Dags för frågestund 🙌🏻🙌🏻!!
Fråga vad du vill (vad, varför,när, hur, var) men höll självklart respekten.

Ni kan kommentera frågor här i kommentarerna i bloggen (Det behövs en email adress men den behöver inte finnas/vara giltig, det bästa sättet ifall man vill vara anonym.) Ni kan även skriva på Facebook!

Såå fråga, fråga, fråga ☺️☺️☺️☺️

Likes

Comments

Hej på er!

Det bästa jag vet är nog att på morgonen ligga i sängen och bara se på serier såå underbart. Just nu ser jag på orange is the new black som en ny säsong kom ut igår, alltså det är inte förrän nu i serien som man inser hur hemsk den här!!!

Sen i tisdags har jag faktiskt varit sjuk, har haft en jätte förkylning och feber men tror att den är borta nu har endast lite ont i halsen och det har jag ibland på morgonen innan frukost. Idag blir det nog en slapp dag så jag blir 100% frisk. Vad har ni för planer idag??

Vi hörs 👋🏻

Likes

Comments

Heej!

Så det här kommer bli mitt första blogginlägg och jag har ingen aning vad jag ska skriva i det här men aja.
Jag har iallafall startar en blogg, har haft några tidigare men fick ingen motivation men nu är jag här👋🏻👋🏻

En presentation skulle kanske vara lägligt haha, jag heter iallafall Ellen och är 16 (fyller 17 i oktober) och bor i kära värmland. På fritiden är jag med vänner, tränar (hahah) och lite sånt 👌🏻

Jag tänkte ha en frågestund ganska snart med tanke på att allt är så nytt så kommentera gärna nedanför om ni har några frågor till den men jag återkommer även i ett annat inlägg när det är dags 💛

Har ni även några speciella inlägg ni vill läsa så kan ni bara kommentera 🙏🏻

Kram ❣️

Likes

Comments