Header


​Har du någon gång kollat på en ruskigt bra film och bara önskat att den inte ska ta slut, och sedan blivit helt lyrisk när regissören något år senare bestämt sig för att göra en uppföljare. Du får följa den där fantastiska historian en bit till, för att sedan få känslan ännu en gång att det är skittrist att den snart är slut. Nästan så illa att du inte ens vill se klart den.
I värsta fall görs det ingen mer uppföljare på din favoritfilm. I bästa fall görs det det. Men det är aldrig värre än att det inom kort kommer något nytt som kan ersätta den där favoritfilmen du hade tidigare.

Kanske har du läst en riktigt bra bok. Eller böcker. En trilogi. När de sista hundra sidorna i vad du vet är sista boken i ordningen närmar sig vill du bara lägga ifrån dig boken och låta den ligga där. Orörd. För att sagan aldrig ska ta slut. För du inte har kontroll över vad som ska hända, tänk om de människor du fått leva dig in med i tusentals sidor helt plötsligt försvinner i sista kapitlet.

Den där serien som du kollat om och om igen. Som du till en början även här hoppade över sista avsnitten så att serien aldrig skulle få ett slut. Som om att alla du fått följa skulle få fortsatte leva, andas, älska, hoppas, tro - i all oändlighet. För du kunde ju inte kontrollera vad manusförfattaren valt för slut. Tänk om din favoritkaraktär helt plötsligt dog.

Kanske har du aldrig känt sådär. Det har jag.

Just nu är jag på sista halvtimmen, sista kapitlet, sista avsnittet i den finaste serien jag någonsin kommer att komma över. Det är bara det, att hur illa jag än vill klangra mig fast vid dem där sista minutrarna och sidorna, så går inte det.
Min serie är mitt eget kött och blod. Min serie kan inte pausas, spolas tillbaka, eller stoppas. Min film kan aldrig få någon uppföljare, och min bok blir aldrig några böcker.


”Jag kan inte fortsätta leva, bara för att ni vill att jag ska göra det”

Hur mycket jag än önskar att man skulle kunna ta smärta ifrån någon annan så går inte det. Hur mycket jag än önskar att man skulle kunna ta över lite av alla onda jävliga tankar så går inte det.

När helvetet började 2007, var jag bara 14 år gammal. Julia var 16 och Joacim 12. Cancer sa dem. Döden tänkte vi. För det gör alla. En levnadsglad man som två år tidigare åkte iväg på fisketävlingar, jobbade extra som kock på sommaren, påtade i trädgården, renoverade hus och hade hemma släkt och vänner låg nu nedbäddad på Uddevalla sjukhus. Tunn som en sticka, 46 kilo och alldeles främmande.
Du var så stark. Lät inte skiten förstöra dig. Och även fast vi redan hade det tungt höll du modet uppe hos oss allihopa. Jag beundrade dig. Jag gör det än idag.
Tiden sedan första vändan är blurrig. Det är en försvarsmekanism, det läste jag till mig en gång på psykologin i skolan. Vi lär oss tränga undan saker som är jobbiga så att det inte ska tära på oss alldeles för mycket.
Jag har bara vaga minnen av turer in och ut på sjukhus. Nya tumörer som ploppade upp här och var. Den ena konstiga medicinen efter den andra. Strålning hit, cellgifter dit. Där emellan över ett år med lycka, medicinerna kastades åt helvete och det var nära till friskförklaring för att sedan åka på bakslag igen. Sådär höll det på.
Huvudpersonen i det här, lilla pappa, slutade aldrig ta emot stryk. Inte heller vi. Den där förbannade jävla cancern har mobbat oss sen dag ett, och har inga planer på att sluta.

Igår var jag och Joacim uppe hos pappa. Som vanligt doftade det gudomligt av pappas fantastiska mat så fort vi tog första klivet in hallen. Hallå i stugan sa vi. Pappa klev ur fåtöljen i vardagsrummet och kom ut till oss. Än idag, tio år senare blir jag förvånad över hur han ser ut. Förvånad över hur något så innerligt ont, kan bryta ner något så gott. Totalt. Muskler endast dugliga till vardagsbestyr, en röst som ibland är så rosslig att man knappt kan tyda orden som sägs, en puls som går i taket vid minsta ansträngning.
Han tog stöd mot skänken i köket. Med tårar i ögonen berättade han att sköterskan ringt och sagt att han kan sluta med medicinerna när han helst känner för det nu. Det finns ingenting som hjälper längre. Någon snyftar bredvid mig. Någon som väldigt sällan gråter. Lillebror. Ville där och då fånga upp din hand, krama om dig och säga att allt kommer bli bra. Men jag visste att jag skulle ljuga då. Den här gången skulle det inte bli det.

