Tjaba, allt bra med er?
Igår kväll för kvällen enormt seg, jag var bara hemma med min familj vi kolla på något musik pogram och åt godis, ganska gött!
Idag ska jag inte göra något speciellt, ska dammsuga mitt rum, hjälpa mamma ute i trädgården (vi har en stor trädgård och när det är höst så faller ju löven ner... Och då är det inte så kul att ha den stora trädgården)
Efter maten ska jag till IKEA och Hööks. På Ikea ska jag kolla på en 140 säng, ska bli såååå skönt att ha en stor säng nu! Sen på Hööks ska jag köpa massor av grejor innan min ponnie kommer.

Imorgon börjar skolan IGEN.

Likes

Comments

Varit hos Emilia hela dagen, ska hem klockan 5 och då ska vi handla till i kväll oså. Jag och Emilia har bara kollat på TV hela dagen, väldigt skönt. Jag har även kollat på massor av utrustning till Kicki, ska nog köpa Tobbe Larssons produkter till min ponnie. Väldigt bra tror jag. Kollat ett på ett pullarträns som jag ska köpa. Ska lägga upp ett inlägg på allt jag ska köpa.

Vi skrivs senare!

Likes

Comments

I går så överraska vi Nicole somsagt, sen så kidnappade vi henne och åkte hem till Emilia, där hade vi köpt massor av gott och satt där och åt och kolla på film. Typ halv 1-1 pratade vi med CLARA BORTHWICK och HANNA BODELSON och MELLO i telefon i hela 20 minuter. Vi snackade om allting och ja det var helt grymt! Älskar de tjejerna!!

Bästa dagarna!
Idag ska jag nig vara med Mina tjejer lite sen ska jag kolla på min lillebror han spelar match.

Vi hörs!Likes

Comments

Nicole 13 år!! Min bästa. Jag och Emilia överraska Nicole. Så himla kul!! Mer om det senare!Likes

Comments

Nu ska jag ut på lite grejer, kan inte säga än. It's Secret. Love ya!Likes

Comments

Nyss vaknat och ska fixa mig.
Idag fyller Nicole! Mer om detta senare.
Kram

Likes

Comments

Är på igen, saknat bloggen och bloggat. Detta ska bli en blogg som jag ska inte känna pressen ¨måste blogga,blogga¨ det ska vara mobilbilder och vad jag gjort idag, lie åsikt inlägg. Jag ska få en ny häst om 8 dagar, längtar så jag dör snart!! Kicki heter hon , det är en blandning av islandshäst och fjordning. Världens snällaste häst!! kommer komma mycket bilder på henne, ska verkligen inte ha henne i samma stall, har henne i ett annat. 

 

Idag var jag på stan med Emilia, vi shoppade. Jag köpte 2 hår produkter, love them! och lite annat, sen fika vi på Espresso, gotti. 

 

Här är en bild på min nya häst, ska bli så HÄÄR roligt att få henne!! Likes

Comments

emiliagutenberg heter hon, missa INTE :)

Likes

Comments