Hej!
Jag har tänkt på en sak, dagarna går så himla fort just nu. Det är redan februari och jag ska åka till Idre på söndag som jag har varit så nervös för och nu är det dax! Jag vill ju vara en sån som när man är 80 år så kan man kolla tillbaka på sitt liv och tänka på alla roliga och läskiga saker jag har gjort. Därför är denna Idre-resan en skit bra början på det. Jag ska få vara med mina vänner och åka skidor, de är ju skitroligt!
Jag försöker verkligen tänka så för då kan jag se det mycket positivare. Jag tror det kommer blir bra.❤️
Ha de

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!!! Min morgon var bästa skolmorgonen på länge, hade sovmorgon och vaknade med solen som skinade in i mitt rum. Älskar solen men dock var det -15 grader ute och det var inte lika skönt, men jag fick skjuts av min fina syster till skolan❤️
Själva skoldagen var väll helt okej men inget mer än de.
På söndag åker jag och mina kompisar till Idre med konfirmationsgruppen, ska bli jättekul samtidigt som det känns lite jobbigt för mig. Men jag ska få vara med mina kompisar och det gillar jag ju!
Jag ska iallafall njuta av solen(som tyvärr går ner nu) och äta något gott.
Ha de

Likes

Comments

Min helg startade perfekt, jag klippte mig. Det var så skönt att få bort de slitna topparna!! Resten av kvällen bestod av mys framför tv:n.

Lördag gav det finaste vädret på länge, sol sol sol!!
Jag var till och med ute och sprang vilket inte har hänt på ett tag. På kvällen kom släkten hem och vi firade mig och min syster som fyller år snart. Vi åt mat och tårta som var så gott!

Hela förmiddagen har jag spenderat i soffan, har tyvärr blivit förkyld och det kom inte så passande. Nästa vecka har jag två prov, en inlämning och vi ska även dissikera ett grishjärta på No:n som jag väldigt gärna hade sluppit.
Resten av dagen så ska jag plugga, äta och ha ansiktsmask.
Ha de

Likes

Comments

Jag började dagen med att kolla på mitt favorit program say yes to the dress i soffan, imorgon börjar jag skolan vilket inte ska bli jätteroligt men så är det.
Idag ska jag bara njuta av att vara ledig och ta det lungt🤓

Ha de

Likes

Comments

Glad andra advent!
Idag vaknade jag upp och såg att det var snö vilket va helt amazing!
Dagen har varit lugn, pluggat litegrann och var ute på en promenad med mamsen
Imorgon börjar sista hela veckan i skolan och den startar jag med sovmorgon, så skönt
Ha de

Likes

Comments

Hej.
Vad är det som händer i Burma? Jag kan inte tro mina ögon när jag ser bilder på hur folk behandlas. Små tjejer blir sexuellt utnyttjade av soldater, föräldrar blir dödade när de försöker rädda livet på sina barn, folk blir till slavar och misshandlas om de strävar emot!!
Året är 2017 och detta ska inte hända någonstans på detta jordklotet, men det händer på mer ställen än vad vi tror!
Migranter från södra Afrika flyr från helvetet i inbördeskrig och så kommer dom till ännu ett helvete! Hur har dom förtjänat det???
Jag fattar inte hur man kan vara så empatilös och respektlös och så hjärtlös att man kan göra så här! Jag förstår inte!!
Det som händer i Burma är ett exempel på vad som händer runt om i världen som vi inte har en aning om eftersom det inte tas upp. Det är som att de människorna inte betyder något. De är riktiga människor precis som oss och behandlas på ett sånt fruktansvärt sätt!! Det är så orättvist att vi får leva i Sverige och ha demokrati och gå i skolan och kan bestämma själva vad vi vill bli en dag men dom människorna utsätt för våld dagligen medan vi sitter i skolan och pratar om vad man ska välja för gymnasieprogram!
Jag blir så upprörd och ledsen när jag hör detta! Jag vill göra allt jag kan för att stoppa detta och jag önskar ingenting mer än i hela världen att det ska bli fred!

Snälla skriv på namninsamlingen för alla offren i Burma:
https://www.change.org/p/contre-l-esclavage-des-migrants-en-libye-fermons-les-marchés-aux-esclaves/nftexp/ex32/v4/323693736?recruiter=323693736&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_term=autopublish&utm_content=ex32:v4?recruiter=323693736&utm_campaign=psf_combo_share_initial.combo_new_control_progress_110217winners

Gå på demonstrationen i Stockholm den 25 november kl 13 på Sergels Torg om ni har möjlighet!! Snälla hjälp dessa människorna!❤️

Likes

Comments

Hej!! Jag har inte skrivit här på jätte länge för att jag har inte känt för det, har varit lite nere och inte riktigt haft självförtroendet för det. Men nu har jag äntligen sommarlov och känner att jag vill skriva här mer! Jag tycker detta är så kul så vill verkligen inte sluta! Vi hörs, KRAM

Likes

Comments