Pappa fortsätter. Säger att han har kämpat för oss i alla år. Att han är så fantastisk stolt över oss som fått fighta oss igenom en jävla massa elände men ändå stå här idag. Tre fina ungar, vackra, goa och med en ljus framtid som väntar. Han erkänner att han redan från första stund när cancern klampade in i hans liv valde att lägga all sin tro och sitt hopp på att få se Joacim ta studenten. Det var två år sedan nu. Han menar att hade han inte haft oss, eller sådana milstolpar att nå fram till hade denna boken knappt ens blivit utläst till hälften.

Vi gråter allihop. Han säger att han är inte längre rädd för att dö. Pappa är okej med att gå. När tiden är inne kommer han att göra det. Han längtar inte längre efter något. Dagen idag är hundra gånger längre än den igår, och morgondagen kommer vara ännu längre.

Vi bläddrar vidare. Bara ett kapitel kvar. De sista sidorna är tomma. Sedan tar den slut.

Äckliga jävla sjukdom - om du ser det här:

Snälla låt inte ännu fler små själar få beskedet att deras pappa snart kan tas ifrån dem
Snälla låt för guds skull inte dessa små själar få besked om att cancern är borta och sen KOMMA FUCKING TILLBAKA
Snälla låt inte ännu en femtonårig tjej oroa sig för att hennes pappa inta ska få se henne konfirmera sig, och gå ur nian
Snälla låt inte ännu en artonårig tjej oroa sig för att hennes pappa inte ska få se henne ta studenten
Snälla låt inte ännu en nitton, tjugo, tjugoett, tjugotvå, tjugotre, tjugofyraårig tjej gråta sig till sömns för att hennes pappa inte kan följa henne till altaret den dagen hon gifter sig, eller för att han inte kan vara en fantastisk morfar till hennes barn - för att sedan göra verklighet utav det

Snälla äckliga jävla sjukdom. Det är du som ska gå och dö. Inte någon annan.

Jag vägrar se klart den här filmen.
Jag vägrar läsa dem sista sidorna i den här boken.
Jag vägrar sätta igång det sista avsnittet i denna förbannade jävla serien. Som varit den bästa jag vet.
Men det spelar ingen roll.

Pappa. Jag saknar dig redan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

♥ Alva Signe 050226 ♥

Vilken underbar helg jag haft. Har verkligen fått ladda om batterierna ordentligt med massa väl spenderad tid med familjen. Idag var vi på Pinchos och åt med familjen. Lilla älskade lillasyster blir hela 12 år, och önskade att vi skulle äta där ihop. Så så fick det bli. Mamma, Tomas, Joacim och mormor var med också. Supermysigt. Kan inte förstå dock att hon redan är 12 år. Tonåring nästa år. Vad hände!? Och Daniel fyller 18.. Herregud. på tal om Daniel så är han iväg på landslagsläger denna helgen på Bosön. Så jäkla stolt över honom. Den killen slutar ALDRIG att göra mig stolt. Pratade med honom tidigare idag och allting hade gått bra. Fick även höra, och senare se via facebook att de hållt en tyst minut för Jonte under dagen. Fantastiska, glada å spralliga Jonte. Många frågor, inga svar. Livet är så jävla skört. Ta vara på varenda liten sekund ni har med dem ni älskar hörrni. ♥


I lördags tog jag och lillebror bilen upp till pappa för att hämta honom och bjuda på lite mat. Också detta var mycket uppskattat. Pappa var superglad att vi tog ut honom en stund så han fick annat att tänka på. Vi spelade även shuffleboard efter maten som han tyckte var askul. Lilla, lilla pappa. Vad jag älskar dig. Känns skönt i hjärtat att se honom så glad. Att en sådan liten sak kan göra sådan himla skillnad. Supervärt. <3

