Återblick 2.0 - halloween

Jag är en högtidsperson. Det är ingen nyhet; att jag är en slaviskt lojal anhängare av kalenderårets alla traditioner visste jag redan innan jag kom hit, men x mil söder om Sverige blir det naturligt att hålla lite extra hårt i det där som påminner om hemma. Därför var det med hjärtlig värme som jag välkomnade de kartonger med spindelnät och plastskelett internatrådet drog in på skolan lagom till halloween. Åh, vad jag älskar högtider.


Utsmyckning av matsalen var bara början. När hela internatet slutligen virats in i blodigt bandage återstod två saker: utklädnad och UTGÅNG.

Kära syster, Anna-nas, här tänkte jag på dig ;)


Dessa bilder togs i panik sekunderna innan det var dags att stiga på partybussen mot Treehouse - en klubb som är speciellt känd här i Nairobi för 1) det träd som står mitt i klubben, och 2) deras grymma events. Före klockan tio gick alla tjejer in gratis, så vi var ett gäng på 25-ish tjejer som tillsammans fyllde den första bussen. Den kvällen gjorde vi chauffören döv. Den kvällen var det ett under att treehouse dansgolv inte sprack och att endast en tjej svimmade av syrebrist. Den kvällen var dansdansdans, någon enstaka klunk vatten och sedan dansdansdans. ÅH, vad jag älskar högtider!

En liten note: jag tog inte med mig kameran till klubben, och tur var väl det för när vi åkte hem visade det sig att flera hade förlorat sina mobiler, plånböcker mm. Tips från coachen: bär inte värdesaker i Nairobi. Just don't.

Det var allt för återblick 2.0. Next up: Naivasha!

Gillar

Kommentarer