Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Soffläge är inte alltid så kul. Tur jag har en väldigt snäll kusin som kunde skjutsa mig till Sandra på Studio1 där jag idag gjorde ännu ett hål i örat. Då fick jag iallafall komma ut en liten sväng, vilket var väldigt skönt. Därefter har jag fortsatt att spara på stegen och tagit det lugnt. Nu ikväll har jag varit och fikat en sväng hos Eddie, vilket var väldigt längesedan... mycket trevligt att prata av sig lite. Precis ätit grillat och klyftpotatis som syrran hade lagat. Gott var det såklart 🙂 Hade egentligen (innan gårdagen) planerat en utgång ikväll, men så blir det tyvärr inte! Funkar inte riktigt så bra att gå ut i en strumpa hehe :/ Istället blir det en myskväll tillsammans med Ellen och en saknad Ronja (inte träffat på så länge!!!). Det blir bra det också. Nu- handla en massa gott och sedan en trevlig kväll med mina tjejer.

Ha en bra fredag ⭐️

Likes

Comments

Idag var dagen min tå blev opererad för andra gången. Inte så himla kul, men är ändå så glad att det äntligen blev av nu så att den blir läkt och fin till sommaren. Dock är det lite värre denna årstid med skor... Just nu är både tån och foten rätt bra lindad, vilket gör det väldigt svårt att hitta ett par passande skor. För tillfället gör den även ont, så en sko som ligger och skaver emot är inget att rekommendera direkt. När jag tidigare i höstas opererade den så kunde jag gå runt i tofflor, vilket var bra då inget skavde emot. Nu blir det lite svårare med den saken. Hoppas iallafall att jag kan ta bort det lindade så snart som möjligt så att chansen blir lite större att jag kan få i foten i ett par skor hehe.

Just nu ligger jag med foten i högläge i soffan och kollar på YouTube. Ungefär så kommer väl även resten av kvällen se ut. Jobbigt för mig som är en sådan rastlös person. PUSSHEJ

(Såhär ser min fot ut för tillfället. Alltså hahaha...)

Likes

Comments

Jag spenderade alltså min helg i Trysil tillsammans med en massa härliga kompisar. Kan med all säkerhet säga att jag hade världens bästa helg med en massa skidåkning, festande och afterski. ​Knappt ångest att vara hemma igen till de vanliga rutinerna... Hade verkligen kunnat stanna där ett bra tag till. Helgen gick utan tvekan alldeles för fort. Huset som vi bodde i gick knappast att klaga på och vädret var även så perfekt hela helgen!! Klarblå himmel och sol, åh vilka fantastiska dagar... vill verkligen verkligen tillbaka. 

Likes

Comments

Såhär fint har vi bott denna helgen i Norge, Trysil. Hade inte en tanke på att ta bilder på boendet så lånade dessa bilder av Ellen. Huset var verkligen hur stort och rymligt som helst, och som ni kan se var det även väldigt fräscht. Här trivdes vi himla bra kan jag lova...

Likes

Comments

Från en promenad i det fina vädret i lördags(?)

Hallå måndag! En ny vecka inleddes med mental träning tidigt på morgonen. Inte så himla kul tycker jag, men dagen fortsatte iallafall bättre med en god lunch på Thai Silk tillsammans med Cajsa. Därefter hann jag med ett läkarbesök och sedan tog jag bilen hem för att hämta min lillebror Olle på fritids. Ikväll ska jag och familjen till mormor och morfar och äta lite mat och ha det trevligt. Senare hade jag tänkt att åka hem för att tvätta lite kläder och börja packa lite smått. Ungefär så kommer dagen att se ut 🙂

Likes

Comments

Vem älskar inte lördagar? Idag lyser solen och då känns det redan som att dagen blir så mycket bättre. Tyvärr så är jag sjuk och därav inte på bästa humöret, men ledighet och sol gör det till det bättre.

Idag har jag tänkt ta fram all skidutrustning för att testa och se om allt sitter som det ska. Samt kolla så det inte är något mer jag behöver införskaffa innan kommande onsdag... Har väl nämnt det tidigare, men för er som missat det så åker jag och mina vänner iväg på en skidresa till Trysil nästa vecka på onsdag, natten till torsdag. Vi ska bo i en så fin och lyxig stuga detta året(!!) Tror verkligen det kommer bli SÅ BRA. Dock är vi ett rätt så stort gäng i en och samma stuga, vilket ska bli mer än spännande och se hur det kommer bli. Förra året bodde vi uppdelat i 4 stugor, och detta året alla i en och samma. Mycket kul och spännande. Det kommer nog i vilket fall som bli så bra, riktigt pepp är jag!!

Hoppas du har en bra helg, kram kram

Likes

Comments