Igår var jag och Emilia på Emporia och hade det jätte mysigt med god mat och bra shopping. Jag fick hem en jumpsuit från Hollister, kostade 400kr tror jag. Emilia fick även hon med sig några godbitar hem. Vi åt på Jeansens och jag var en aning hungrig så det blev rätt mycket på tallriken och förvånansvärt billigt. Sen fikade vi på Yoggiboost och sen var vi hemma runt halv sex. När jag kom hem var det dags för att packa då jag knappt hinner det idag. Hoppas ni hade det bra igår, nu ska vi ha spanska nationella, önska mig lycka till. Höres ;)

Likes

Comments

På fredag åker jag till spanien. Vet ej hur många gånger jag tjatat om det men ska bli skönt att lämna svergie lite. Vädret ser dock inte så lovande ut men jag klagar inte. Här kommer lite bilder från sist jag var i Spanien. Fast då var vi på Alcudia som ligger på Mallorca, nu ska vi till Torrevieja i Alicante.

Likes

Comments

Träna för att du vill träna inte för att du måste träna. Att gå till gymmet med en negativ inställning på att man måste träna är sjukt tråkigt, det kan få en att bli oehört omotiverad. Det här måstet kan vara så sjukt tungt att bära på. Det kan också göra så man inte får några resultat. Då man kanske är där och gör det man ska men man gör inte sitt bästa och presterar inte. Jag tränar för att jag tycket att det är skitkul och har alltid gjort, visst jag kan också ha mina svackor där då jag känner mig omotiverad men det händer sällan längre. Gymmet är min passion och jag vill att andra också ska se det mer som ett ställe där man kan trivas och ha kul på, samtidigt som man utvecklas och blir starkare. Så tänker jag medan andra kanske tänker att det är sjukt jobbigt och man kanske inte har tid och energi för det kan tynga på måstet. Tiden är vad man prioriterar, att man skyller på den är i många fall lathet. Att man inte har någon energi beror på att man har en brist någonstans, inte ätit något innan träningen, är stressad eller kanske sovit för lite. Att det är jobbigt är en självklarhet, ingen gör jobbet till en, kan en annan ta sig ner till gymmet och faktiskt acceptera att det är jobbigt att träna så kan du det med. För det är jobbigt att träna och det ska det vara är det inte jobbigt så gör man inte rätt. man kan inte alltid glida med livet och alltid välja det som är lätt. Vi har en tendens att göra det, att alltid välja den lätta vägen pga lathet och vi kan inte acceptera att vi är lata heller. Vi tycker om att skylla på saker för att slippa känna det här "måstet".

Jag tycker man ska tänka annorlunda och vara positiva och glada över att vi får chansen att träna för det är inte alla som kan det. Vi har en möjlighet att få bli bättre och starkare så vi orkar vardagarna mer. Jag har lagt upp ett inlägg innan om några saker som kan öka motivationen, ni hittar den HÄR. Träna för att det är kul men skit inte i det för det är jobbigt. Hur skulle vi vetat vad som var lätt om vi inte visste vad som var jobbigt liksom. En timme då och då klarar alla att utföra någons sorts aktivitet. Hitta inspirationen, håll den, ta bort måstet och kör allt vad du kan för inget är omöjligt, det tar bara sin tid.

Likes

Comments

Godmorgon eller rättare sagt god förmiddag. Jag är ledig från skolan idag då vi är klara med måndagens kurser. På bilderna ser ni lite av min helg. Jag och Albin var i Hällevik i helgen och har haft det så mysigt med sjukt bra väder, sol och bad och umgåtts med fina vänner. På lördagen provade jag även på fish and chips, jag är inget större fan av fisk men det var så sjukt gott och jag har aldrig träffat på en så pass trevlig personal. Maten kom efter 5min och de kom ut med en godisskål till oss efter maten. Ja ni hör ju det har varit en av de bästa helgerna på länge. Hoppas ni med hade det bra i helgen det var ju trots allt lång helg ;).

Hur ser planerna ut denna veckan då?

Mån- Jag ska försöka kolla igenom en uppsats och förhoppningsvis lämna in den. Runt två ska jag ta tåget till Albin och vi ska direkt till gymmet och sen bara ha det mysigt då han ska till Stockholm på onsdag tror jag det var heh och jag ska iväg på fredag så vi kommer inte ses på ett tag.

Tis- Matte nationella på morgonen och sen en redovisning på eftermiddagen. Sen är det dags för gymmet igen.

Ons- Emporia med Emilia. Vill shoppa lite sommarkläder och lite inför Spanien.

Tors- Naturkunskap på förmiddagen och på eftermiddagen har vi spanska nationella yeyy eller inte... Efter skolan ska jag till gymmet och sen packa.

Fre- SPANIEN.

Likes

Comments