En fredagsmorgon. En tid att andas. En tid att dricka kaffe. En tid att ta in.

Slog mig ned här efter min tid hos naprapaten, en liten stund att vara med mig själv innan jobbet börjar. Fint.

Ha en fin fredag mina vänner.

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att erkänna för sig själv eller att finna sig själv i en svacka är inte det enklaste, men att senare inse att denna svacka är positiv, denna svacka gör inandningen lite längre.

Det är där jag ser mig själv just nu. I en positiv svacka.

Låt mig utveckla lite.

Min press på mig själv finns inte längre. Att hela tiden känna pressen på att skapa något när det inte är roligt, nej då tar jag ett steg tillbaka och väntar på att kreativiteten hittar mig. Just nu faller jag i ett fack i livet där dagarna svävar förbi utan att mitt öga tittar genom linsen och det är okej, men visst saknar jag det. Samtidigt som jag njuter av att prestera diverse timmar om dagen på min nya arbetsplats och de andra timmarna kramas med de jag tycker om.

Svacka eller inte när vi pratar om min kreativitet, jag trivs i situationen, att få längta lite tills mitt kreativa sinne klappar mig på axeln igen.

Jag vill kalla denna text som en typ av kreativitet, som slog mig på tunnelbanan hem en fredagskväll efter tio timmars arbete.

Kram så länge.

Likes

Comments

Hej vänner,
nu har det ekat tomt i några dagar, det där livet kom emellan.

Förre veckan började jag på mitt nya jobb, som förövrigt går framåt, men allt fokus har legat där och på kvällarna är jag för trött för att hålla ögonen öppna. Jag tror jag måste komma in i det sedan är jag på banan igen.

Jag vet att ni förstår.

<3

Så tills dess, ha det fint så hörs vi förhoppningsvis snart, låt mig bara bli bekväm i skorna.
Likes

Comments

Tog mig ut på en långpromenad i går. Kylan bet i kinderna och snön knastrade under skorna.

Kameran arbetade flitigt.

Det var fint, utmanande, men otroligt fint.

Likes

Comments

Hej vänner,

oså var måndagen avklarad. Medan mörket la sig över staden satt jag med en latte i handen bredvid fina Lina och planerade in lite fotograferingar. Efter mycket om och men samt inspirations letande på pinterest kom vi fram till en hel del! Det kommer att bli riktigt bra, nu ska bara ett datum i kalendern sättas innan det blir verkstad av våra idéer.

Fin måndagskväll till er.

<3

Likes

Comments

det här. att bara få trycka på avtryckaren och få ett fotografi som bara är. oredigerad, utskriven och voilà. att få fotografera dagligen och få bearbeta mina bilder till just mina är så fint och jag älskar det kreativa sinnet som skapas med det. men att få uppskatta det lilla i livet, där saker bara är, det är underbart.

Likes

Comments

Hej kära vänner,

hoppas ni har en fin helg.

Jag ville egentligen bara kika in för att visa er dessa bilder jag plåtade tillsammans med Lina i veckan. Jag hade helt glömt bort dessa, även fast jag gillar dem så mycket. Det finns något i dem som tilltalar mig.

Det var en utmaning vill jag lova er, att fotografera stilleben har jag aldrig gjort förut, utmanande men förvånansvärt kul! Det ska bli att se vad vi kommer att skapa tillsammans i framtiden, redan på måndag väntas en planeringsfika med donnan. Dags att slå på hjärnan och brainstorma lite...

Fortsatt fin lördag till er.

Likes

Comments

fredag den nittonde januari tvåtusennitton

Likes

Comments

Godmorgon torsdag!

Nu börjar nerverna kicka in för lilla mig, om en vecka drar det nya jobbet igång och magkänslan ger av sig en bra vibe men kan inte undgå att ha lte fjärilar i magen - det ingår väl?

Hur som haver, jag tänkte dra igång en liten bakverkstad här hemma, granola bars står på schemat, mmm.

Kram

Likes

Comments

Instagram@ellenelisabethericson