Efter att vi droppat pappa uppe på dal igen så åkte jag bort till klubben för att hänga i baren som baransvarig tillsammans med Jennifer då vi skulle visa matcher ifrån Six Nations där. Var ju inte direkt rushigt om man säger så, så vi behövde inte jobba något vidare hårt. Sålde några enstaka öl, kollade färdigt matchen, och sedan drog vi till Pizza plus och käkade. Båda drog i sig en goooood pizzabulle och fortsatte prata om allt mellan himmel å jord som vi samlat på oss sen vi sågs sist. Fy tusan vad glad jag är för att ha den damen i mitt liv. Haft våra downs, och det är inget jag är stolt över precis, men nu är vi här idag och inget hade nog varit så bra som det är nu om vi inte trilskat oss igenom lite skit först. Love you heaps bästi, finis å trevelbuddy. Somnade äckligt tacksam denna lördag.

__________________________________________________________

Nu ska jag snart ta och borsta tänderna och hoppa i säng. STOR dag väntar imorgon och jag börjar bli supernervös. Nytt jobb, nya kollegor, ny arbetsplats. Dock inte bara nervös - äckligt förväntansfull och taggad med. Blir nog bra det här.På förkylningsfronten som jag egentligen inte vill prata om så går det varken bra eller dåligt. Står mest still i vanlig ordning. Får bli ett nytt samtal till VC i veckan, och förhoppningsvis pricktest längre fram då både jag och mamma tror jag är allergisk mot något. kortisonsprayen har inte gjort någon skillnad vad jag kan märka, dock har mamma köpt hem allergitabletter som jag ska pröva i några dagar till innan jag kan säga om de gör någon skillnad.

Summa summarum - Kanonhelg precis i min smak med familj och vänner. Saknar min Anna å Marielle, och älskade Elin bara men annars lägger jag mig lycklig även ikväll. Hoppas innerligt på en förbättring i sjukstugan nu så att Håckes inte behöver kännas så jävla långt bort.. Vill bara träna fullt ut nu och kunna känna mig tipptopp i kroppen. Håller alla tummar. Nu - sängen!

Sleep tight!

Likes

Comments

Hej kompisar!

Förlåt.. igen.. hehe

Nu har jag faktiskt något att skylla på denna gången. Jobbar nämligen varenda ständiga dag framöver ända tills vi lämnar Melbourne 5e november. I fredags var det public holiday här (pga AFL-final) så då var jag ledig, men det var den sista lediga dagen haha..

Fick jobb på Subway för 2 veckor sen så förutom att servera mina stammisar 38h/v på cafét jag varit på sen jag kom hit så har jag nu även stängning på Subway varje onsdag samt jobb varje helg där.

Jobbet där suger verkligen haha men bara att stå ut. Har jag överlevt 3 månader på Alloys så ska jag nog stå ut med ett par fjortisar och stinkande snabbmat på Subway i en månad 😏

Hänt sen sist? Hm.. inte alltför mycket. Massor utav jobb. En del gym. För lite sömn, 3dagars utgång med massor av dans. Får verkligen ta vara på tiden här nere nu. Kan inte fatta att vi påbörjar vår resa som tar oss hemåt om bara en månad. Vart tog dessa 8 månader vägen? Overkligt.

Jag lovade ju att jag skulle berätta lite om resan. Lite bilder finns längre ner! Vi kommer i alla fall att hyra en bil och roadtripa längs guldkusten upp till Cairns. En stad som ligger 350 mil norrut. Resan drar igång 5e November, då lämnar vi alltså Melbourne. Sedan har vi ca 12 dagar på oss att ta oss upp till Cairns. Kanske inte hinner stanna så mycket som det är tänkt men vi kommer nog hinna klämma in några guldklimpar i alla fall. Bla Frazer Islands förhoppningsvis.

Var på Jucy car rental idag och kikade på bilar och vi kommer undan med en summa på inte ens 4k för de 12 dagarna, vilket kändes asrimligt. Bestämde oss till och med för att prelboka så nu känns allt plötsligt väldigt verkligt.

Den 17e November måste vi ha anlänt till Cairns som senast (planen är 16e) för då har vi ett flyg att passa som tar oss till Sydney. Väl i Sydney blir det bara till att roa sig i hela 3 dagar innan nästa flyg, den 20e November - till Thailand!

