Ja då har jag tränat lite på Allan.

Jag har mkt och jobba med då jag inte är super bra på och rida (andra tycker det men inte jag) För er som inte vet om hur länge jag har ridit så har jag ridit i snart 7 år! WOHO! Jag har ju ridit mycket men behöver träna på saker som man inte gör på ridskolan. T.E.X Få hästen under sig och sitta rätt i sadeln, SAMTIDIGT som man håller koll på vart hästen ska och sina fötter och sina händer.

Jag har haft några lektioner på Allan och VILKEN SKILLNAD! Fått hjälp av allans ägare My och hon är den bästa läraren jag haft på länge.

/:/Ellen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej...

Idag är jag inte så glad. Engelska idag men jag vill verkligen inte ha engelska. Hur ska man göra när man har ångest och man är deprimerad? Jag får bara bita i och göra det ändå.

iallafall så ska jag till sudden i eftermiddag och rida lite. Elin min bästa kompis kommer hänga med!! Hon har precis börjat rida på min ridskola och jag älskar och se hur hon utvecklas i ridningen. Vi ska träna lite på banan låta henne känna sudden...

Sudden kommer vara Röd idag. Röda benlindor och ett rött schabrak! Han kommer vara sååå fiiiin.

/:/ Ellen

Likes

Comments

Heej!

Så nu har jag Blivit medryttare på allan (1) =) Och sudden (2) ska jag ha en dag i veckan i hela maj och sedan ska jag sluta helt... Kommer sakna honom rejält! =(

Lite om Allan då!

Allan är en gammal travare men han har varit ridhäst i 7-8 år. Han har fyllde 13 den 14:e april. är runt 165cm i mkh. Väldigt fin och rida och vilken känsla man får! Han är lite harig men det är bara kul och hänga med i svängarna. Han HOPPAR verkligen till! Han ser ut som sudden men i andra format. Så skulle man kunna säga att han är!

Imorgon ska jag till sudden så jag kommer få lite foton då också!

/:/Ellen 


Likes

Comments

Ja då blir det ingenting med grisan...

Jag har då slutat på grisan (bild 1) då jag kände att vi inte passade. Men en positiv sak är att det finns en tjej i stallet där som vill ha en medryttare... Grisans ägare ska då prata med henne om mig och se ifall hon är intresserad.

Men jag är fortfarande hos sudden (bild 2). Idag ska jag till sudden och rida ut med sofia (suddens ägare) och dabory som sofia kommer låna. Det ska bli kul då jag inte ridit ut på ett tag. Spännande.

Jag har en lektion idag och det är modersmål då jag är halv engelsk. Så jag har skrivit en artikel och vi ska lägga in den i en tidning som alla grupper har jobbat med. Ska bli kul och se vad grupperna har skrivit.

Men så ser dagen ut lite grann


/:/Ellen


Likes

Comments

Jag vet att jag inte har skrivit på nästan en månad... INTE OK. Men jag ska bli bättre. Men i måndags så var jag hos grisan (bild 1) en häst som jag har provridit två gånger.. det kändes inte så bra för jag fick inte kontroll och hon var inte så mysig och jag ÄLSKAR och mysa. Men allt kan man ju inte få så jag kommer fortsätta med sudden (bild 2)  Lite synd men det är bara och fortsätta med att leta efter den perfecta hästen.

/:/Ellen

Likes

Comments

Hej.

Detta är då mitt första inlägg på bloggen, Idag har jag inte gjort så mkt spelat spel med Nadine.

Annars mår jag sämst då jag har haft ångest typ hela dagen.

Ja snart ska jag åka och rida och då kommer ett nytt blogginlägg.

//Ellen

Likes

Comments