Header

Färgade håret 1 vecka sen!! VIlle göra nått annorlunda så det fick bli peach vilket jag ÄLSKAR!! Färgen försvinner dock rätt snabbt när en duschar så jag ska köpa någon toning så jag kan hålla i färgen hemma!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mörka dagar som denna uppskattar jag min highlighter mkt. Använder mig av sleeks highlightpalett i färgen 'MIDAS TOUCH'. Very good very good

Likes

Comments

Känner att jag har börjat bemästra dehär med att göra utbakade flätor! Särskilt för mig mer kort hår! Det har alltid blivit så att det är en massa hår i bak som inte kommer med i tofsarna eller att håret spretar överallt, men nu så! Känner att detta har blivit en frisyr som jag i princip lever i.

Likes

Comments

Satt och klickade runt på internet och drömde lite om nya kläder, särskilt tjocktröjor nu när det börjar bli så mycket kallare om dagarna. Snubblade in på IVY PARKs nya kläder som jag inte sett förut. Kan ju säga att jag är riktigt sur att man inte kan beställa deras kläder till Sverige! Har ju inte direkt någon resa planerad så jag kan köpa kläderna på någon Topshop. Får väl fortsätta drömma antar jag ;)

Likes

Comments