Thailand blir sedan vår slutdestination på denna resan innan vi knyter ihop säcken och åker hem till Sverige igen. Vi landar i Phuket den 21e och lämnar sedan ifrån Bangkok sent den 27e December. Vi har inte bokat några hotell i Thailand än dock, tänkte ta det lite som det kommer. Kanske bokar de första nätterna men sen blir det bara resa runt, och en jävla massa sol och bad och njuta järnet!
Och som grädden på moset - Allra goaste Elina möter upp oss den 23e och stannar i två veckor. Ska bli så skoj, längtar ihjäl mig!!

Slänger in lite bilder från sist samt bilder från Frazer och resvägen 😊

Färskt från idag. Slut tjej efter kvällspass! Femton minuter löpning på fräscha ben i medvind till backe med utsikt. Trettio äckliga sprints upp för backen följt av stepups och boxjumps. Sedan tog jag mina trötta ben hemåt på en kortare vända än dit men som ändå tog mig 5 minuter längre på tunga ben i motvind 😎

Lördagsutgång med hemgång alldeles för sent (tidigt?) morgonen därpå.. 😴

Torsdagssutgång med fördrinkar hos oss. Bjöd in lite brudar från laget. Vart en superlyckad kväll 😊 Kommer sakna dessa tjejer nått sjukt! ♡

Saknat denna fantastiska varelse också som fyllde 25 i dagarna. Älskade syster ♡

Fräsch

Inte så fräsch

Post från Sverige proppat med kärlek har också anlänt i dagarna ♡♡♡

Ännu mera utgångar och ännu mera selfies. 😎

Och en massa svettiga pass på gymmet 💦 (Viktigt att matcha kläder också. Fråga Anna Hector om ni vill veta EXAKT hur viktigt det är)

PS. Jag saknar er. DS.

Måste slänga upp denna med! Banner jag slängde ihop till vårat goodbyeevent på fb. Canada och Swedes lämnar landet.. Sad but true.

350 mil, så det blir minst 40 h i bil, let's gooooo

Dessa två bilder är från Frazer. Världens största sandö. Ser ni eller!?

Världens sämsta effort till roligt inlägg men ni gillar mig ändå.

puss å kram

snart ses vi!

Likes

Comments

HEJ babes!! Föööörlåt!! Jag vet att jag är sämst på det här. Låtsas som att jag inte har någon tid över fast att jag har det.. hehe

Så nu slänger jag upp en massa bilder från senast och textar ner några rader så får ni lite insyn i vad som hänt det sista i alla fall.

Ska försöka klämma in ett inlägg i veckan om vår resa hemåt också som nu är bokad och klar!! INSANE!

I förrgår passerade vi 7månader sträcket och snart drar vi hemåt igen.. Helt otroligt vad tiden runnit iväg. Ska bli fantastiskt att komma hem igen till alla älskade. Längtar så efter er!

Ses till nyår folket! 😍

Enjoy! ⬇ (inte så mycket att se thoo haha)

This one thooo. Poserar lite ba

Jackpresentation och lite avslutningsmiddag med laget. Vi är sponsrade av en bank som vår coach jobbar på, och så fick vi en check i slutet på säsongen som tillät oss att beställa softshelljackor till hela laget. Superfräscha! Mysig kväll med gänget. Love yous! Unicorns ❤

Fluff deluxe efter utåtbakade flätor som jag gjort på mig själv! Kan dö fullärd numera.

Har också hunnit med att varit sjuk. Som var och varannan vecka. Mitt immunförsvar har slåtts ut eller något här nere. Får gå tillbaka till mina snoriga barn på förskolan när jag kommer hem så jag kan bli immun igen 😏
Vart i allafall utgång med tjejerna trots skitmående (gäller att ta vara på det sista här nu, right?). Kollade på Rugby på Collage Lawn med tjejerna och sedan en sväng till Chapel. Dagen efter hade jag å Michelle bakishäng på Las Chicas med surdegstoastie och dubbla kaffe!
Efter det gosade vi ner oss vid stranden i det fina vädret. Spring is coming!

Underbara soluppgångar vid vattnet med Anna å Marielle i lurarna ♡

Första gymbesöket efter 3 veckors sjukdom. Och solen sken på mig när jag klev ut. Bra dagar! Inlett sockerfritt September med 😊

Och underbara kvällspromenader med solnedgång har det också hunnits med. Dör för den här stan alltså. Obeskrivligt!

