​​​Ingen har väl missat att det är alla hjärtans dag idag förstår jag. 

Jag tycker personligen dagen är ganska mysig och så, men det är lika viktigt att visa kärlek till sina nära och kära resterande dager på året. Det försöker i alla fall jag att göra​. För man kan aldrig visa för mycket kärlek! Komihåg det!!


Idag slutade vi 15,18 men hade en utbildning 15.30-16,30. Vilket va segt, jag ville bara bara hem och ta e lugnt.  (Det har varit mycket dom senaste dagarna och jag är väl i en period i mitt liv där jag inte mår helt 100 just nu, p.g.a av flera anledningar.) Sen åkte vi till ett Thai buffé ställe här på Hisingen och Josh bjöd mig på mat, ÄLSKAR asiatisk mat. 

Snart fredag och då ska jag och Joshua gå ut och äta middag tror jag för att vira 8 månader tillsammans och för att fira lite alla hjärtans dag i efterskott eftersom vi inte riktigt gjort det idag. 

Nu e han på träning så nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på en serie!

XOXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen lördag,

Längtat så efter denna helgen. Eller egentligen mest bara efter sovmorgon. Det är det BÄSTA som finns. så mysigt att bara ligga och dra sig i sängen huuur länge man vill. När man vanligtvis går upp 05.20...-.- plus att jag har inte varit helt 100 denna veckan, har haft förkylning lite ont i halsen och allmänt seg och trött i kroppen. Så denna helgen kom inte en dag för sent! :)

Idag är planerna 0, super skönt men ändå lite rastlös. Ska nog passa på att färga mitt hår för de behövs såå mycket, ljus utväxt på mörkt hår är inget jag rekomenderar haha..


XOXO

XOXO

Likes

Comments

Godkväll, 

klockan är i skrivande stund 17.32 och jag sitter i soffan och slappar och tar det lugnt helt enkelt. 

Det har varit en 9h lång arbetsdag, så jag är ganska trött i kroppen. Det är 1h övertid nu varje dag och har även varit det i några månaders tid och kommer även att vara det fram över några månader också skulle jag tro. Men det är inget att klaga på för cash is king, eller?? ;) 

Nä men skämt åt sido. Jag ska hem till min pojkvän ikväll och kolla på en film och sen blir det att sova hos han så har vi sällskap till jobbet imorgon. Vi jobbar ju tillsammans, mys. ​

Trevlig kväll alla fina! 


XOXO 

XOXO

Likes

Comments