Outfit

Jacka- pull and bear
Byxor- zara
Polontröja- humana
Skor -river Island
Väska- coach

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hörni! Idag är det lördag morgon och jag sitter och dricker mitt te. Igår blev det en rolig kväll med lite partaj. Först en för drink på Kungsholmen och sen vidare till Odenplan. Idag har jag framför mig nåt som jag har taggat inför i flera månader! Alex och sigger show!! Inte mycket mer planerat idag så det blir en lugn dag. Puss och kram

Byxor: pilcro Tröja: humana

Likes

Comments

Guuyys! För ca 1 månad sen befann jag mig i soliga Florida som e anledningen till trumps seger... Well Well tänkte berätta lite om resan och vad att rekommendera. Vi var i key west för det mesta men även på islamorada och Miami. The keys är flera stycken små öar bland annat key west och ilamorada.

Fun fact- från key west är det närmare till Kuba än till Miami (!!)

Iallafall det är otroligt små öar så de man får hitta på är väl att sola för det mesta eftersom det även är dyrt och turistigt. Det finns ju dock alla dessa turist attraktioner så som simma med delfiner, dykning, snorkling osv.

Sedan i islamorada fanns det inte så mycket mer att se än otroligt fina stränder! Vi besökte än vars namn jag inte kommer ihåg men som har blivit utsedd till finaste stranden i hela USA vilket bra kul att se. Svain fin sant och vatten!

På islamorada är även bloodline inspelat som jag STARKT kan rekommendera!!

Sista dagarna begav vi oss mot Miami och där finns allt! Tror dock att det är en roligare Stad om man är myndig eftersom staden har ett härligt uteliv.

Kan som sagt verkligen bara säga bra saker än så länge om denna del av Florida!

Ha så bra kram och puss

Likes

Comments

Hejsan hejsan och välkomna till min kanske femte blogg här på nouw. Som dem flesta har jag försökt med bloggande ett antal gånger men de har inte riktigt gått som jag önskat. Men nu till våren och gladare dagar så känns det som att de e dags, och börja satsa mer på kvalitet än kvantitet som jag förut inte riktigt gjort..
Aja välkomna iallafall. Startar denna blogg med en liten härlig outfit bild

Jacka: Zara Nättröja: Humana Byxor: pilcro

Likes

Comments