När man vet att man är fast hos frissan i minst 3 h.. 😊😊

Hel igen. Älskade blonda hår 🙏

Oändliga timmar på gymmet (klagar dock inte) mer än på timmarna som spenderats på ct /band/cykel - gotta smash some cardio as well.. Energi i form av kaffe i fina muggar på vägen dit och avslut med svettiga selfies efter intervaller 💦
Sen så måste man ju äta bra med ⬆ Typ bananpannkakor med extra allt.

Bilder från en sjukt rolig kväll med tjejerna. Började med fördrinkar hos bästa Strugs och sedan in till stan för föselsedagsfirande av Mud på Melbourne Public. Dansade som tusan. Kvällen avslutades på RnB klubben Khokolat där vi dansade ännu lite mera. Hur bra som helst!

När mingelbildrrna kom upp några dagar senare såg vi dock att vi missat att Ellia Green var där. Hade varit sjukt att få en bild tillsammans med henne. Har i alla fall varit i samma rum heh 😊

Bästaste ni!

The Green Machine 💫

Träna träna träna 😊 Typ enda jag gör nu. Eller försöker i alla fall. Jobbar, äter, tränar, sover.

Fick också ett ryck och bestämde mig för att springa Albert Park run. Bara 5km så inte hela världen men jag hatar typ att springa så lite av en bedrift för mig. Gick dock galant så det blir allt snart igen 😊 Fantastisk utsikt runt sjön.

Har hunnit med att heja på dessa fantastiska tjejer också när de spelat EM i Frankrike. Så stolt över er och vad ni blivit. Utvecklats något enormt. Längtar tills vi spelar ihop igen! 😍

Ett besök uppe i Melbourne högst belägna bar med Jennifer. Sjukaste utsikten från 60e våningen. Ett glas vin kostade mellan 120-500 kr dock haha.. Vi smuttade säkert en timme på det dyrfulla innan vi traskade vidare. Åker ni till Melbourne måste ni åka upp dit!

Lördagsutgång med start på Collage Lawn igen för att titta på rugby. Sedan vidare mot stan, och avslut i St Kilda. Bakishäng med Jennifer på Phamish med kaffe och livemusik. Älskar söndagar här ♡

Första rugbyträningen med state 7s done and dusted. Sjukt skönt att få känna på lite boll igen. Över en månad sen sist. Blött och kallt men helt klart värt det 😊 (Som ni kanske fattar så är det varmt å kallt om vartannat här haha.. Melbourne är känt för "the city where you get all four seasons in one day" eller "the city where the weather is more bipolar than the people". Sommarvärme ena dagen, spöregn och fem plusgrader nästa..

Lyckliga tjej. Mycket glada dagar det sista. 😊 Bilderna är från i fredags då vi drog oss in till stan för käk och ett glas vin. Jag åt en glutenfri pizza med skinka och svamp medan tjejerna käka pasta. Trevlig fredagskväll som slutade med sänghäng för mig då det vankades 7s på lördagen 🏉

Lördag - rugby - och Melbourne visar sig från sin bästa sida med strålande sol 🌞

Vi vann alla våra matcher och tog hem guldet för turneringen. Efteråt stannade jag med One och Mud för att kika på NRC och Melbourne Rising. Grymt underhållande match där vi gick hem med seger! 😊

Fick catchat upp lite med denna grodan också ♡ Som blev ledsen när han fick höra stt vi snart skulle åka hem. Goaste killarna!

Den här catchupen var inte fyskam heller.. Var jag och alla u10 som ville fotas med Jordy heh 😎

Winners are grinners! Så kul att få spela med dessa igen ♡

Och tillsist! Lite småkändisar på @melbournerebels instagram 💁

_____________________

Om ni orkat ända hit

Tack

å

💋

Likes

Comments

S N I C K E R S

_________

400g mörk sockerfri choklad
200g smör
350g sockerfritt jordnötssmör
kokos (valfritt)

(Jag gjorde 1/4 sats, och med mitt egna jordnötssmör.)

Smält hälften av chokladen tillsammans med 50 g smör. Helst över vattenbad. Smöra en form eller lägg i bakplåtspapper/folie. (Min form var ca 20×15 för 1/4 sats och kuberna blev ca 2cm tjocka.)
Häll ut den smälta chokladen i formen och bred ut ett lager. Ställ in i frysen för att stelna.

