Godmorgon på er!

I veckan har jag inte haft så mycket tid att lägga ut ett inlägg tyvärr, har varit sena dagar i skolan och jag har varit i stallet på kvällarna!

Idag ska jag inte göra speciellt mycket, vid 14:00 ska jag till stallet med mamma och idag har jag insläpp så vi ska ta in lite hästar. Sen ska jag fixa till min egen och idag ska hon även få badas, stretchas och även få massage! Det är det jag ska göra idag tror jag! Har ni några planer för dagen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det började med att jag vaknade imorse och kände mig jättesjuk... Gick upp och tog tempen och hade 38 graders feber.. Men jag tog Ipren och massa halstabletter och drack mycket vatten! Började kl. 09:35 idag så jag hade tid att vila innan skolan. Jag tog tempen innan jag gick till skolan också, hade bara 37.2 då så jag gick till skolan!

Det var ganska chill i skolan idag, inte så jättemycket jobb vilket var väldigt skönt! Jag slutade rund 14:00 och då cyklade jag hem och slängde i mig lite mat. Sen cyklade jag till stallet. Idag red jag på stubben, och det var så skönt att vara uppe på hästryggen igen! Älskar verkligen det! Sen pysslade jag bara lite sedan kom mamma och hämtade mig i stallet, så jag slapp cykla hem. När jag kom hem åt vi burger king, mums! Nu har jag pluggat spanska och engelska och bara tittat lite tv. Hoppas ni får en trevlig kväll så ses vi imorgon!

Likes

Comments

Tänkte bar kika in en snabbis och fråga er en sak. Vad tycker ni är roligt att läsa? Och vad vill ni veta om mig? Skriv jättegärna förslag!

Likes

Comments

Hej på er! Hela dagen idag har jag varit så trött och har haft ont i hela kroppen.. Men jag har varit i skolan iallafall, kände mig verkligen as trött men kämpade på ändå!

Nu sitter jag i solen och myser lite med tiger, ska upp till stallet med mamma snart. Ska bara mocka idag för jag vill bli frisk till imorgon så det inte blir värre.. Hon ska iallafall gå någonting idag, tror jag ställer henne i skrittmaskinen så då får hon iallafall röra lite på sig!

Ha en fortsatt trevlig måndag!

Likes

Comments

BILD 1: Ginatricot byxa 499kr

BILD 2: Gerard Cosmetics Liquid Lipstick 109 kr

BILD 3: Madlady kamouflagemönstret set- fighter 349kr

Likes

Comments

Jag har ju bloggat sen tidigare och nu kände jag för att börja igen! Jag heter då Ellen som sagt, 13 år och jag har precis börjat högstadiet! På fritiden hänger jag för det mesta i stallet och tar hand om min häst! Hon heter Vieve (kallas viva). Jag fick hem henne för 2 veckor sedan ganska exakt, hon kommer att vara min för ett år ungefär. Och det är också hon jag mest kommer att skriva om!

Viva är en häst på 160 cm ungefär, världens snällaste verkligen! Med henne kommer jag mestadels hoppa med med kommer såklart inte bara hoppa, det varierar. Jag hoppas även på att vi snart kommer vara ute och tävla, men fört ska vi lära känna varandra och bara vara ett tag! Kommer inom kort börja träna med henne också och om allt går som planerat hoppas vi på att komma igång inom 2 veckor!

Jag hoppas att ni kommer tycka det är kul att läsa om min vardag och mitt liv som ryttare! Jag kommer även skriva en del om mode och smink. Ha det bra, så ses vi inom kort! Kram

Likes

Comments

Hej på dej! Nu startar jag upp min nya blogg här på Nouw! Hoppas vi ses! Puss &kram😘

Likes

Comments