trötta måndagar. Dz, tack för att du finns. 

Likes

Comments

Nu: Datorn och blogg, musik och en stor varm choklad. Imorgon är det skola igen, och det känns ju kanske inte sådär superkul.

Hej! Kom innanför dörren för en haltimme sen, stallet är klart. Vi gjorde alla saker snabbt och Dz fick en liten prommis. Om någon timma åker jag och mamma iväg till landvetter för att hämta pappa och brorsan, som har vart iväg några dagar nu.

Detta blir ett snabbt och konstigt inlgg, men jag har fått tillbaka in bloggi spo som jag nu ska använda och skriva en del tidsinställa, bye.

​Sommmaren 2014 var så såå sååå perf.

Likes

Comments

Nu på lovet har typ hela dagar spenderats i stallet, så jag kände för att hitta på annat efter stallet idag. Så, när mamma kom och hämta mig och A vid stallet åkte jag bara hem och bytte om och sen satte vi oss i bilen igen mot frölunda torg - lite lördags shopping skadar aldrig....;-) Så, vi fixade lite saker på torget, och fick även hem lite saker. För min del ett "plånboksmobilskal", en perfekt svart liten klänning med glitter (!!!) och en stor påse med godis.

Resten av kvällen spenderades framför mello med godis och en favorit. Nu kryper jag till kojs, och säger godnatt för idag.

Godnatt, puss & kram-E

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag kompisar! Mår ni bra?

Dagens planer är att om typ 20 min sticka till stallet. Där läggs lite bommar och hinder fram. Första gången Dz hoppas med ryttare på, vilket känns spännande. Hur ska detta gå? Kameran hänger med så om väntret tillåter kanske jag lycas få några bra bilder. Efter stallet har jag inga planer, kanske om jag behöver plugga lite. Vi får se.

Annars tycker jag att mitt sportlov har kännts bra. Jag har likosm inte haft något storsaget planerat, utan tatt de lungt och myst här hemma. Men, i övermorgon börjar ju skolan igen. Jag har ett antal NA prov att göra, precis som alla andra sex:or i sverige. Flera andra prov är också inklämda i schemat, och jag känner på mig att detta kommer bli en ganska tuff termin. Men precis som alla andra terminer, tar denna också slut efter ett tag. Men just nu känns det väldigt långt bort.

Likes

Comments

Hej! Tänkte slänga in lite update till er nu.

För tyå 5 minutersen gick Frida som har vart här sen 3. Pratade ut med henne, redde ut lite saker snackade om allt och inget. Allt händer så snabbt, och saker och ting förändras. Saknat den tjejen. ♥ Om några minuter knackar A på dörren, och ännu mer tjejsnack och mys blire här. Hon sover över, och mamma har köpt pizza också. Igentligen skulle Emelie vart med, men det blev ändrade planer.

Stallet gick snabbt, pysslade med lillkillen ordentligt och red sen ett joggingpass i paddocken. Herre gud, Dz hade energi så att det räckte och blev över. Vi flög i luften mer än 1 gång, haha.

​Hoppas att ni har ett bra lov. Ett tips, njut av det. Snart drar plugget igång igen, och vardagen likaså. 

Likes

Comments

Hej! Idag är det torsdag och just nu sitter jag på bussen som är påväg mot stallet. Där ska Dz pysslas om och ännu ett ridpass ska ridas. Dagens planer blir nog framskrittning ute, och sen jogg i paddocken med fokus på det vi tränade på med Rut i tisdags.

Vad är era planer för dagen? Själv njuter jag av lovet till 100%. Ha en bra dag, bloggar mer under dagen. Puss E.


Likes

Comments

Lovet är i full gång, och detta är en sån dag där jag gör absolut ingenting. Bara är hemma. Låg kvar i sängen till tolv, men då fick jag ett ryck och gick upp och ducha och fräsha till mig lite. Sen knapbade jag i ig lite lunch, och satte ig i soffan med ännu ett avsitt av min serie. Men när det tog slut, bestämde jag mig faktiskt för att plugga lite, vilket jag har gjort fram till nu. Så jag har alltså suttit med spankan ett bra tag, skönt att få det gjort nu när jag har tid över.

Allis tar Dz idag, så inget stall står på schemat heller. Ikväll ska jag och mamma äta middag hos mormor troligtvis, vilket iallafall gör att jag kommer ut ur huset. Dock är det grått och blött här i götet, så en sånhär inne-mysdag passar mig ganska bra.

Två bilder som klickades i måndags, kände att jag behövde muntra upp detta inlägget med två soliga bilder. 

Likes

Comments