Koka upp 100 g smör med 350 g jordnötssmör (jag hade i kokos med - älskar kokos, samt lite sötning). Bred ut detta ovanpå chokladen och ställ in i frysen igen - måste stå nu typ en halvtimme för att stelna.

När det stelnat till - smält resten av chokladen och smöret i vattenbad. Häll sedan detta på jordnötsröran och bre ut i formen (strössla över kokos om så önskas). In i frysen/kylen igen för att stelna till och sedan är det bara att skära upp kuber och smaka*!

(*läs - äta upp minst häften av allihop....)

_________________

S U P E R S M A R R

Likes

Comments

Alltså! Vilken helg jag haft. Livet är allt bra fint ibland.

Började fredagen med att gå av jobbet klockan 2, sedan raka vägen hem till dusch och förberedelser inför kvällen - presentation night med alla Unicorns!

Och vilken kväll det blev. Förfest hos Gemma med mina roomies och Georgia och sedan vidare till Encore där kvällen skulle spenderas.

Priser delades ut, mat serverades (som var såååå god!!) och vinglaset fylldes på konstant. Det var fri bar hela kvällen och så fort man druckit upp var det en servitris där och fyllde på. Inte lätt att hålla sig lagom där inte 😎

När alla priser delats ut drog musiken i gång och vi dansade en massor och bara hade det sjukt bra. Landade hemma vid 3 (hur jag kom hem är väldigt oklart, på den nivån var det, men såååå kul!!).

Bar en fantastiskt perfekt byxdress från Zara med halterneck så den var helt bar i ryggen. Verkligen en keeper som kommer få hänga med mycket😊

På lördagen tog vi vårat bakishäng ut på stan en sväng och bara hade det trevligt. Strosade runt bland barer och caféer och drack kaffe, öl, åt söt potatispommes och efterrätter. Helt perfekt!

När klockan närmade sig kvällen korkade vi upp igen och gjorde oss iordning. Denna gången för att röra oss mot en sportbar där vi bokat bord för att se Wallabies vs All Blacks med några i laget.

Matchen var inget vidare underhållande men det var trevligt ändå. En av våra tränare joinade oss också och när matchen var slut frågade han om vi skulle dra till Secret Garden här i St Kilda - visst sa vi. Nära och bra! Väl där hejade han på sina vaktkompisar och vinkade fram oss så vi bara kunde gå rakt in. Sjukt bra att känna en som jobbar som vakt och kan få in en överallt 😊

Även denna utgång blev en kanon.  Dansade en nedrans massor på två klubbar i St Kilda och bara hade lyckorus heeeela kvällen.

Klockan slog 3 innan jag kom hem den natten också.  TYVÄRR denna gång utan nyckel som jag av någon anledning lyckats tappa någonstans.  Efter ett febrilt knackande på dörren i 15 min (en väldigt tungt sovande Jennifer vaknade ej) så bestämde jag mig för att bryta mig in i lägenheten. Sagt å gjort. TRYCKTE min stackars arm in i en liten, liten öppning i badrumsfönstret tills jag nådde veven som man vevar upp fönstret med. Fick sedan hämta grannens bord att ställa mig på för att sedan kunna häva mig in genom öppningen som jag fått upp. Var ett jävla projekt men det gick ju. Dock har jag nu en stört öm arm, med ett 20x10cm stort blåmärke som typ täcker hela min underarm samt en stor spricka i vårt badrumsfönster som uppstod när jag försökte bända upp skiten för att få in armen hahaha.

När jag väl kommit in satte jag mig på sängkanten, stirra ut i luften och väntade på att polisen skulle komma å knacka på dörren och fråga om vi haft inbrott hahah...

Har tryckt upp en ny nyckel i en klar grön färg idag, med lila nyckelcap och en rosa tag med mitt namn å nummer. Ser ut som en jävla julgran men då syns den ju iaf. Detta är nämligen tredje gången som jag inte hittar min nyckel....

På söndagen avslutade vi helgen med att kila bort till Jennifers café.  Jag åt en sjukt god surdegstoast med spenat, svamp å scrambled eggs. YUM!

När Jennifer slutat åkte vi en sväng till stan där jag bla köpte Ben&Jerrys i deras glassbar och tjejerna köpte kaffe.

Väl hemma vid 5'tiden satte vi oss med Jenns dator och påbörjade projektet hemresa (wooop). Alla biljetter bokade!

