Hej folkens

igår tog mig og min veninde på en super hyggelig tur til københavn, og jeg tænkte at i måske ville høre hvad vi lavede. Vi mødtes kl 10 og så tog vi sammen ind til byen, vi endte på hovedbanegården og kunne ikke rigtig finde ud af hvor vi skulle hen så vi var nødt til at bruge google maps (lidt pinligt)

Men vi fandt så strøget og begyndte at gå lidt rundt og kigge på tøj, vi var inde i new yorker f.eks. hvor vi fandt en masse fede ting begge to (dog købte vi ikke noget)

jeg var så lige et smut inde i Matas og fik købt en superfed mascara og en ny concealer. Emma fik købt en black mask og nogle andre fede ting, så spiste vi frokost kl 12 (mcdonald here we go) Efter det var vi et smut inde på hovedbiblioteket og joe and the juice (da det er meget hårdt at gå)

Efter det besluttede vi at tage et smut op i rundetårn da det var længe siden vi havde været der. Efter det tog vi hjem hos Emma og sad og redigerede nogle billeder, så alt i alt en super fed dag!!

Likes

Comments

okay... så idag har været en lang dag, i kender godt de dage hvor i bare vågner og ved at det bliver en lorte dag ik'? Men jeg vågnede imorges, og dagen har faktisk gået okay, en stor begivenhed for mig...
som er at jeg skal flytte til Jylland, og mine forældre regner med at vi flytter til sommer!!(til jer alle sammen så ska' i bare vide at jeg lige nu bor på Amager)Jeg håber i har en fantastisk mandag (griner)det var alt for denne gang, skriv i kommentaren hvis i synes at der er noget jeg skal lave om på.

Likes

Comments

Jeg hedder Ellen og jeg kan rigtig godt lide og skrive så derfor starter jeg den blog. Som
 overskriften jo siger er det her min første blog. Jeg har tænkt på at den bare skal omhandle de ting der sker i min hverdag, så det bliver ting som mine ferier,lækre opskrifter og hvis der nu sker noget spændende i min hverdag. Jeg regner med at der kommer et par opslag op hver uge. 

Likes

Comments