Mer om det får ni en annan dag! 

Nu ska jag ta ett varmt bad. Kurera mig lite. Varit sjuk i snart 3 veckor. Fruktansvärt tröttsamt men men 😊


Hoppas alla har det fint hemma!

💋💋💋

Likes

Comments


Vaknar upp vid 11, utvilad och glad och solen steker. Får med mig Michelle ut på stan. Lunch på italienskt fik - rostat surdegsbröd med kyckling/majoröraoch avokado och en kaffe.

Promenad ut på piren i solskenet för en färskpressad juice.

Nästa anhalt Acland för en glass och sist kebabrulle för take away innan vi landade hemma igen vid 4-tiden.

Käk och sedan nerbäddning i min säng för en perfekt söndagsfilm "Remember Sunday" (Mitt sällskap somna dock... 😉)

Lagning av veckans matlådor och sedan bara chill-i-dill i sängen!

Hoppas alla haft en kanonhelg - Det har jag!

Lycka till mina tjejer i eran bowlfinal och parta järnet ni som stannar till imorgon.

Saknar ihjäl mig.

Puss å Kram

Likes

Comments

Vilken lördag!

Startade dagen med en promenad till gymmet för ett morgonpass. Körde igenom triceps och mage då det typ var de enda musklerna på min kropp som inte sa ifrån. Blev ett kort men bra pass!

Har en ny favoövning från passet med Edwin i måndags med, som kombinerar både mage och triceps. Ska se om jag kan fota nästa gång så ska ni få se.

När jag gumman färdigt traskade jag bort i det fina vädret till bästa Sister of soul och tog en kaffe. Det var massor med folk ute på stan, supermysigt.

Tror jag skrivit förut att de pressar sin egen mjölk där. Denna gången fick det bli en cappuccino med kokosmjölk. Sååå gott! Var faktiskt bättre än med hasselnötsmjölken som jag valde sist.

Satt där i nästan en timme och bara mös!

(Tack till dig som uppfann lösfransar)

När jag landat hemma sen igen blev det full rulle. Klockan 4 skulle vi infinna oss på klubben för court session. Diskade, duschade, dammsög och annat tråkgöra innan jag började göra mig iordning.

Back-up-outfit ifall det skulle bli utgång efter multicultural. Ville gärna inte glida runt i en ikeakasse hela kvällen 😊

Woke up like this 💁

Kvällens första outfit fick bli min pyjamas till court session. Vi skulle egentligen bära en onepiece men jag tänkte inte köpa en bara för ett tillfälle så detta fick duga. Blev inte finead för det så det måste varit good enough!

01.00 trött på livet och försöker överleva sista rycket på min klänning

Voila! (stavning?)

Klänning och hårpiece färdigställt i ett kaosartat rum. Var mödan värt ända tills vi kom till multicultural och det typ var 3 Pers utklädda och jag kände mig som en clown.... 😅

Obligatoriska fyll-toa-selfies innan ikeaoutfiten åkte av och klubboutfiten åkte på!

En svensk, en kanadensisk lumberjack, en all black och en aussie 👱👧👧👱

Lekar efter court i väntan på att tiden ska gå 😄

Har inte mer bilder än såhär ifrån kvällen men fy tusan vad skoj jag hade! Så klockrena brudar asså.

Besviken på event dock med tanke på hur få vi var som var utklädda men annars var allt kanon. Grillen var igång med lamm och goda tillbehör. Det var bra stämning och vi tjejer dansade utan stopp. Så skoj!!

Efter event drog jag med Mud å Beth till Chapel och fortsatte dansa. Trillade ner i min säng vid 3 ungefär. Alldeles lagom berusad och lycklig 😍

Önskade dock också samtidigt att jag var med dessa läckra brudar och fångade Pokémon på Stockholm 10's. Nästa år, nästa år!! 😊

Likes

Comments

《Nya fina lurar》


All text försvann så detta blir kortvarigt. Bra va? 😉


Bra vecka på jobbet! Fredagen kom snabbt och det är ju alltid lika trevligt när den gör det 😊 Jag har varit grymt redig med gymmet denna veckan med och det känns riktigt bra. Fokus på ben och cardio!

I fredags när jag slutade jobbet drog jag direkt till Acland för att kolla efter nya lurar. Mina andra gick sönder när jag var ute å sprang i regnet sist. Hittade de ovan för bara 150kr. Helt perfekta! Tycker det duger att ha in ears när man springer för de bara ploppar ur, i alla fall på mig.

När jag landat hemma skulle jag egentligen bara slänga i mig något litet för att sen springa till gymmet, men det började ösa ner så jag fick avvakta typ en halvtimme. Kom i alla fall iväg tillslut.

Fick till ett grymt bra pass, och var bara en blöt fläck när jag sprang hem igen. Riktigt gött! Körde ett plyopass och sen några statiska övningar.

Om någon är intresserad 👇

PLYO (10 varje ben)

• 20 jumping lunges

• 20 step up på box med bakåt kick

• 20 krabbgång

• 20 bulgariska utfall

Kör allting i en följd (det är ett set) och sen x5. Kort vila mellan seten. Jobbigt men tog bra 😊

STATISKA

Höftlyft med vikt

• Kickbacks

• Cable pull through

Sista övningen har poppat upp en del på insta det sista så var tvungen att testa. Var riktigt bra! Tipstips!

När jag var klar sprang jag hemåt igen. Stoppade på woolis för lite matshopping och på Grill'd för att köpa fredagsmiddag 😄 Önskar vi hade Grill'd hemma. Deras burgare är verkligen perfektion. Denna gången tog jag en saftig biffburgare med crispy bacon, brieost, sallad, tomat och herbed majo. Valde såklart low carb brödet till den 😊 Och sötpotatispommes 👌


Resten av kvällen spenderades med att färdigställa min outfit för lördagens multicultural night. Så här får ni ännu ett hett tips - Sy aldrig en klänning av ikea-kassar för hand med nål å tråd. (Kom inte i säng förrän 1.30..)

Puss


Likes

Comments

Halva veckan gjord! Fruktansvärt skönt att det redan är torsdag imorgon. Jag har dessutom redan gjort mina sena dagar nu för denna veckan vilket innebär att jag traskar hem kl 2 både imorgon och på fredag.

Imorgon ska jag, Michelle och Jennifer åka ut till Victoria Gardens och shoppa efter jobbet. Där ute finns bland annat IKEA. Kanske ska man se till å köpa med sig några lösgodisar och Marabou-choklad - vi får se! 🍫
Det skall även kikas (för min del) efter något till helgen.  På lördag har vi nämligen både Court Session där alla ska bära en one-piece av något slag, plus Multicultural Night på kvällen på klubben där man ska klä sig i kulturella kläder. Typ kimono, grek, vikingastyle etc. Det bjuds också på mat ifrån jordens alla hörn. Detta för att fira att vi är en klubb med så bred kultur och folk från hela världen. Är sjukt taggad!! Ska se om de har pärlsocker på IKEA btw för då kan det bakas kanelbullar att ta med också.

Idag har jag jobbat till stängning, sedan drog jag direkt till gymmet för cardio och lite lätt på ben. Blev 30 min på ct med podcast i lurarna - Lyssnade på P3 dokumentär där senaste handlade om massakern på Utøya. Blev helt chockad när de sa att det var fem årsen det hände.. 2011? Oh lord vad tiden går. Var i alla fall en dokumentär värd att lyssna på. Sorglig såklart,  men intressant.

Efter ctn rollade jag en sväng på foamrollern, kände att jag behövde fått rullat ryggen  lite å rehaba för det har varit skit sen matchen förra helgen. Huvudvärken har kommit tillbaka till och från igen.. Får bli att höra av sig till Kath nästa vecka om det inte är bättre så jag kan få massage igen.

Innan jag for hem avslutade jag med 20sec / 10sec intervaller x20 på löpbandet samt 40 gående utfall med 6kgs hantlar. Ett pass på ca 1 h som var alldeles lagom efter ha jobbat hela dagen.  Genomsvett 💦

Nu ligger jag bara i sängen, klockan är kvart över nio. Ska inte sova riktigt än, har en dokumentär på Netflix som jag påbörjat så ska nog kika klart på den innan jag släcker ned.

I övrigt rullar allt på bra. Bollar med mig själv hela tiden hur jag vill att de kommande månaderna ska se ut men det får nog ta sin lilla tid. Vi har iaf lägenheten till mitten på September sen får vi se vart det bär av 😊

Hoppas alla mår kanon hemma. 

(Ni får nåra fräscha selfies med)

💋

Likes

Comments